bende bugün çıktım mikro yolculuğuna desteğinize ihtiyacım var

ayxixxsxxixxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
244
9
45
selam kızlar beni bilenleriniz var ama ben gene kısaca anlatayım öykümü 29 yaşındayım pko ve haşimato troidi hastasıyım ilk tüp bebek denememe bugün hayırlısı ile başladım bundan önce aşılamalar ve sıkıcı uzun bir rapor aşamasını geçirdikten sonra çok şükür tedavim başladı ilk iğnemi puregonu bugün vurdum cumarteside ilk kontrolum var benim için dua edin neolur

hayırlısı olsun canım dualarım seninle

tedavin hayırlı olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın stres yapma rahat ol inşallah sende buraya hamileyim diye bir başlık açarsın a.s.

Umarım hayallerine kavuşursun canım.Hayırlı olsun denemen ilk ve son olsun.

hayırlı olsun canım allah emeklerini bosa cıkarmasıb ben de asılamamın sonucunu persembe ögreniyorum bana da dua edin kızlarrr

hayırlı uğurlu olur inşallah canım...dualarımız bu sitede hepimizi için....inşallah güzel haberlerle geçer tedavin veeeeeeee sonucun...

Canım Allah yardımcın olsun, hayırlı haberler verirsin insallah. Benimde ün yani carsamba günü yumurtalarım toplandı Allah hayırlısıyla cabalarımızı bosa cıkarmasın insallah. insallah burdan hayırlı haberler veririz.

hayırlısı olsun esmacım sevindim 7 side döllenmiş yumurtalarının inşallah hayırlısı ile tıtunur bebeklerimiz bize annelerini daha fazla bekletmezler benim ilk deneyişim bu gün 3.iğnemi vurdum progon 175 vuruyorum yavaş yavaş kasık ağrılarım başladı normaldir herhalde bakalım kaçtane oluşacak merak içinde cumartesiyi bekliyorum o gün ilk kontrolum dr ne diyecek inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

benim canım ablacım rabbim yardımcınız olsun...inşlh enyakın zamanda yığenlerimi kucaklarım..içime öyle doğuyo olacak inşlh........tabii herşeyin hayırlısı.a.s.

benim canım ablacım rabbim yardımcınız olsun...inşlh enyakın zamanda yığenlerimi kucaklarım..içime öyle doğuyo olacak inşlh........tabii herşeyin hayırlısı.a.s.

canım benim inşallaH Rabbim hepimizin gönlündeki hayırlı muratlarımızı versin BENİM GÜZEL GÜLSENAMADA HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN inşallah tez zamanda abla yaparım onu ben senim ablanım ama gülüm inşallah benim bebişimin ablasınolcak onlarda inşallah bizim gibi ömür boyu abla kardeş büyürler a.s.

kızlar inşallah cuma günü yumurtalarım toplanıyor ne yalan söyleyim korkuyorum ilk kez anestezi alıcam pazarteside yada salıda transfer yapılacak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba

allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
aneztesiden korkma,20 -25 dk falan sürüyor.
Yumurta gelişimin fazla olduğu zamanlarda kasıklarda ağrı fazla olabiliyo.
Lütfen bol su iç,su burada çok önemli ayrıca aşagıda oluşabilecek bir yanma ( bu bende olmuştu ama herkes için geçerli değil) ilaç adı al.
Sakin olmak ve beklentileri yüksek tutmamak başarı oranını yükseltiyor.
İlk iki gün dinlenmende yarar var.Az hareket bol su.İlaçlardan dolayı alıngan ve sinirli olma ihtimalina karşı özellikle eşini uyarmanda da yarar var .Hassa oluna biliyor.

kızlar inşallah cuma günü yumurtalarım toplanıyor ne yalan söyleyim korkuyorum ilk kez anestezi alıcam pazarteside yada salıda transfer yapılacak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba

allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
aneztesiden korkma,20 -25 dk falan sürüyor.
Yumurta gelişimin fazla olduğu zamanlarda kasıklarda ağrı fazla olabiliyo.
Lütfen bol su iç,su burada çok önemli ayrıca aşagıda oluşabilecek bir yanma ( bu bende olmuştu ama herkes için geçerli değil) ilaç adı al.
Sakin olmak ve beklentileri yüksek tutmamak başarı oranını yükseltiyor.
İlk iki gün dinlenmende yarar var.Az hareket bol su.İlaçlardan dolayı alıngan ve sinirli olma ihtimalina karşı özellikle eşini uyarmanda da yarar var .Hassa oluna biliyor.

:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…