bende bugün çıktım mikro yolculuğuna desteğinize ihtiyacım var

merhaba

allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
aneztesiden korkma,20 -25 dk falan sürüyor.
Yumurta gelişimin fazla olduğu zamanlarda kasıklarda ağrı fazla olabiliyo.
Lütfen bol su iç,su burada çok önemli ayrıca aşagıda oluşabilecek bir yanma ( bu bende olmuştu ama herkes için geçerli değil) ilaç adı al.
Sakin olmak ve beklentileri yüksek tutmamak başarı oranını yükseltiyor.
İlk iki gün dinlenmende yarar var.Az hareket bol su.İlaçlardan dolayı alıngan ve sinirli olma ihtimalina karşı özellikle eşini uyarmanda da yarar var .Hassa oluna biliyor.

:hooray:

canım çok sağ ol dediğin doğru bu aralar çok sinirli ve hassasım gittiğim hastanede pskoloğlada görüştürüyorlar ben 3 seans görüştüm en sonuncusunda eşimle beraber görüştük dr eşime bu aralar ilaçlardan dolayı hassas olabileceğimizi bana daha ilgili ve anlayışlı davranmasını söyledi sağ olsun benim kocam ilgilidir zaten sadece biraz tv ye düşkün buda beni sinir ediyor su içmeye çalışıyorum canım ama kasıklarımda hala ağrı var bakalım yarın ne olacak 9,30 da toplanacak inşallah yumurtalarım RABBİM hepimizin işini rast getirsin ve hayırlı evlatlar versin a.s.

Kızlar merhaba.. Bende tüp bebek adayıyım ama henüz tedavim başlamadı. Sorun eşimde olduğu için bir kaç test daha vermemiz gerekiyor. Bu arada ayışığım sana yarın için bol sanş dilerim.Allah yadımcın olsun. Benim sormak istediğim tüp bebeğe karar verilince iğnelere ve haplara ne zaman başlıyoruz. Regl döneminden öncemi yoksa sonramı?

Kızlar merhaba.. Bende tüp bebek adayıyım ama henüz tedavim başlamadı. Sorun eşimde olduğu için bir kaç test daha vermemiz gerekiyor. Bu arada ayışığım sana yarın için bol sanş dilerim.Allah yadımcın olsun. Benim sormak istediğim tüp bebeğe karar verilince iğnelere ve haplara ne zaman başlıyoruz. Regl döneminden öncemi yoksa sonramı?

hayırlısı olsun canım iğneler adetin 3. günü başlıyor hap olarak bana baby aspirin vitamin vemişti bunlarda adet olmadan 15 gün önce başlamıştım iğnelerin başlayınca 2 /3 günde gidip muayane oluyorsun çok zor bi tedavi değil bide sonu güzel olursa herşeyi unuturuz inşallah:emir_bebek:

kızlar merhaba.. Ayışığım bugün yumurtaların toplandı sanırım. Umarım herşey yolunda gitmiştir. Şimdiden transferinde de bol şans diliyorum. İnşallah aksilik çıkmaz ve hamile kalırsın. Böyle bir durumda hepimizin umudu olacaksın..

bu gün toplandı yumurtalarım ama herkeste aynı şey olurmu bilmiyorum ayıldıktan sonra çok ağrım oldu hala var rahat hareket edemiyorum 9,30 da işlem başladı 10,20 gibi uyandım o ilk anlar çok kötüydü ALLAHIM inşallah bir daha yaşatmaz 29 yumurta toplanmış yarın arayıp gelişmeleri bildircekler inşallah hayırlı sonuç alırız dua edin neolur bana

allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hayat hızla akıp gidiyor bizlerde biran evvel bebişlerimize kavuşur bu güzelliğin tadını çıkarırız inş.

biraz önce haber aldım 15 yumurtam döllenmiş çok şükür pazartesi ALLAH NASİP ederse transferim var çok heycanlandım inşallah hayırlısı olur hepimiz için

ya kızlar yumurta toplamadan sonraki ağrılarım hala geçmedi oturup kalkarken nefes alırken özelliklede wc de çok ağrıyor kasıklarımdan başlayıp göğsümün altlarına kadar çıkıyor ağrı normalmi sizce ne zaman geçer acaba pazartesi transferim var çünkü

ya kızlar yumurta toplamadan sonraki ağrılarım hala geçmedi oturup kalkarken nefes alırken özelliklede wc de çok ağrıyor kasıklarımdan başlayıp göğsümün altlarına kadar çıkıyor ağrı normalmi sizce ne zaman geçer acaba pazartesi transferim var çünkü

Canım bende hiç ağrı sızı olmamıştı toplamadan sonra ama bünyeye göre değişiklik gösterebilir belki yine de bi doktorunu arayıp sorsaydın keşke

Canım bende hiç ağrı sızı olmamıştı toplamadan sonra ama bünyeye göre değişiklik gösterebilir belki yine de bi doktorunu arayıp sorsaydın keşke

kuzicim benim hala karın ve üst bölgemde kasılmalar var yarın transferden önce sorucam dr a senin içinde hayırlısı olsun inşallah az kaldı sende yarın gideceksin her halde hayırlı haberlerini beliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:nazar:

kuzicim benim hala karın ve üst bölgemde kasılmalar var yarın transferden önce sorucam dr a senin içinde hayırlısı olsun inşallah az kaldı sende yarın gideceksin her halde hayırlı haberlerini beliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:nazar:

Amin canım inşallah, ben salı günü gidicem heralde ama bakalım

bugün transferim oldu çok şükür3 emriyo koydular ALLAHIM İNŞALLAH nasip etde ilk ve son denemem olsun çünkü hem maddi hem manevi yorucu bir tedavi inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz ara ara bakıcam kızlar beni yalnız bırakmayın ne olur desteğinize ihtiyacım var

benim de 3,aramıza hoş geldin canım,İnşallah son denemen olur,seniçok iyi anlıyorum,2. tedavi,ben de çok yıprandım,usandım,Rabbim elimizi boş çevirmesin

bana gün aşırı progesteron verdi iki ampul karıştırılıp yapılıyor test gününe kadar yapıcam inşallah ama biraz can yakıyo neyapalım bebeişler için katlanacağız artık yeterki onlarda ALLAHIN izniyle gelsinler annelerine artık

ruba
benim de 3,aramıza hoş geldin canım,İnşallah son denemen olur,seniçok iyi anlıyorum,2. tedavi,ben de çok yıprandım,usandım,Rabbim elimizi boş çevirmesin

ayışığım
bugün transferim oldu çok şükür3 emriyo koydular ALLAHIM İNŞALLAH nasip etde ilk ve son denemem olsun çünkü hem maddi hem manevi yorucu bir tedavi inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz ara ara bakıcam kızlar beni yalnız bırakmayın ne olur desteğinize ihtiyacım var
----------------------------------------------------------
Amiiiin kızlar amin inşallah tutarlar hayırlısıyla, Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin

X