• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende buraya ZAYIFLADIMM hemde 25 KILO!! yazacagimmm

:mad:
Acı verici mi :KK57: hiç acı vereceğini düşünmemiştim nedense.. olsun canım oldu olan inş bir an önce verip taş gb olursun bu sefer ameliyatsız ve acısız. Bende şimdi çok sıkı spora başladım inş toparlanır kollarım en son çare ameliyat kesinlikle. Bişey sorucam evli misin çocuk var mı? Göğüs süt bezlerine zarar vermiyor mu?

yok canım bekarım çocuk falan yok.iyi bir doktora yaptırırsan kesinlikle zarar vermiyor.ben de kafaya takmıştım meme dikleştirmeyi ama tüm bu operasyonlarda ilk başta kilo vermen gerekiyor.o yüzden verip düşünebilirim..
benim ameliyatımda burdan bir sürü arkadaşım geldi hiç görmediğim ziyaretime çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk :) aay çook acı çektim çok hala yüz üstü yatarken hissediyorum tamamen yatamıyorum :D :D

merhaba bayanlar boy 165 kilo 73 idi diyetisyen yardımı ile 3 ayda 66 oldum hedef 60 6 kilo fazlam var kilo vermem yavaşladı

canım harikasın tebrik ederim..ben de 75 ile başladım diyetisyene de gidiyorum.ama uyamıyorum programlara..biraz bahseder misin ne şekilde besleniyorsun?

diyet listem.jpg diyet listem.jpg benim listem bu canım

yok canım bekarım çocuk falan yok.iyi bir doktora yaptırırsan kesinlikle zarar vermiyor.ben de kafaya takmıştım meme dikleştirmeyi ama tüm bu operasyonlarda ilk başta kilo vermen gerekiyor.o yüzden verip düşünebilirim..
benim ameliyatımda burdan bir sürü arkadaşım geldi hiç görmediğim ziyaretime çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk :) aay çook acı çektim çok hala yüz üstü yatarken hissediyorum tamamen yatamıyorum :KK70: :KK70:
Kesinlikle haklısın sen nerde yaptırmıştın ameliyatı iyi bir doktor bulmakta kolay değil ki. Ins spor derdine derman olurda kollarım toparlar kendini

Evet cnm emziriyorum su an ve emzirmek ciddi kilo verdiriyo benim tek skintim tatli krizleri.. ekmek sadece tost olarak kahvalti da arada bir yiyorum onun disinda yemiyorum bol su iciyorum sut olsun diyerek. bide dun aksam elma sirkeli balli suya da basladim aklima geldikce 1 litrelik sise yaptim iciyorum asiriya kacmadan birde her gun kusluk vakti yesil cay iciyorum.. dun alisveris yaptim bugun tam anlamiylaa dikkat etmeye baslayacagim duzenli bi diyet uygulamayacagim. tam sebze donemi karnabahar brokoli porasa ispanak vs yemek yapiyorum yogurtlayip haslayip yiyorum tat versin diye de baharatla destekliyorum bu sekilde devam her gun leslie yapcam buarada mekik cekemem sezeryan cunku busekilde devam bakalim hergun yazarim konusuruz insan motive oluyo
Canm tatlı krizlerini cozum olana kadar alternatif tatlılar yapıp yiyebilirsin. Bu ara ben çok tüketiyorum. Yalancı cıkolata ( kesinlikle tavsiye ederim ben çok beğendim) yulaflı puding ve chai puding sürekli tüketiyorum krızımde kalmıyor çok şükür.

:KK70: :KK70: hiç böyle düşünmemiştim doğru diyosun canım :KK70: :KK70: bu sabah kaşarlı yumurta yaptım kendime ama bitiremedim mesela..böyle ekmeksiz falan kahvaltı yapasım gelmiyor ben de kahveyle geçiştiriyorum.tam tersi akşama acıkıyorum..
Evet ama metonu tüm gün kullanacağı benzini vermediğin için meton 100 le gitmek yerine benzin yetsin diye 20 ile gidiyor. İyi bir kahvaltı kilo vermeni hızlandırır

