bende güzel olmak istiyorum :(

Burda 1.60 a 45 kilo cok ideal diyenler olmus, ben farkli dusunuyorum. Siz evli bir bayansiniz, cocugunuz var. 45 kilo gercekten cocuk kilosu kimse kusura bakmasin. Benimde boyum 1.63 ama 45 kilo olmayi asla ve asla istemem. Ben de bir ara stres yuzunden 43 kiloya dusmustum, kendime dokunmaya korkuyordum kemiklerim kirilacak diye. Yuzum sizinki gibi iyice cokmustu ve ben kendimi asiri halsiz hissediyordum. Sonra diyetisyen yardimiyla kilo aldim, duzenli kontrollere gittim. Simdi bir baskasinda 45 kilo belki ideal olabilir, o kisi belki zayif gozukmuyor olabilir ama sizin durumunuzda demek ki yuzunuz gozunuz cokmus gibi oluyor. Her insan kendi ideal kilosunu bilir kendinden. Benim icin 52 53 kilo ideali. Yaklasik 6 yildir da ayni kilodayim sabitledim. Zaten doktorumda bunyemin 50 kilonun altini kaldiramayacagini soylemisti. En onemlisi saglikli olmak, sagligi kaybetmemek. Ben bu kiloda kendimi saglikli ve dinc hissediyorum.

Siz de kendinize gore bunun bir muhasebesini yapin. Hangi kiloda kendinizi mutlu ve saglikli hissediyorsaniz o kiloya ulasmaya calisin. Nasil kilo vermek icin diyetisyene gidiyorsak, kilo almak icinde diyetisyene gitmek gerekiyor. Abur cuburla, lapaydi bilmem neydi bunlar sizin sagliksiz bir sekilde kilo almaniza neden olur. Bu sekilde de mutlu olmazsiniz. Kan ornekleri verirsiniz, diyetisyeniniz de bir bakar. O da su kiloda olmaniz en iyisi der sizin icin. Ben olsam boyle yapardim ki yaptim da. Hemen bir diyetisyene basvurun ve durumu anlatin.

Sakin burdaki sagliksiz yemek olaylarina girmeyin, borekti corekti. Vucudunuzun dengesini tamamen alt ust edersiniz yapmayin!

Yaaa bende 160 boyundayım kilom hep 50 göbegim çıkıyor hamile gibi 48 47 olsam fıstık walla ne zormuş ekmek ye tatlım çikolata cips abur cubur canın ne ısterse ye vıtamin hapları istah acıyor

5 kiloyla güzelleşip 5 kiloyla çirkinleşen bi insan yanak için vücudundan mı vazgeçiyo?
Git botox yaptır ozaman

Fitnessa giderken tığ gibi kız görmüşdüm anammmm hadi biz totoyu kaldıramayıp geliyoruz en fazla iki saat sporla pestilim çıkıyor bu iskelet ablam niye bu kadar kendini yoruyor demiştim sebebi basitmiş sporla birlikde sağlıklı kilo alması için diyetisyeni önermiş protein tozu diyetle yapılırsa kilo verdiriyormuş ama diyet yapmayım normal yersende kilo yapıyormuş oda içerdi sordum öyle demiş diyetisyeni be 1. Yılın sonunda çok harika olmuşdu fiziği bana göre kusursuz bir fizikdi cılız kas görünümü falan yokdu güzel kaslı hoş görünümlüydü sakın makarna pilav ekmek çikolata falan deneme kaş yapayım derken göz çıkarma

arkadaşlara katılıyorum. sağlıklı kilo almaya çalış. öyle abartmaya da gerek yok 4 kilo alsan yeter.

ben 60 ve 49 kiloyum. 63 kilodan düştüm. nasıl düştüm bilmiyorum. bir ay oturup ders çalıştım ne olduysa o ay oldu. bir baktım eskiye dönmüşüm. evlenmeden önce de iştahsızdım. şimdi normalim ama canım yemek yemek istemiyor. zorla yiyorum.

sadece tabağındaki yemekleri yersen bile yeter.

kendin başaramıyorsan diyetisyenden yardım al.

Yaaa bende 160 boyundayım kilom hep 50 göbegim çıkıyor hamile gibi 48 47 olsam fıstık walla ne zormuş ekmek ye tatlım çikolata cips abur cubur canın ne ısterse ye vıtamin hapları istah acıyor

göbeğin neden çıkıyor ki. gazdır o. bende aynı boydayım sorun yok. gaz vs. oldu mu belli oluyor. aslında sıkılaştırsak belli olmaz da.

Ben bel cevresınden kilo alıyorum ya nasıl bısryse bısey yemessem duz wcden cıkınca duz su bile içsem bir şişkinlik bir tuhaf oluyorum

söyledikleriniz baya aklıma yattı.
50 kiloydum enson bu ara sitresten çok zayıfladım ama benim idealim 55 dediginiz gibi çocuklu birisiyim sokakta görenler kızı annesini gezdiriyor diyolar dalga geçerek kızimda tam tersi tombul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…