bende bugün çıktım mikro yolculuğuna desteğinize ihtiyacım var

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin

bunu istersen başlık açarak yaz buradan okunmaya bilir

ve birde yumurta toplamanın ardından bende olduğu gibi 12-13 yumurta varken 3 ADET YUMURTA TOPLADIK ANCAK İÇLERİ BOŞ ÇIKTI hadi güle güle deme ihtimalleri de var. yumurtalara ne olduğu meçhul ANATOLİA da oluyor bunlar lütfen iyice araştırın

arkadaşlar bu gün transeferimin 3 günü yumurta toplandığından beri kasık ağrılarım devam ediyor bu gün de agzımda hiç tat yok ve başımda garip bir ağırlık var içtiğim ilaçlardandır herhalde tahlil gününe kadar tutunup tutunmadığını kendim anlaya bilirmiyim nasıl belirtiler olur neler yapayım dr normal hayatına devam et dedi ama ben genede uzanıyorum ara ara

X