bende bebek istiyorum :((

unutkanvepanik

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
39
8
34
Merhaba Arkadaşlar,

hep burada yazılanları okuyorum, ama ilk defa yazıyorum. 4 aydır çocuk sahibi olmak istiyorum. Daha kısa süre olduğunu biliyorum ama yine de kullanıcı adımdan da belli olacağı gibi paniğim. 2. ay yumurtam da çatlama sıkıntısı olmuş ve kiste dönüştürmüş , doktor önemseme demişti. nitekim 3. ayımda adet ile beraber kist döküldü. Hormon testleri de normal çıktı. Bu ayda yumurtalık tabi ki yaptırdım, Allah'a şükür çatlamam kendiliğinden oldu. ilişki takvimi vermişti doktor. bakalım adet dönemime 1 hafta var daha. Ama hiç belirti yok mide bulantısı-göğüste şişkinlik vs. filan yok yani bu ayda umudum yok
sadece karnıma kramp gibi bişiler giriyor arada bir ama onunda hamilelik olduğunu sanıyorum. 2 gündür vucut ısımı kontrol ediyorum bu sabah 36,2 ydi mesela. bu ısıda zaten hamilelik olmuyormuş galiba. benim gibi durumlar yaşayan var mı? yada bu durumlardan geçip hamile kalan. biraz morale ihtiyacım var sanırım. Bide her gören çocuk var mı diye sormaya başladı, ona da gıcık oluyorum zaten...
bide size bişey sormak istiyorum. Smier testimden kokobasiller çıktı. (bakteri) bunun için fitil ve antibiyotik vermişti. fitili kullandım 3 gün. eğer geçmezse ilacıda kullan demişti. bende geçti sandım kullanmadım. Ama 1 haftadır yanma kaşıntı başladı. Tekrar doktora gitti. yine 7 günlük fitil verdi bide travazol. Fakat ilacı hamile olup olmadığını bilmediğimiz için şimdi kullanma adet olursan kullanmaya başlarsın dedi. acaba bu bakteriden dolayı hamile kalamıyor olabilir miyim.

Son düzenleme:

Tatlım meraba bende senin gibi bebek bekleyenlerdenim.Bende geçen ay doktora gittim.Yumurtalıklarımda bişi göremedi ama benmde yağlanmam var. folik asit+progestan verdi çok kanamam oldu temizlendim diyebilirim.şimdi folik kullanıyorum adetimin 3.günü gidicem başlıycaz bakalım tedaviye.Ama şu kadarını söyliyim bende senin gibi bu ay olurmu acaba belirtiler var mı deyip sıkıntı yapıyordum.Adetim psikolojik olarak 10 gün gecikti dengem bozuldu.Hiç stres yapma çok rahat ol.Kendini rahatlat biraz yapılacakları yapıp kontorllerini aksatmadığın sürece olmıycak bişi yok bence :)

Merhaba canım, yazmana çok sevindim sağol :) ben folik asiti 4 ay önceden başlamıştım, etraftan duymuştum kullanmaya başlamıştım. Beni de adetimin 3.günü çağırmıştı doktor. hormon testi yaptılar, muhtemelen o yüzden çağırdılar seni de. 10.günü de yumurta oluşumu için çağırıyor ultrasonla vajinal muayene. Bebek olayını düşünmeden önce bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. 3 yıldır evliyim. Hatta korunmayı bıraktıktan 3. ay sonra hamile kalırım diye plan bile yapıyordum ne kadar gülüyorum kendime şimdi :) yusuf yusuf durumuna geldim şimdi haklısın çok stres yapmamak lazım ama elimde olmuyor bazen senin kaç ay oldu korunmayalı ? İnşallah tez zamanda sende bende bütün isteyenlerde bebek sahibi olur

Son düzenleme:

İnşallah canım ya.bende 4-5 aydır korunmayı bıraktım.muhtemelen testler için çağırmıştır.ilk gidişimde hormon testi falan yapmıştı ama bakalm ne olacak.rahat oluyorum artık ilk aylarda bende ne olacak diye kafamda kurup dururdum.bende yazın olsun istiyorum artık ya haziranda 2 yıl olucak evleneli.hayırlısı bakalım. birlikte bekleyelim.şimdi doktora gidiyo musun ?

ayy evet birlikte bekleyelim, güzel haberler veririz birbirimize belki uğurlu geliriz:) totem yapalım şuan adetime 1 hafta var tahminen. 15 gün öncesine kadar yumurtalık takibi için 1 ay boyunca belirli aralıklarla gidiyordum. yumurtam sorunsuz oluştu ve çatladı. Şimdi adet dönemimi bekliyorum .

inş.canım ya yapalım bende senin gibi gidip gelicem sanırım.benm adetim yeni bitti.bi daha ki aya kadar vaktimz var bebişler gelsn inşallah.sen nerde oturuyosun?

İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizide okurum burdan.hamileyimm :) diye mutlu bir başlık atarsınız. Yazdıklarınızı okudum ve dayanamadım bende yazayım dedim. Biliyorum söylemesi yapmasından kolay ama öncelikle stres yapmayın ve kafanıza takmayın.bende beş yıllık evliyim.3 yıl boyunca hiç bir sorunum olmamasına rağmen hamile kalamadım.nezaman bebekten vazgeçtim başka şeylere yöneldim hamile olduğumu öğrendim. Şuan 16 haftalık hamileyim. Rabbim tamam8na erdirir inşallah. Umarım en kısa zamanda sizinde göbüşlerinize tatlı meleklerinizi kondurur :)

:) inşallah rabbim o günleri bizlerede nasip eder.teşekkr ederm yazdığın için

çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin:))) bizde böyle mesajlar yazarız inşallah. mutlu ettin beni teşekkür ederim içime su serpildi. İlk nasıl anladın hamile kaldığını, inanmamışsındır hemen heralde :)

Merhaba canım bende 11 aylık evliyim 11 aydır istiyoruz bende hormon testi yaptirdim herseyim normal banada fitille antbiyotk verdi kolaylaştırır dedi benmde bugün adet olmam lazım olduktan sonra kullanmayi düşünüyorum yani bnde umutla bekliyorum

Merhaba Canım, hoşgeldin. sanırım vajinada bakteri olduğu zaman spermin hızını ve yolunu engelliyormuş. Sende smear testinde mi çıktı. Anlamıyorum bir sorun olmadan neden çocuk sahibi olunamıyor. Hepimizde aynı sorun.

Son düzenleme:

Bende çıkmadı ama bir sorun olmadığı için her ihtimale karşı verdi.sorun olanlarinda oluyo çocuğu allah ol derse oluyo hayirlisyla olucak inşallah canim

kızlar meraba bende sızdenım... benımde 14 aydır olmuyo malesef,eşimde varıkosel cıkmıstı ve martın 3 unde amelıyat oldu çok şükür. benımde hazıranda evlenelı 2 sene olucak. bende ankaradayım

Merhaba kızlar nasılsınız ? ben samsundan hanife 25 yasındaym 8 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyorm adetimin 3. günü gidip hormon testimi yaptırdım sonucunda troid hormonun biraz yüksek dedi :-( endokrin bölümüne yönlendirdi bide rahmimde küçük bir yara varmıs yaa :-( 2 tane ilac bu ilacların biri antibiyotik 2 tane de fitil verdi niye bu kadar iac verdi anayamadım neye yarayacak bu ilaçlar? ilaç kullandgm için bu ay hamile kalamıcam galiba. Bu aydan da ümidimi kesmeli miyim ilaçlar tam 15 günlük. İki gündür kullanıyorum bat 8 mayıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…