45 diye tahmin ediyorum tartılmaya korkuyorum aynalara küstümŞimdiki kilonuz kaç?
Ama boyunuza göre 45 çok ideal. 160 boya 55 kilo olmak istemeyin bence. Gayet normal ve idealsiniz bana kalırsa. Hem eşiniz sizi beğeniyorsa milleti boşverin45 diye tahmin ediyorum tartılmaya korkuyorum aynalara küstüm
fiziğime ideal ama elim yüzüm kuruyo tombul tombul yanaklarim.olsa eskisi gibi.çokk tatliii :) :)Ama boyunuza göre 45 çok ideal. 160 boya 55 kilo olmak istemeyin bence. Gayet normal ve idealsiniz bana kalırsa. Hem eşiniz sizi beğeniyorsa milleti boşverin
bende böyle iştahli.olabilsem antideprasanlara geri döncem artik ya :) :)Sütle bebe bisküvisi iyi geliyormus iste..bi deneyin.
Yine acıktım arkadas yemekten bahsedince.
ne olacak benim halim
Gece yatmadan hemen önce mutlaka karbonhidrat yiyin derim.
Mantı, makarna, sandvic, börek vs vs..
Bir de günde 3 öğün pekmez için.
takıntı yapmıycak gibi de değilkiiibenim boyumda 160cm. ve 49 kiloyum bence bukadar takinti yapma, çok takinti yaparsan hiç kilo alamiyor insan.
bende bir aralar 45 kiloya düstüm, stresten dolayi. ama yavas yavas kilolari geri aldim, sen fazla takinti yapiyorsan, o zamanda alamazsin. ben bide bunun üzerine spor yapiyorum ki kilo aldigimda vücudum yaglanmasin diye. yüzüm toplu, yanaklar tombul oluyor, ama bedenim ideal duruyor.