• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende buraya ZAYIFLADIMM hemde 25 KILO!! yazacagimmm

günaydın kızlar nasılsınız?ben her zaman ki gbi sabah diyetime başladım akşama kadar devam edip akşam bu sefer yemem diye düşnüoyurm..genel de son zamanlarda öyle oluyor da :)
Hadi ama tut kendini bırakma be kadar istiyorsun o kilolara dönmeyi. Zayıflamayı gardırobundaki kıyafetlerinin bol gelmesini

kızlar bu arada instagramda ece diye bir hatun takip ediyorum..kadın 40 kilo verdi ya.inanamazsınız muhteşem oldu..siz de takip edin isterseniz motivasyon videolarını izlediğimde gaza geliyorum ama akşama kadar sürüyo :KK70: D:KK70:
Evet canm bende duydum baktım kadın diyor ki zorlanmadan olmuyor bi yerleriniz terlemesi lazım o kilolarım gitmesi için

Ayy kizlarrr ne gelebildimneokuyabildim..arkadasim 101 yasin verdi pazara kadar bitirmemm lazimm gece gunduz kuranokuyorum..sporda yapamadim.iki gundurrr.burayada gelemedimmm.ama rejimime devam ediyorummm full konsantrasyonnn devamm..ha gayrett bidze yazcazz 25 kilo zayifladikk bakin iste before after yapcazzz birakmak yokk yola devammm

WEBPAGE_20161205_122742.jpg

Meraba canım bende kilo vermeye çalışıyorum ama çok kaçamak yapıyorum ya:110:
Herkes çok kaçamak yapmak istiyor mesela ben bgn öldüm bittim yememek için fındık fıstık cıkolata gece gece meyve.ama yarın alıcam sonucunu inş. Ki bgn bi elbise giydim üzerimde beğendim bu herseye değerdi. O yüzden istiyorum ama kaçamak yapıyorum diye bir şey olmuyor malesef. Burnumun dibinde millet cıkolata yiyor ben dayanıyorum. Yiyorum ama kilo almıyorum diyen bir metabolizman yoksa tutman lazım kendini. Ama tabi alternatif seyler yapabilirsin mesela kendine.canım tatlı mı cekiyor yap kendine yulaflı puding yada yalancı cıkolata.ekmek mi istiyorsun yap yulaf unundan ekmek. Yada elmaya tarçın döküp yersen bastırıyor krizlerini mesela sonra yavaş yavaş vücut alışıyor zaten yememeye. 21 gün dayanmak Laz'ım sonra unutuyor vücut.

Herkes çok kaçamak yapmak istiyor mesela ben bgn öldüm bittim yememek için fındık fıstık cıkolata gece gece meyve.ama yarın alıcam sonucunu inş. Ki bgn bi elbise giydim üzerimde beğendim bu herseye değerdi. O yüzden istiyorum ama kaçamak yapıyorum diye bir şey olmuyor malesef. Burnumun dibinde millet cıkolata yiyor ben dayanıyorum. Yiyorum ama kilo almıyorum diyen bir metabolizman yoksa tutman lazım kendini. Ama tabi alternatif seyler yapabilirsin mesela kendine.canım tatlı mı cekiyor yap kendine yulaflı puding yada yalancı cıkolata.ekmek mi istiyorsun yap yulaf unundan ekmek. Yada elmaya tarçın döküp yersen bastırıyor krizlerini mesela sonra yavaş yavaş vücut alışıyor zaten yememeye. 21 gün dayanmak Laz'ım sonra unutuyor vücut.[/QUOTE

Canimm bendee bu sira spor yapamadim ve hemen gobek yenidencikti sankii..insallah b7hafta sporuma geri donuyorum.ben spor yapmazsamm aslaa kilo veremiyorum.insallah bu haftaa yeniden buradayimm.azimleee..ve buraya yazacagizz kizlarr kilo verdik hemde 25 kilo diye...

