- Konu Sahibi betty_boop
-
Cevap vermemen çok iyi olmuş, belki de derdi iphone değil senin bu konuda canının sıkılıp sessiz durmayıp birşeyler söyleyeceğini, bu vesileyle bir şeekilde irtibat kurmak istemiş de olabilir. Uzun zamandır senden haber alamıyor çünkü ve merak ediyor. gururuna yediremeyip kavga bahanesi aramış bence bir şekilde haber almak için. yoksa yana yakıla bu şekilde aramaz neden cevap vermiyorsun diye. Bir de blöf yapıyor bence. Yine senin tepkin ölçmüş hemen dava açmıyorum bak hala dönüş için zamanın var mesajı veriyor sana aklınca :))))) Ama bu blöfleri, saçma sapan sözleri ona yutturmalısın kesinlikle... Sebep bu bile olsa iphon bilinçaltı diye düşünüyorum şaka yollu bile söylenmemesi gereken bir söz bu... Ayıp yaa... Cidden ayıp...Erkeklerin bu kadar ucuz olması mide bulandırıcı gerçekten...
Ama kesinlikle istediği kadar arasın mesaj atsın sen hiç karşılık verme. sen zaten aştın artık o raddeyi, herşeyi ölçtün biçtin rahatladın. Şu anda kafan rahat ve kendi yolundasın, asla taviz verme...
Şehnaz'cım herşey düzelir de karakter düzelmez... Can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler. Zaten bunları kaldıramıyorsun, netleşmen iyi olur artık. onun ne düşündüğü, ne yapmak istediği önemli değil artık senin için. Senin ne yapmak istediğin, ne düşündüğün, ne karara vardığın önemli olmalı sadece...
Gunaydın kızlaaar,
Giremedim uzun zamandır.. Yeni gelişmeler oldu aslında ole cok onemli şeler deil ama sizinle paylaşmak istedim. Buarada sizinde desteğinizle kendimi toparladım saolsun arkadaslarım ailem ole ii gelioki bana gittim bi guzel alışveriş yaptım giyiniyorum susleniyorum :))
Cuma aksamı annemle cok yakın 1 arkasına gittik benmde oz teyzem yok onu hep teyzem gibi gorurm onunla paylaşmak istedim bu konuyu ki ilk kez de ona anlattım buyuklerden. Neyse kızlar gittik oturdk bnm telefonum caldı arayan bunun cok yakın arkadası gokhan bnm de gayet ii arkadasım nerdesin dedi bnde yasamkentteyim dedim olemi napıosn orda dedi bnde kıllığına hiiç takılıorm arkadaslarımla dedim snra sen napıosn dedim biraz konustuk ondan yeni işinden falan snra tekrar sordu ee sen kimlesin nerdesin die bnde dedim ya gokhancm arkadaslarımlayım sen tanımazsn dedim :) DAha snra konustuk ee napmayı dusunuosn dedi bnde valla gokhan ben batuhanla oturup adam gibi konusabilmeyi çok istedim hatta bunun için adım da attım ama o bana bu saatten snra avukatlar konusr bida da bni hiçbişe için sakın arama die msg attı snde biliosndr dedim smdi madem ole dusunuo yapcak bişe yok avukatları konustrcaz dedim zaten bole kendinden emin 1 msg attıına gore dava acmıstr die dusunuyorum yok acmadıysada ben acıcam onumuzdeki hafta dedim snra bu 1 panik oldu kızlar aa yok yok o dava falan acmadı ole bişe yok yani dedi. Bende bilmiorum ole 1 msg attı ki bana dedim. Bence kızlar bu facebook actı ya bnmde bakıcağımı biliyodr gerci bnm facebookum falan yok ama fake 1 hesabım war ordan giriorm ara sıra. Benim Gokhana aa bak face acmıs listesinde sırf kız var sole bole dememi bekledi bnde aksine dedimki gokhana gokhan batu napıo ne edio kimle nerde merak etmiorm bilmekte istemiorm hem ben zaten bnce onun kafasında bitmişim yani o da beni istemio bnde artık ilgilenmiorm dedim. Sonra dedimki bide Gokhan ben suan ole rahatımki batuhan yuzunden gorusmediğim arkadaslarımla gorusuorm (bekar