Bende Hamileyim İnanamıyorum

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
3 aydır deniyorduk sadece ama o 3 ay ömrümden ömür götürmüştü.en yakın 2 arkadaşım benden sonra denemeye başlayıp hemen ilk denemelerinde hamile kalınca psikolojim iyice bozulmuştu.ama 2 gün önce 3 tane idrar testi aldım ve yaptım adetime 2 gün vardı. 3 testtede ikinci çizgileri silik çıktı inanamadım eczaneye gittim sordum ve hamileyim.dünde kanda beta hcg baktırdım değerim 169.3 çıktı çok sevinçliyim hala inanamıyorum.allah tüm isteyen herkese nasip etsin ,haftaya da inşallah keseyi görmeye gitcem

hayırlı olsun inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı başımıza :)

hayırlı olsun bende çok şaşkınım insan çok acayip oluyor .ben bugün keseyi görmeye gittim çok ufak bişey :) ama insan görünce içi bir değişik oluyor işallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Hayırlı olsun. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah canım..

çok sağol canım ben haftaya perşembeye kadar nasıl dayancam bilmiyorum keseyi görmeden.inşallah dış gebelik falan değildir çok korkuyorum bişey olcak diye, allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebeşlerimizi..

hayırlı olsun,tebrik ederim =) allah yardımcınız olsun,,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş.......

3 aydır derken kaç yıldır evlisin bende 3 yıldır olmuodu 3-4 gün once ogrendım hamıle olduugumu doktora gıttım dun çok heycanlıyım yaa Allahım isteyenlere nasıp esın bizede sağlıkla kucagımızza almamızı nasıp etsın AMİNNN.............

Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

hayırlı olsun cnm çok bekletmemiş seni bebek yıllarca bekyene var sen 3 ayda kavuşmusun darısı bize inşallah

kızlar bnde hamileyimm allahım isteyen herkese tez zamanda versin inşallahh çok garip bi duyguu

çok teşekkür ederim:) senin? benim sanırım 5 haftalık nette baktım 5+3 oldu bugün ama henüz anlamadım hiç bişey sanki yokk gibi

bende korunmasız 9.cu ayımda ilk klomen ayımda hamile kaldım çok şükür. son adetim ilk günü 23 mayıs 30 haziranda idrar ve kan testimde çıktı :) henüz doktora gitmedim bana göre 4. doktor hesaplayışına göre 6.cı haftam bitmiş oldu bugün itibariyle. bakalım doktor ne diyecek korkularım var yinede

canım tebrikler,gözünüz aydın....gönlünü ferah tut,,hamileliğin tadını çıkar...

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah kazasız belasız bi hamilelik geçirirsinde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.allah isteyen herkese nasip etsin banada inşallah...

canım tebriklerrrrrrrrr allah sağlıkla getirsin bebişini inşallahhhhhhhhhhh:)ah canım sen 3 ayda stres olmuşsun ben 1,5 yıldır o mucize günü bekliyorum bakalım rabbim ne zaman nasip edecek inşallah çok bekletmez darısı bebek isteyen herkesin başına :)))))))))))))

5 yıllık evliyim canım açıköğretim fakültesinde okuyorum hatta 4.sınıfa geçtim şimdi.ondan ertelemiştik birde ilk yıllar istememiştik.3 aydır korunmuyorduk sadece hatta ben çok sık enfeksiyon olduğumdan korkuyordum olmaz diye allahıma çok şükür fazla beklemdik.dsarısı tüm isteyenlerin başına allah herkese bir an evvel nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…