Bende Hamileyimmmmmmmm...

ya inss allah bana ve herkeze nasipp eder insmafoldumben
inş canım duaet rabbimin gücü nelere yetmezki o ol deyiversin yeterki tam bir teslimiyet ve inançla etduanı emin ol kabul olacaktır tüm isteyen arkadaşlara bu sözüm vermek istemese istemeyi verirmiydi hiçç........

seda canım hayırlı olsun belirtiler yaşadıysan yazarmısın

seda canım hayırlı olsun belirtiler yaşadıysan yazarmısın
hemen yazıyım yaklaşık 15 gündür hafif hafif mide bulantıları agzımda metali bi tat kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı yani adet olacakmış gibi his ve bikaç gündür aglama hissi:gitme:

hemen yazıyım yaklaşık 15 gündür hafif hafif mide bulantıları agzımda metali bi tat kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı yani adet olacakmış gibi his ve bikaç gündür aglama hissi:gitme:

cevabın için çok teşekkürler canım benimde adetime 2 gün kaldı çok merak ediyorum 4 yıldır her ay böyle meraaklıyım ama bi türlü tutmadı bu ay benimde kasıklarımda ağrı var olmadığını bildiğim halde sitrese girdim ya :sinifsinif:

cevabın için çok teşekkürler canım benimde adetime 2 gün kaldı çok merak ediyorum 4 yıldır her ay böyle meraaklıyım ama bi türlü tutmadı bu ay benimde kasıklarımda ağrı var olmadığını bildiğim halde sitrese girdim ya :sinifsinif:
canım kendini strese sokma rabbim bir zaman belirlemiştir sanada inşallah senin kollarınada verecektir bebişini en hayırlı zamanda verir inşallah üzme kendini:teselli:

canım kendini strese sokma rabbim bir zaman belirlemiştir sanada inşallah senin kollarınada verecektir bebişini en hayırlı zamanda verir inşallah üzme kendini:teselli:

inşallah canım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese verir zamanını bekliyoruz bakalım.üzmemekte elde olmuyo ama hayırlısı ya rabbim herseyin hayırlısını versin

inşallah canım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese verir zamanını bekliyoruz bakalım.üzmemekte elde olmuyo ama hayırlısı ya rabbim herseyin hayırlısını versin
tabiki rabbim daima hayırlısın versin Allahım bugünümüzü aratmasın dua et sadeceo isteyince neler olmazki....

böyle şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum,Allah isteyipte olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin İNNNŞŞŞAAALLLAAHHHH
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy canım yaa çok sevindim gerçektennn. tebrik ederimm allah olmayanlarada versin(amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederimzemuszemus

X