sende mi 75 kg idin canım?ben tartılmıyorum bide diyetisyene gitmediğim günler :KK70: :KK70: haftasun da kısa bir tatile gidicem fazla abartmamam lazım sonrasında diyetisyene gideceğim..stres oldum şimdiden.
Yok canım 94 kilo idim aslında. 3 takım ile 77 ye indim ama sonra iş yoğunluğundan takımı bıraktım. Çok zor bir proje vardı gece iş yerinde yattık kalktık derken günde 4 öğün yemekler gece tatlılar bi ara yemek yediğimi hatırlamıyodum önümde bilgisayarda kırıntı görünce fark ediyodum derken 92 oldum. Ocak ayında karar aldım dedim ki kilo önemli değil yavaş yavaş olsun gitsin 1 ay öncesine kadar 75.2 ye düştüm ama artık kilo vermez oldum cunku motivasyonumu kaybetmiştim sonra 9. Takım ile tanıştım. Ve 1 ayda 69.7 oldum . Şimdi ise sıkılaşmaya çalışıyorum çok kilolu değilim artık 38 bedenler oluyor. Boydan kurtarıyorum derdim fit gözükmek. Sıkı kalçalara sahip olmak.

Yok canım 94 kilo idim aslında. 3 takım ile 77 ye indim ama sonra iş yoğunluğundan takımı bıraktım. Çok zor bir proje vardı gece iş yerinde yattık kalktık derken günde 4 öğün yemekler gece tatlılar bi ara yemek yediğimi hatırlamıyodum önümde bilgisayarda kırıntı görünce fark ediyodum derken 92 oldum. Ocak ayında karar aldım dedim ki kilo önemli değil yavaş yavaş olsun gitsin 1 ay öncesine kadar 75.2 ye düştüm ama artık kilo vermez oldum cunku motivasyonumu kaybetmiştim sonra 9. Takım ile tanıştım. Ve 1 ayda 69.7 oldum . Şimdi ise sıkılaşmaya çalışıyorum çok kilolu değilim artık 38 bedenler oluyor. Boydan kurtarıyorum derdim fit gözükmek. Sıkı kalçalara sahip olmak.
bende 38-40 beden arasıyım suan :)

Vücüdün direniyordur canm. Diyetisyeni takip ettiğin için bişi söylemek bana düşmez lakin şu diyetisyenlerin öğlen ile akşam arasına meyve koymalarını bir türlü anlayamıyorum bunun yavaşlattığını düşünüyorum Karatay ablam ne güzel açıklamış zaten.
aslında ara öğünleri pek fazla aramıyorum ama sana sunu söyleyebilirim ki tarın tatlı isteğini ortadan kaldırıyor
süt ve nescafe içince acıkmıyorum aslında öğün olarak alabilirim

Slm kızlar bende diyetteyim. Hemde kaza oruçlarımı tutuyorum. Bugün 20. gün :halay:2 doğum üst üste yaptım. 4 kizim var. Diyete 75e yaklaşınca başladım 11.ay başında başladım şuna 66.5 kiloyum. Boy 1.58. Hedef şimdilik 60 ama 58 falan olabilirsem süper olur :dua:.

aslında ara öğünleri pek fazla aramıyorum ama sana sunu söyleyebilirim ki tarın tatlı isteğini ortadan kaldırıyor
süt ve nescafe içince acıkmıyorum aslında öğün olarak alabilirim
Evet tarçın elma özellikle tavsiye ediyorlar ama benim tercihim yulaf lapasından yana bu aralar. Ee sende aslında iyisin baya o zaman 6 kilo gitsinde çok hızlı olmasın varsın sonucta 38 beden gayet iyi değil mi?

Slm kızlar bende diyetteyim. Hemde kaza oruçlarımı tutuyorum. Bugün 20. gün :halay:2 doğum üst üste yaptım. 4 kizim var. Diyete 75e yaklaşınca başladım 11.ay başında başladım şuna 66.5 kiloyum. Boy 1.58. Hedef şimdilik 60 ama 58 falan olabilirsem süper olur :dua:.
Hadi bakalım inş olur. İkiz mi çocukların

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?dün akşama kadar güzel gittim akşam da ekmeksiz yemek yedim üstüne güzelce sporumu yaptım..ama sonrasında deli gibi canım tatlı istedi bir çikolatayla biraz tatlı yedim :'( inş spor yaptığım için etkilememiştir çok.

Afiyet olsun:))ne yapican yemissinn artik olan olmus.kizlarr ben size su cay rtarifi vermistim ya hani inanin tatli krizini cozuyo..ben mesela adet oldum ama deli gibi tatli isteyen benim Aklima dahi gelmedii..kesinlikle yapiinn icinnn...

Bencedee simdide fena degilsinn ama 57 58 sana super olurr..

Back