- 8 Ocak 2008
- 244
- 9
- 45
-
- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
merhaba
allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
aneztesiden korkma,20 -25 dk falan sürüyor.
Yumurta gelişimin fazla olduğu zamanlarda kasıklarda ağrı fazla olabiliyo.
Lütfen bol su iç,su burada çok önemli ayrıca aşagıda oluşabilecek bir yanma ( bu bende olmuştu ama herkes için geçerli değil) ilaç adı al.
Sakin olmak ve beklentileri yüksek tutmamak başarı oranını yükseltiyor.
İlk iki gün dinlenmende yarar var.Az hareket bol su.İlaçlardan dolayı alıngan ve sinirli olma ihtimalina karşı özellikle eşini uyarmanda da yarar var .Hassa oluna biliyor.
:hooray:
Kızlar merhaba.. Bende tüp bebek adayıyım ama henüz tedavim başlamadı. Sorun eşimde olduğu için bir kaç test daha vermemiz gerekiyor. Bu arada ayışığım sana yarın için bol sanş dilerim.Allah yadımcın olsun. Benim sormak istediğim tüp bebeğe karar verilince iğnelere ve haplara ne zaman başlıyoruz. Regl döneminden öncemi yoksa sonramı?
allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hayat hızla akıp gidiyor bizlerde biran evvel bebişlerimize kavuşur bu güzelliğin tadını çıkarırız inş.
biraz önce haber aldım 15 yumurtam döllenmiş çok şükür pazartesi ALLAH NASİP ederse transferim var çok heycanlandım inşallah hayırlısı olur hepimiz için
ya kızlar yumurta toplamadan sonraki ağrılarım hala geçmedi oturup kalkarken nefes alırken özelliklede wc de çok ağrıyor kasıklarımdan başlayıp göğsümün altlarına kadar çıkıyor ağrı normalmi sizce ne zaman geçer acaba pazartesi transferim var çünkü
Canım bende hiç ağrı sızı olmamıştı toplamadan sonra ama bünyeye göre değişiklik gösterebilir belki yine de bi doktorunu arayıp sorsaydın keşke
kuzicim benim hala karın ve üst bölgemde kasılmalar var yarın transferden önce sorucam dr a senin içinde hayırlısı olsun inşallah az kaldı sende yarın gideceksin her halde hayırlı haberlerini beliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
benim de 3,aramıza hoş geldin canım,İnşallah son denemen olur,seniçok iyi anlıyorum,2. tedavi,ben de çok yıprandım,usandım,Rabbim elimizi boş çevirmesin