Spor + yediklerine dikkat şart. Canm spor yapmayınca vücut kendini salıyor o yüzden göbek çıkmış gb oluyor. 1 haftada yaptığın 2 günde 1 yılda yaptığın 2 ayda bozuluyor o yüzden sporu azda olsa gündelik yaşam halıne getirmek lazım. İlla 1 saat yapıcan diye bişi yok ki. Yemek mi yapıyosun hemen 20 kere zıpla. Be bilirim toz mu alıyorsun hemen yat yere 5 mekik cek gb

Herkes çok kaçamak yapmak istiyor mesela ben bgn öldüm bittim yememek için fındık fıstık cıkolata gece gece meyve.ama yarın alıcam sonucunu inş. Ki bgn bi elbise giydim üzerimde beğendim bu herseye değerdi. O yüzden istiyorum ama kaçamak yapıyorum diye bir şey olmuyor malesef. Burnumun dibinde millet cıkolata yiyor ben dayanıyorum. Yiyorum ama kilo almıyorum diyen bir metabolizman yoksa tutman lazım kendini. Ama tabi alternatif seyler yapabilirsin mesela kendine.canım tatlı mı cekiyor yap kendine yulaflı puding yada yalancı cıkolata.ekmek mi istiyorsun yap yulaf unundan ekmek. Yada elmaya tarçın döküp yersen bastırıyor krizlerini mesela sonra yavaş yavaş vücut alışıyor zaten yememeye. 21 gün dayanmak Laz'ım sonra unutuyor vücut.

canım süpersin valla grubun motivasyonusunuz harikasınız <3 <3

Spor + yediklerine dikkat şart. Canm spor yapmayınca vücut kendini salıyor o yüzden göbek çıkmış gb oluyor. 1 haftada yaptığın 2 günde 1 yılda yaptığın 2 ayda bozuluyor o yüzden sporu azda olsa gündelik yaşam halıne getirmek lazım. İlla 1 saat yapıcan diye bişi yok ki. Yemek mi yapıyosun hemen 20 kere zıpla. Be bilirim toz mu alıyorsun hemen yat yere 5 mekik cek gb

ah ah o kadar doğru ki söylediğin canım..ilk diyete başladığım zamanlar 98 lerdeyken hafatada 4 5 spor yapıyordum o kiloyla leslie ya da yürüyüş.motivasyon tavan tabi..haftasonları canımın istediklerini yiyordum abartmadan ama haftaiçi bişey yemiyordum diyet dşında ve sporla 27 kg verdim:) bide üstüne karın germe ameliyatı oldum..sonra bi saldım kendimi sporu 2 ye fln düşürdüm ne bulduysan yeeee..70 lerden 78 lere çıktım..şimdi 75 76 gidip geliyorum.diyetisyene başladım ama listeye uyamadım hiç..bugün tekrar başlıyorum..eski sistem..paylaşıcam gün gün sizinle de..inş başarırız..
ilk hedefim 68..olmam gereken ilk kilo.68 üstü yüksek kiloluyum.en fazla olmam gereken 68 normal kilolu..

Ben bugun aksama kadarr cok iyi gittimm.aksam olunca ne yaptimm oturdum kestane yedimm.aferin bana 1000 kaloriyi asla gecmiyodu yediklerim..bugun 1250 olmus!!!!bu siralar cok gerginimm ciddi otesi problemlerim varr.bi kac gune cozucem allahin izniylee ama suan baska bisey dusunemiyorumm..

ah ah o kadar doğru ki söylediğin canım..ilk diyete başladığım zamanlar 98 lerdeyken hafatada 4 5 spor yapıyordum o kiloyla leslie ya da yürüyüş.motivasyon tavan tabi..haftasonları canımın istediklerini yiyordum abartmadan ama haftaiçi bişey yemiyordum diyet dşında ve sporla 27 kg verdim:) bide üstüne karın germe ameliyatı oldum..sonra bi saldım kendimi sporu 2 ye fln düşürdüm ne bulduysan yeeee..70 lerden 78 lere çıktım..şimdi 75 76 gidip geliyorum.diyetisyene başladım ama listeye uyamadım hiç..bugün tekrar başlıyorum..eski sistem..paylaşıcam gün gün sizinle de..inş başarırız..
ilk hedefim 68..olmam gereken ilk kilo.68 üstü yüksek kiloluyum.en fazla olmam gereken 68 normal kilolu..
Boyun kaç canım. Bide karın germe op mu oldun ? Bende şimdi sıkılaşma sporlarına başlıyorum eğer işe yaramazsa kollarımı toplatmak ıstıyorum.

