bende güzel olmak istiyorum :(

gece uyumadan yiyin...
hamur isi
mayonez
tahin
makarna
serbetli tatlilar
hergun tuketirseniz kili almaniz garanti :KK66:

Pek çok kadının sinir olduğu insan tipi olduğunuzu biliyorsunuz değil mi? :KK23::KK23:
Şaka bir yana, spor da yapabilirsiniz. İştah açıp, sağlıklı kilo alınmasını sağladığını biliyorum.

bol bol makarna ye ekmek ye .
çikolata ye .. zorla kendini yemek için canın istemese bile ..

aynı boydayız ve 42 kiloyum ideal felan diyosunuz ama ideal bi kilo değil 50 k,lo iken yüzüm bi açıldı güzelleşti derken birden kilo verdim ve göz çevrem çöktü resmen bide oruç tutuncada kilo vercem vay halime vitamin hapı balık yağı kullan dicem ama onlarda kilo aldırmıyo herkes uykusuzmu kaldın yüzüne nolmuş öle diyo resmen :KK43::-)( ne bulusan yemeye çalış doyduktan sonrada yemeye devam et ilk üç gün tıka basa ye dördüncü gün zaten miden açılmış olacağı için otomotikmen yemeye dewam edersin rahatlıkla kilo alırsın
1 ay içinde 6,7 kilo alıcam bende hazirana 48 kilo giricem
önce bi doktora git eğer kilo almanı engellicek bi durum hastalık yoksa rahatlıkla alırsın inşallah ikimizde alırız kilolarımızı:KK70::KK19:

1.66 boy 47 kiloyum zayif da bulmuyorum kendimi, tam idealim bence :KK70:
kilonuzu takinti yapmayin, zayif olmak her zaman kilolu olmaktan iyidir. Ama ille de kilo almak istiyorsaniz gec saatlerde karbonhidrat tuketin.

1.66 boy 47 kiloyum zayif da bulmuyorum kendimi, tam idealim bence :KK70:
kilonuzu takinti yapmayin, zayif olmak her zaman kilolu olmaktan iyidir. Ama ille de kilo almak istiyorsaniz gec saatlerde karbonhidrat tuketin.
sende iyice zayıfmışsın hee :KK70::KK70:. canım ben direk yüzden kilo alıyorum ve yüzden kilo veriyorum böle oluncada direk yüzüm çöküyo anlıyacağın ama diğer türlü bende 42 de kalmak isterim

merhabalar hanımlar benim derdim dert mi bilmem ama beni yiyip bitiriyo...
ben 1.60 boyundayim en son 50 kiloydum ama bu ara fenaa zayıfladım elim yüzùm çöktü ben kendimi bildim bileli hep zayıftım sadece 1 sene kadar kilolu kaldım,kilolu olmama sevepte antidepresanlardı kilo alinca okadar güzelleştim ki bakan bakmaya doyomazdı ilaçlari birakinca , tabi yine zayıfladım şi.di ise evliyim 2 yaşinda kizim var ama yine zayifim yine beni gòren hasta mısın die soruyor.
çocuk gibi kaldım acil ama çok acil kilo almak istiyorum.lütfennnn!!! bişey ònerirmisiniz kilo aldiricak :KK43:
sen 1.60 a 45 kiloymuşsunnn. ben 1.73 e 48 kiloyummm düşün artıkk halimiii:) bir türlü kilo alamıyorum ve gercekten hep hasta gibi benzimm .....ben çikolata şeker tatlı v.s sevmediğim için yemiyorum ama en çok kilo aldıran şeyler bunlar.....yada 1 ay boyunca her akşam kendine makarna yap 1 tabak ye uyumadan önce ...makarna feci kilo aldırıyo ....bundan bi kaç sene önce bu şekilde 60 kiloya cıkmıştım şimdi makarnadan tiksinicem diye yemiyorum ama dene sen bi .

ben 1.60 boyundayim en son 50 kiloydum ama bu ara fenaa zayıfladım elim yüzùm çöktü ben kendimi bildim bileli hep zayıftım sadece 1 sene kadar kilolu kaldım,kilolu olmama sevepte antidepresanlardı kilo alinca okadar güzelleştim ki bakan bakmaya doyomazdı ilaçlari birakinca , tabi yine zayıfladım şi.di ise evliyim 2 yaşinda kizim var ama yine zayifim yine beni gòren hasta mısın die soruyor.
çocuk gibi kaldım acil ama çok acil kilo almak istiyorum.lütfennnn!!! bişey ònerirmisiniz kilo aldiricak :KK43:
bende kiloluyum dertler bitmeeez anacım bitmeeeez

Yılların tecrübesi ile bebe bisküvisi ve süt diyorum sabah akşam.. Her yolu denedim inan ki.. Sadece bu işe yarıyor.

Ben bebe bisküvisi ile 44'lerden 52 53lere gelmiştim. Şu an 59-60 arasında gidip geliyorum.:KK54:

5 kilo ile yüzüne bakmaya doyulamayacak hale geliyorsanız, sorun kilo değil sizin algınız. bu kadar fark olmaz ki 5 kilo ile çok güzel oluyorsanız şimdide çok güzelsinizdir, yani sanki kafada biraz fazla büyütüp kendinizi yok yere kötü hissediyorsunuz gibi geldi.

5 kilo ile yüzüne bakmaya doyulamayacak hale geliyorsanız, sorun kilo değil sizin algınız. bu kadar fark olmaz ki 5 kilo ile çok güzel oluyorsanız şimdide çok güzelsinizdir, yani sanki kafada biraz fazla büyütüp kendinizi yok yere kötü hissediyorsunuz gibi geldi.
benim yüz hatlarım biraz öyle ama , tombul yanaklı olmam lazim.aksi halde elim yüzm çöküyo iri kemikli değilim ....

Ama boyunuza göre 45 çok ideal. 160 boya 55 kilo olmak istemeyin bence. Gayet normal ve idealsiniz bana kalırsa. Hem eşiniz sizi beğeniyorsa milleti boşverin :KK51:

ben 1.60 a 54 üm ve zayıf duruyor çünkü göğüslerim büyük malesef

komferfol kan ilacida kilo aldiriyo hem bence gece gece karbonhidrat yiyip mideyi yormaktan iyi

Tere yagli yemekler hamur isi baklava borek yagli yemegim ustunden su icmek bole yasa kilo alcagin kesin

bebe bisküvisi yazacaktım ama arkadaşlarım yazmışlar.

X