3 aydır deniyorduk sadece ama o 3 ay ömrümden ömür götürmüştü.en yakın 2 arkadaşım benden sonra denemeye başlayıp hemen ilk denemelerinde hamile kalınca psikolojim iyice bozulmuştu.ama 2 gün önce 3 tane idrar testi aldım ve yaptım adetime 2 gün vardı. 3 testtede ikinci çizgileri silik çıktı inanamadım eczaneye gittim sordum ve hamileyim.dünde kanda beta hcg baktırdım değerim 169.3 çıktı çok sevinçliyim hala inanamıyorum.allah tüm isteyen herkese nasip etsin ,haftaya da inşallah keseyi görmeye gitcem
3 aydır deniyorduk sadece ama o 3 ay ömrümden ömür götürmüştü.en yakın 2 arkadaşım benden sonra denemeye başlayıp hemen ilk denemelerinde hamile kalınca psikolojim iyice bozulmuştu.ama 2 gün önce 3 tane idrar testi aldım ve yaptım adetime 2 gün vardı. 3 testtede ikinci çizgileri silik çıktı inanamadım eczaneye gittim sordum ve hamileyim.dünde kanda beta hcg baktırdım değerim 169.3 çıktı çok sevinçliyim hala inanamıyorum.allah tüm isteyen herkese nasip etsin ,haftaya da inşallah keseyi görmeye gitcem
hayırlı olsun bende çok şaşkınım insan çok acayip oluyor .ben bugün keseyi görmeye gittim çok ufak bişey :) ama insan görünce içi bir değişik oluyor işallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
kızlar bnde hamileyimm allahım isteyen herkese tez zamanda versin inşallahh çok garip bi duyguu
bende korunmasız 9.cu ayımda ilk klomen ayımda hamile kaldım çok şükür. son adetim ilk günü 23 mayıs 30 haziranda idrar ve kan testimde çıktı :) henüz doktora gitmedim bana göre 4. doktor hesaplayışına göre 6.cı haftam bitmiş oldu bugün itibariyle. bakalım doktor ne diyecek korkularım var yinede
3 aydır derken kaç yıldır evlisin bende 3 yıldır olmuodu 3-4 gün once ogrendım hamıle olduugumu doktora gıttım dun çok heycanlıyım yaa Allahım isteyenlere nasıp esın bizede sağlıkla kucagımızza almamızı nasıp etsın AMİNNN.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?