Bende hamileyim:))

ecesude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
27
0
aranıza yeni katıldım arkadaslar.. hemde iki kişi birden geldik:))
suan 6 hafta 4 gunluk hamıleyım. bugun doktora gıttım ve o kucucuk kalbının hızlı hızlı atısına sahıt oldum. Allahım onunla karsılasacagım gunu nasıp etsın ıns. İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın umarım..:dance:

hoşgeldiniz :ecrin_bebek: :CüvCüv:
hayırlı olsun allah kucağınızada almayı nasip etsin inş.

tsk ederım:) belirtilerde;
mide bulantısı sabah yataktan kalkar kalkmaz hemde çok yogun sekılde oluyo, akıntım oluyodu ılk zamanlarda bazen koyu ama sımdı acık renkte, deli gibi uyumak istiyorummm:)) heran basımı koysam uyuyacagım sankı.. halsızlık, kabızlık, bırde bazı yemeklerden tıksınme :)) gibi...
ama olsun herseye deger..sabah bulantıları ıcın komıdının yanında bulunduracagınız tuzlu cubuk kraker kalkmadan once 1-2 tane bulantıyı onluyo:)) arkadaslra tavsıyem olsun...gun ıcındede sarı tuzlu leblebı..:)

hoşgeldin canım..
ve tebrik ederim...
darısı tüm isteyenlere ve içinde bana olsun..
nolur melek anneler dualarınızı eksik etmeyin bizlerden...

allahım ısteyen herkese nasıp etsın. dualarım hep sızınle. bende cok ıstemıstım olmasını. cok bekletmeden geldı. umarım en kısa surede bebıslerınız sızınle bulusur..

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere inşallahhhh

merhaba arkadaşlar, başım da çok büyük bir agırlık var sanki.gözlerim kararıyo, migdem bulanıyo , gögüslerimde aşırı bir agrı var dokunca acaba hamilemiyim.aetime 4 gün var.

cnm gogustekı agrı mıde bulantısı adet olacagı zaman da oluyo genelde ama tabı yınede bellı olmaz...test yapabılırsın 4 gun daha bekleyemem dıyorsan ben adetımden 1 hafta once ogrenmıstım hamıle oldgumu bı bak ıcı rahatlasın..

tebrikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza.dua edin bizlere olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…