Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 diye tahmin ediyorum tartılmaya korkuyorum aynalara küstüm
sende iyice zayıfmışsın hee . canım ben direk yüzden kilo alıyorum ve yüzden kilo veriyorum böle oluncada direk yüzüm çöküyo anlıyacağın ama diğer türlü bende 42 de kalmak isterim1.66 boy 47 kiloyum zayif da bulmuyorum kendimi, tam idealim bence
kilonuzu takinti yapmayin, zayif olmak her zaman kilolu olmaktan iyidir. Ama ille de kilo almak istiyorsaniz gec saatlerde karbonhidrat tuketin.
sen 1.60 a 45 kiloymuşsunnn. ben 1.73 e 48 kiloyummm düşün artıkk halimiii:) bir türlü kilo alamıyorum ve gercekten hep hasta gibi benzimm .....ben çikolata şeker tatlı v.s sevmediğim için yemiyorum ama en çok kilo aldıran şeyler bunlar.....yada 1 ay boyunca her akşam kendine makarna yap 1 tabak ye uyumadan önce ...makarna feci kilo aldırıyo ....bundan bi kaç sene önce bu şekilde 60 kiloya cıkmıştım şimdi makarnadan tiksinicem diye yemiyorum ama dene sen bi .merhabalar hanımlar benim derdim dert mi bilmem ama beni yiyip bitiriyo...
ben 1.60 boyundayim en son 50 kiloydum ama bu ara fenaa zayıfladım elim yüzùm çöktü ben kendimi bildim bileli hep zayıftım sadece 1 sene kadar kilolu kaldım,kilolu olmama sevepte antidepresanlardı kilo alinca okadar güzelleştim ki bakan bakmaya doyomazdı ilaçlari birakinca , tabi yine zayıfladım şi.di ise evliyim 2 yaşinda kizim var ama yine zayifim yine beni gòren hasta mısın die soruyor.
çocuk gibi kaldım acil ama çok acil kilo almak istiyorum.lütfennnn!!! bişey ònerirmisiniz kilo aldiricak
bende kiloluyum dertler bitmeeez anacım bitmeeeezmerhabalar hanımlar benim derdim dert mi bilmem ama beni yiyip bitiriyo...
ben 1.60 boyundayim en son 50 kiloydum ama bu ara fenaa zayıfladım elim yüzùm çöktü ben kendimi bildim bileli hep zayıftım sadece 1 sene kadar kilolu kaldım,kilolu olmama sevepte antidepresanlardı kilo alinca okadar güzelleştim ki bakan bakmaya doyomazdı ilaçlari birakinca , tabi yine zayıfladım şi.di ise evliyim 2 yaşinda kizim var ama yine zayifim yine beni gòren hasta mısın die soruyor.
çocuk gibi kaldım acil ama çok acil kilo almak istiyorum.lütfennnn!!! bişey ònerirmisiniz kilo aldiricak
bebe bisküviside bulamaç gibi mide bulandiriyor yaaBen bebe bisküvisi ile 44'lerden 52 53lere gelmiştim. Şu an 59-60 arasında gidip geliyorum.
benim yüz hatlarım biraz öyle ama , tombul yanaklı olmam lazim.aksi halde elim yüzm çöküyo iri kemikli değilim ....5 kilo ile yüzüne bakmaya doyulamayacak hale geliyorsanız, sorun kilo değil sizin algınız. bu kadar fark olmaz ki 5 kilo ile çok güzel oluyorsanız şimdide çok güzelsinizdir, yani sanki kafada biraz fazla büyütüp kendinizi yok yere kötü hissediyorsunuz gibi geldi.
Ama boyunuza göre 45 çok ideal. 160 boya 55 kilo olmak istemeyin bence. Gayet normal ve idealsiniz bana kalırsa. Hem eşiniz sizi beğeniyorsa milleti boşverin
bebe bisküviside bulamaç gibi mide bulandiriyor yaa
Tere yagli yemekler hamur isi baklava borek yagli yemegim ustunden su icmek bole yasa kilo alcagin kesinmerhabalar hanımlar benim derdim dert mi bilmem ama beni yiyip bitiriyo...