Ben bugun aksama kadarr cok iyi gittimm.aksam olunca ne yaptimm oturdum kestane yedimm.aferin bana 1000 kaloriyi asla gecmiyodu yediklerim..bugun 1250 olmus!!!!bu siralar cok gerginimm ciddi otesi problemlerim varr.bi kac gune cozucem allahin izniylee ama suan baska bisey dusunemiyorumm..
Canım 1250 çok fazla değil. Ama tabi akşam değil öğlen yesen kestaneyi daha iyiydi. Ayrıca canım cekiyorsa 1 tane yiyebilirsin çok katı kural koyunca patlama yasıyorsun. Ben akşam bi şey yedim mi ger yedim şey için 100 zıplama veriyorum kendime. Tavsiye ederim.

Canım 1250 çok fazla değil. Ama tabi akşam değil öğlen yesen kestaneyi daha iyiydi. Ayrıca canım cekiyorsa 1 tane yiyebilirsin çok katı kural koyunca patlama yasıyorsun. Ben akşam bi şey yedim mi ger yedim şey için 100 zıplama veriyorum kendime. Tavsiye ederim.
Insallahh su sikintilarimii bi halletsemmm az kaldi..sporda diyettee sadece kendimle ugrasicammm..az kaldi..

Boyun kaç canım. Bide karın germe op mu oldun ? Bende şimdi sıkılaşma sporlarına başlıyorum eğer işe yaramazsa kollarımı toplatmak ıstıyorum.

evet canım geçen sene oldum..o kötü bölge gitti evet ama eğer ideal kiloma inip yapmış olsaydım taş gibi olurdum.sabredemedim yine 75 kg ile oldum ameliyatı.ben de belki yan simitler için lipo düşünüyorum.ama bu kez kararlıyım.6 ları göreceğim en az 65 63 falan..sonra baktım istediğim gibi olmadı o zaman düşünürüm meme dikleştirme ile birlikte.çünkü cidden çok acı verici ameliyatlar.ilk başta diyet ve sporla denemek gerek..sonuçta dengeli beslenmeyi sürekli hale getirmedikten sonra bir işe yaramıyor.10 bin tl ödedim düşün ama hala diyetlerle uğrasıyorum.yağ falan aldırmadım bide ben sadece sarkık bölgeyi aldırdım.keşke bidaha kilo almasaydım o kadar acı çektim ama boğazını tutmayınca olmuyor işte..ay yine dertlendim :D :D

ah canım ya seni şu an benden daha iyi kimse anlayamaz heralde.benim son 3 aydır o kadar kötü gitti ki hayatım..bildiğin stresten durmadan yemek yedim.diyetisyene gittim listeye uyamadım..şimdi tekrar terapiye başladım psikologa gidiyorum falan..en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum.hatta konu bile açtım oku bak stresten yemek yeme problemim ile alakalı..yedikçe daha mutsuz oluyoruz aslında.o dönemlerde yemek yemek yerine keşke spor yapsak.ama insanın canı bir şey istemiyor ki..

günaydın kızlar nasılsınız?ben dün diyetime sadık kaldım..salona gidemedim spor için ama evde koşu bandını açıp 1 saat yürüdüm sonrada biraz pilates hareketleri yaptım..eskisi gibi 4 gün ( en az ) spor yapmam lazım.onu kendime şartlıyorum yavaş yavaş.en azından telafi etmiş olurum yediğim günleri.siz de spora başlayın hadiiiiiiiiii.

dün yediklerim de şöyle

sabah 2 mandalina , 1 laktozsuz latte

öğle 12,30 tavuk göğsü büyük 2 3 dilim , 1 tabak yağsız nar ekşili salata

ara 3 4 ceviz , 1 portakal

akşam 19,30 2 haşlanmış yumurta,3 dilim peynir,domates,salatalık , 6 7 zeytin

spor 1,5 saat ( 1 saat yürüyüş tempolu , yarım saat ağırlık ve pilates hareketleri )

su 2 lt den fazla

Back