bende bebek istiyorum :((

herkese merhaba,

ben de tek panik benim zannediyodum:)) ben de aynı durumdayım; Aralık ayında başladık çalışmalara ama tık yok maalesef... ilk ay umurumda değildi, 2. ay da olmayınca panikledim, 3.de çok üzüldüm ama bu ay sinir geldi sallamıyorum artık

aslında sallamıyorum ama adet günüm yaklaştıkça sabırsızlık geliyo, heyecan panik umutsuzluk.. benimle aynı ayda çalışmalara başlayan arkadaşım tek seferde hamile kaldı, onun adına çook sevindim, ama bende hala bişiyin olmaması da canımı sıkıyor maalesef..

herşeyde bi hayır vardır diyorum... zamanı vardır diyorum... umarım herşey gönlümüze göre olur....

merhaba, sağol sen nasılsın canım. Sende hoşgeldin. sende bendensin benimde 5 ay olacak neredeyse. antibiyotik ve fitil rahimdeki yara içindir heralde. Doktora sorsaydın keşke sana bir süre verirdi belki. şu zamana kadar korun gibi filan. Yada zaten ilaç verme döneminde çatlaman olduysa bir sonraki yumurtlamana kadar kullanacağın için sorun olmayadabilir.

merhaba Canım,

panik yapmamak lazım ama malesef yapıyoruz ,
bende iki senedir uğraşıyorum bakalım cumartesi günü aşılama oldum bekliyorum.

merhaba Canım,

panik yapmamak lazım ama malesef yapıyoruz ,
bende iki senedir uğraşıyorum bakalım cumartesi günü aşılama oldum bekliyorum.

merhabalar:)

valla panik yaptığımızdan zaten gecikiyor, aslında biliyoruz ama işte gel gör ki mümkün olmuyor pek rahat olmak...

şu an çalışıyorum ve işlerim feci yoğun, hem çok yoruluyorum hem memnunum, en azından eskisi kadar düşünmüyorum...

inşallah tutar aşılamanız, inşallahhh... ilk aşılama mı? son olur umarım.. iyi haberler verin hepimize moral olsun:)))

eninde sonunda olucak, ama işte ne zaman

:)) selam. Evet bende çok paniğim... haha işi güzel özetlemişsin bende ilk doktora gittiğimde çatlama olmamış kist filan deyince çok ağlamıştım. Sonradan işi araştırınca aslında kistin çok önemli birşey olmadığını öğrendim. nitekim atlattım zaten. Şimdi de her ay kendimi kontrol ediyorum mide bulantım var mı baş dönmesi filan komik oluyor valla üfffffffffffff sıkıldım bende bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim

olacak dimi olsun artık ya

iyi dileklerin için çok teşekkürler,sadece panik yapsak iyi birde tedaviler talihsizlikler birde onlarla mücadele,
çevrendekilerin soruları,stress Allah isteyenlere tez zamanda versin inşallah...

çok benziyor di mi tepkilerimiz:)) yok ys kisti herkes kendi uyguladığı kürlerle bile hallediyor.. benm de haftaya adetim normalde, hergün karnımda batma var mı, göğsümde mavi damar çıkmış mı, yok yerleşme kanamam olmuş mu diye kontrol ediyorum, ki sözde bu ay sallamicaktım falan...:) beklemek çok ama çok zor.. eşine adet oldum demek çok zor... ama vardır bi zamanı diyip sıkıyorum dişimi...

benim de 2 ay önce tirid hormonlarımda çok az bi yükseklik vardı (hipotirod), ama çok az. çok moralim bozuldu ama sonra okuduğumda hipotiridi olup tedavi olmayan annelerin bebeklerinde zeka geriliği olabiliyomuş.. Allah korusun, ama işte il 22 ay tutmayınca bi şükretmedim değil belki şimdi kendmi yicektim ya bişiy olursa diye...

inşallah burdan güzel habelerimizi de vericez birbirimize...

iyi dileklerin için çok teşekkürler,sadece panik yapsak iyi birde tedaviler talihsizlikler birde onlarla mücadele,
çevrendekilerin soruları,stress Allah isteyenlere tez zamanda versin inşallah...

evet haklısın, psikolojik olarak dayanması çok zor şeyler maalesef... ama bi şekilde olucak, dayanmak zorundayız herşeye...

tabii ki olucak:)) ne ümitsiz vakalar duydum ohooo:)) kendimizi ümitsizliğe teslimm etmeden, kafaya takmadan devam bayanlarrr

Ümidimizi kaybedersek olmaz,zaten hep olmayacak artık denilen zamanda olur bu işler,
Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelecektir,
Tamam beklemek zor ama ne yapalım....:))))

Ümidimizi kaybedersek olmaz,zaten hep olmayacak artık denilen zamanda olur bu işler,
Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelecektir,
Tamam beklemek zor ama ne yapalım....:))))

aminn, kesinlikle haklısın... Allah sağlık versin, gerisi boş..
evet çok zor, ama sonu çook güzel olucak inşallahhh... :)))

Allah korusun, Allah sağlıklarıyla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.
bakalım bu ay adet olacak mıyım :) 4 gün sonra filan olmam lazım. ama belirti yok kendimi kandırıyorum işte bir ümit

umarım hamilelik haberlerini verirsin bizlere....her zaman belirti olacak diye bir kural yok :)))

aminn:)))

ya bence de illa belirti olcak diye bişiy yok aslında:)) benm de son adetmden vebi göğüslerim küçülmedi ve koşturunca falan acıyolar. ama kilo aldığımdan büyümüş de olabilirler tabii:))

hadi bakalım ii haberler olur inşallah bayanlar:)

İnşallah canım.. Bişey olursa haber ver mutlaka

Allahimm insallah olur, ilan edicem mutlaka:)))
sen de haber ver mutlaka:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…