tum kız arklarımla gorusmemi yasaklamıstıda)geziyorum tozuyorum mutluyum yani dedim. o ilk once dediki yaa yok ole deilde o işte snn ailenle tatile gitmene cok bozulmus nası beni bırakıp tatile gider dio dedi bana bende napıcaktm gokhan dedim kaldıki annesi anneme soledi bunlar biraz ayrı kalsın bayramda gorusmesnler biraz dusunsnler dedi dedim o da olemi peki batunun bundan haberi varmı dedi bnde mutlaka vardır yani dedim. Snra kızlar gokhan dediki bana ben senle daha once konusmalarımda sesinde hep 1 mış lılık seziyodum ama suan hem hırs hem kararlılık var sende dedi bnde gokhan ben artık herseyin hayırlsı olsn die dua ediorm ben batuyu cok sevdm ama olmuyosa da yapcak bişe yok hem zaten o da istemio dedim o da yani olabilir falan dedi agız değiştirdii snra kapattık.
Ertesi gun oldu kızlar gokhanın annesi aradı beni onu da cok severiz hem batu hem ben yani cok farklıdır bende yeri dediki sehnazcım ben seni kzım gibi gordugum için arıyorum sana sdc tek bişe solicem yuva kolay kurulmuyo yavrum eger seviyosan lutfen bnm için 1 kez daha sans ver hallolmıcak 1 sorun yok aranzda gibileerinden konustu ama bu arada bni kendi ailesinden kmse aramıo kızlar 17 gun oldu ayrılalı ne annesi ne ablası ne babası kimse... Tık yok yani. Neyse aksamnda gokhan yine beni aradı ve sdc napıyosn sehnazcım nerdesin dedi evdeyim dedim bnde ama saat 10 :) Dun gece dısardayım demiştm ya bu aksam nerde oldugumu ogrenmek için bole davrandı heralde snrada zaten ii tamam diip kapattı. :)
Bide kızlar sole bişe aldı bizim annesi ve ablasıyla gittiimz guzellik merkezi aynı yerdi ben gecen gun aradım randewu almak için dediki Şehnaz ozlem abla geldi cok canı sıkkındı noldu die sordum batuyla sehnazın arasında sorunlar var dedi bnde bida bişe sormadım ama sorsam anlatcaktı yanii dedi bide gorumcemn ynnda gorumcesinin kızı varmıs yani demekki tum sulale bilio onlar tarafndan yaaa kızlar ole gıcık oldmki kuafore kadar herkes herseyi bilio yaniicok sinirlendm cook. Ki ben bi kaç arkadasm haricinde sdc annemn arkadasna anlattım daha kmse bilmio bunlar maaşallah sanki cok mujdeli 1 haber yaymıslar herkese.
Bole yani kızlar okuyup yorum yapabilirseniz cok sevincem cnki gercekten hepinizn ayrı ayrı cok onemli bnm için yorumu. Şimdiden saolun kızlar
Sevgiler,
Barışmak istiyorsan hala
büyük yanlış davranmışssın
Bencede esinize biraz sert davranmissiniz konusmalarinida. O niye bos bos otursunki. Esinize karsi konusma tarziniz cok onemli. Benim esim ayni senin esin. Zirt pirt bahane bulur tartisiriz. ONu akil etmeden bazen evde yalniz birakir annemlere giderdim yeni evliyken. Dinlensin diye cunku cocuklar dinlenmesine musade etmezdi. Eve geldigimde ters ters cevap vermeler surat asmalar ve sonucunda buyuk bir kavga. Ama sabirla cok sey duzeldi cunku kendi hatalarimida aradim buldum. Bazi erkekler cok hassastir kirmican. Benim esimde tartisma sonucunda kalkar babami arardi gel bu yine delirdi diye. Babam gelince sikayete baslardi yemek yok orasi dagini burasi daginik benim erkekligim nerde kaldi diye. Ay cok zor bu tur seyler ama mucadeleyle mecbur bazi seyleri degistirmeye calisiyorum. Onun hasssas noktalarina dokunma sende. Onu coz ama seni ezmesinede saygili bir sekilde sakin musade etme. Tavrini her zaman koy eger cok ezecek tavirlarda bulunursa. Allah yardimcin olsun canim. Insaallah cozulur bu is.....
