• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende buraya ZAYIFLADIMM hemde 25 KILO!! yazacagimmm

Bende katilabilirmiyim size
Kilomiz aynı hemen hemen
Bende sabah 75.8 geldim takımda kurallara uyamiyorum pek
2 bebeğim var benimde
Önceden 60 kiloydum şimdi en büyük sıkıntım canım birşeye sıkılınca yemege sariliyorum

Kizlar gunaydin bende hirslanmak amacli gezerken size katilmaya karar verdim birbirimize destek oluruz 14 aylik ve 2 aylik bebegim var iki bebek ust uste olunca bide sezeryan olunca deli gibi sistim ilk bebegime 73 kg ile hamile kaldim ikinciye 86 ile kaldim 105 kg di doguma 2 hafta kala kilom 3 lu rakami gorunce daha da dogum sonrasina kadar tartilmadim .. suan 93 kiloyum ilk hedef 85 sonra 75 sonra da 65 30 kilo vercem insallah..

ah canım ya seni şu an benden daha iyi kimse anlayamaz heralde.benim son 3 aydır o kadar kötü gitti ki hayatım..bildiğin stresten durmadan yemek yedim.diyetisyene gittim listeye uyamadım..şimdi tekrar terapiye başladım psikologa gidiyorum falan..en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum.hatta konu bile açtım oku bak stresten yemek yeme problemim ile alakalı..yedikçe daha mutsuz oluyoruz aslında.o dönemlerde yemek yemek yerine keşke spor yapsak.ama insanın canı bir şey istemiyor ki..
Bende doktora gidiyorum ilac aliyorumm.cunku etrafimdakilere tahammul edemiyorumm tahammul edebilmek icin ilac aliyorum bildigin..ama su an kendimle bile ugrasacak zamanimm yok gercekten..okadarr karmasik ve beklemem gereken bi zaman kii tek ugrasim yemek oturmak dusunmek.insallahh rabbimin izniyle tum taslar oturaacak yerine..ozaman kendimle ugrasicam sadece kendimle...

Kizlar gunaydin bende hirslanmak amacli gezerken size katilmaya karar verdim birbirimize destek oluruz 14 aylik ve 2 aylik bebegim var iki bebek ust uste olunca bide sezeryan olunca deli gibi sistim ilk bebegime 73 kg ile hamile kaldim ikinciye 86 ile kaldim 105 kg di doguma 2 hafta kala kilom 3 lu rakami gorunce daha da dogum sonrasina kadar tartilmadim .. suan 93 kiloyum ilk hedef 85 sonra 75 sonra da 65 30 kilo vercem insallah..
Gel canimm sende bizdensin..allahinizniylee sendee zayifla ve sende basarihikayeni yaz..25 kilo verdimm dee yeter ki gercekten olabilecegine inan..

Kilomiz aynı hemen hemen
2 bebeğim var benimde
Önceden 60 kiloydum şimdi en büyük sıkıntım canım birşeye sıkılınca yemege sariliyorum

Canimm hosgeldin ozamannn sende bizdensin deseneee..eskiden zaayif olup dogumdan sonra bidaha kendi ozune donemeyenlerden...ama suna inaniyorumm olabilirr herkes yapiyo herkes basariyo neden sende bende yapmayalim ki..yeterki olabilecegine inanip sabirla bekleyelim.biraz az yiyip bide en azindan evde leslie 3 mil filan yapsak yeterde artar bile.ekmegi yariya indir yagi azalt.aksamlarida bence yemekten sonra sekersiz cay en fazla mesela..bide aksamlari yemekten sonra leslie ilac gibi gelirr:))

:mad:
evet canım geçen sene oldum..o kötü bölge gitti evet ama eğer ideal kiloma inip yapmış olsaydım taş gibi olurdum.sabredemedim yine 75 kg ile oldum ameliyatı.ben de belki yan simitler için lipo düşünüyorum.ama bu kez kararlıyım.6 ları göreceğim en az 65 63 falan..sonra baktım istediğim gibi olmadı o zaman düşünürüm meme dikleştirme ile birlikte.çünkü cidden çok acı verici ameliyatlar.ilk başta diyet ve sporla denemek gerek..sonuçta dengeli beslenmeyi sürekli hale getirmedikten sonra bir işe yaramıyor.10 bin tl ödedim düşün ama hala diyetlerle uğrasıyorum.yağ falan aldırmadım bide ben sadece sarkık bölgeyi aldırdım.keşke bidaha kilo almasaydım o kadar acı çektim ama boğazını tutmayınca olmuyor işte..ay yine dertlendim :KK70: :KK70:
Acı verici mi :KK57: hiç acı vereceğini düşünmemiştim nedense.. olsun canım oldu olan inş bir an önce verip taş gb olursun bu sefer ameliyatsız ve acısız. Bende şimdi çok sıkı spora başladım inş toparlanır kollarım en son çare ameliyat kesinlikle. Bişey sorucam evli misin çocuk var mı? Göğüs süt bezlerine zarar vermiyor mu?