Babamı arayacak bu delirdi diyecek, şöyle böyle diyecek ve ben kendi hatalarımı arayacağım öyle mi... :) İyi sabır varmış sizde... Ben meseleye kadın erkek olarak bakmıyorum insan olarak bakıyorum. Kadın alttan almalı diye birşey yok. Günümüzde kadın da çalışıyor erkek de... Ayrıca kadının yükü erkekten daha ağır her zamanki gibi... Hem çalışacağım, hem eve bakacağım, temizlikti, yemekti uğraşacağım, hem kişisel bakımıma zaman ayıracağım, hem çocuk bakacağım bir de üstüne bana saygısızlık yapan adama katlanacağım o böyle zırvalayacak ve ben kendi dilime ayar yapacağım alttan alacağım... Yok böyle bir dünyaaa.... Gitsin kendi yoluna... Fizik olarak dünyada son kalan adam olsa, aklı, ruhu, karakteri adam olamadıktan sonra neyleyim ... Tüm kadınlar için söylüyorum herkes kendi çizdiği yolda yürüyor bu kader değil hiçbir kadın sözlü, fiziksel, ruhsal şiddete boyun eğmek, katlanmak, çekmek, alttan almak zorunda değil... Bunları bunu isteyen kadın yaşıyor günümüz şartlarında... Artık kadınlar için de hiçbirşey imkansız değil ve kadınlar asla çaresiz değil...
Gunaydın herkese :)
Bayadır yazmıodm dedim son gelişmeleri sole bi ozet gecim.. Eşim dava actı kızlar bana v benden maddi manevi 200bin tazminat istio :) Hade bunu anladmda bide aylık 1500 tl nafaka istemeseydi iidi :) Dilekceye ole seler yazmıski o lise mezunuymus evi ben gecindiriomsm ki ben 26 agustosta evden ayrıldm 13 agustosta da işe basladım :) Yani zaten saygım kalmamıstı ona son olan olaylardan snra da smdi iice dustu gozumden yerlerde yani.. Hıı bide ben evden giderken butun altınları alıp gitmişim Rabbim sahit ben evin anahtarını cantamı bile almadan cıktım pijamalarımla.. Nyse ilk davamız goruldu 7 martta hakim nafakanın reddine karar verdi doal olarak :) Cnki kızlar cok zengin bnm esim bnm parama ihtiacı yok yani bunu da kanıtladık.. Yane aptal gercekten aptal rezil etti kendini.. Bana gelince aynı sekilde bnde 200bin tazminatla altınlarımı ve ceyizlerimi istedm hıı buarada esyalarımıda vermio ole yazmıslar dilekceye ben hiç bi tane bile ceyiz getrmemişim herseyi butun evi onlar yapmıs bide eve giremeim die alarm taktırms falan :) Ucuzluga geel :)
Ole yani kızlar ilk baslarda doal olarak cok uzuldm ama gecti suan ole guclu hissediormki kendmi v ole sukrediormki bole ucuz bi adamdan kurtulduum için Allahım inşallah tum bosanan arkadaslara bnm yasadıım raatlıı huzutru versin :) Hepinizi seviyorumm
Sevgileeeer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?