:KK30:
günaydın kızlar nasılsınız?ben dün diyetime sadık kaldım..salona gidemedim spor için ama evde koşu bandını açıp 1 saat yürüdüm sonrada biraz pilates hareketleri yaptım..eskisi gibi 4 gün ( en az ) spor yapmam lazım.onu kendime şartlıyorum yavaş yavaş.en azından telafi etmiş olurum yediğim günleri.siz de spora başlayın hadiiiiiiiiii.
Süpersin canm maşallah. Benimde spor hocasıyla yapıyorum aslında arkadaşım :KK68: Çanımı çıkardı bgn ama çok iyi geldi. Fit yapacakmış beni bakalım heycanlandım bekliyorum :21:

dün yediklerim de şöyle

sabah 2 mandalina , 1 laktozsuz latte

öğle 12,30 tavuk göğsü büyük 2 3 dilim , 1 tabak yağsız nar ekşili salata

ara 3 4 ceviz , 1 portakal

akşam 19,30 2 haşlanmış yumurta,3 dilim peynir,domates,salatalık , 6 7 zeytin

spor 1,5 saat ( 1 saat yürüyüş tempolu , yarım saat ağırlık ve pilates hareketleri )

su 2 lt den fazla
Menün sanki tersten olmus:KK70: akşam sabah gb sabahta akşam. Sabahın çok az olmus metabolizma nın uyanması için bira daha yumurta zeytin gb seyler yesen canm. GüEl sabah kahvaltısı çok etkili.

Kilomiz aynı hemen hemen
2 bebeğim var benimde
Tabikide canm katışabilirsin ben ayca.29 yasındayım 69 - 70 arası girip geliyorum en son bu kiloları 10 yıl önce görmüştüm. Boyun 1.80 olduğu için sıkılaşma dönemine aldım kendimi. 94 lerden düştüm geldim. İnş istediğin kilolara ulaşırsın Şen'in Doğum sonrası kilolar mı?

Emziriyo musun canm? Emziriyosan işin çok kolay ineriz hep beraber hedef kilolara inş.

Baya kalabalıklaşıyoruz kızlar. Bende menülerime yaAyım o zaman burdanda. Ben 9. Takımda yarıştığım için Cuma'dan cumaya tartı günüm var Cuma'ları burdan bizde bildirim yapalım. Bide ben ölçülerimi alıyorum bu beni motive ediyorum göbeğimin en kalın yeri 90 cm oldu 1 ayda 5 cm inceldi. Göğüs altım 75 oldu oda 5 cm inceldi sanırım. Böyle olunca kiloyla birlikte motive artıyor. Cuma günü olculerımızıdr paylaşalım ne dersiniz?

Baya kalabalıklaşıyoruz kızlar. Bende menülerime yaAyım o zaman burdanda. Ben 9. Takımda yarıştığım için Cuma'dan cumaya tartı günüm var Cuma'ları burdan bizde bildirim yapalım. Bide ben ölçülerimi alıyorum bu beni motive ediyorum göbeğimin en kalın yeri 90 cm oldu 1 ayda 5 cm inceldi. Göğüs altım 75 oldu oda 5 cm inceldi sanırım. Böyle olunca kiloyla birlikte motive artıyor. Cuma günü olculerımızıdr paylaşalım ne dersiniz?
Bence de paylasalim veherkes menusunude yazmali tartildigii yada olculdugunde de o bilgileri yazmali.artik ne zaman tartiliyosa.mesela ben 10 gunde iki kilo vermistim. 10 gunde bi cikiyorum cunku tartiya gibi yani

Emziriyo musun canm? Emziriyosan işin çok kolay ineriz hep beraber hedef kilolara inş.
Evet cnm emziriyorum su an ve emzirmek ciddi kilo verdiriyo benim tek skintim tatli krizleri.. ekmek sadece tost olarak kahvalti da arada bir yiyorum onun disinda yemiyorum bol su iciyorum sut olsun diyerek. bide dun aksam elma sirkeli balli suya da basladim aklima geldikce 1 litrelik sise yaptim iciyorum asiriya kacmadan birde her gun kusluk vakti yesil cay iciyorum.. dun alisveris yaptim bugun tam anlamiylaa dikkat etmeye baslayacagim duzenli bi diyet uygulamayacagim. tam sebze donemi karnabahar brokoli porasa ispanak vs yemek yapiyorum yogurtlayip haslayip yiyorum tat versin diye de baharatla destekliyorum bu sekilde devam her gun leslie yapcam buarada mekik cekemem sezeryan cunku busekilde devam bakalim hergun yazarim konusuruz insan motive oluyo

Menün sanki tersten olmus:KK70: akşam sabah gb sabahta akşam. Sabahın çok az olmus metabolizma nın uyanması için bira daha yumurta zeytin gb seyler yesen canm. GüEl sabah kahvaltısı çok etkili.

:D :D hiç böyle düşünmemiştim doğru diyosun canım :D :D bu sabah kaşarlı yumurta yaptım kendime ama bitiremedim mesela..böyle ekmeksiz falan kahvaltı yapasım gelmiyor ben de kahveyle geçiştiriyorum.tam tersi akşama acıkıyorum..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?dün akşama kadar güzel gittim akşam da ekmeksiz yemek yedim üstüne güzelce sporumu yaptım..ama sonrasında deli gibi canım tatlı istedi bir çikolatayla biraz tatlı yedim :'( inş spor yaptığım için etkilememiştir çok.

:KK30:
Süpersin canm maşallah. Benimde spor hocasıyla yapıyorum aslında arkadaşım :KK68: Çanımı çıkardı bgn ama çok iyi geldi. Fit yapacakmış beni bakalım heycanlandım bekliyorum :21:

sende mi 75 kg idin canım?ben tartılmıyorum bide diyetisyene gitmediğim günler :D :D haftasun da kısa bir tatile gidicem fazla abartmamam lazım sonrasında diyetisyene gideceğim..stres oldum şimdiden.

Back