Merhaba Arkadaşlar,
hep burada yazılanları okuyorum, ama ilk defa yazıyorum. 4 aydır çocuk sahibi olmak istiyorum. Daha kısa süre olduğunu biliyorum ama yine de kullanıcı adımdan da belli olacağı gibi paniğim. 2. ay yumurtam da çatlama sıkıntısı olmuş ve kiste dönüştürmüş , doktor önemseme demişti. nitekim 3. ayımda adet ile beraber kist döküldü. Hormon testleri de normal çıktı. Bu ayda yumurtalık tabi ki yaptırdım, Allah'a şükür çatlamam kendiliğinden oldu. ilişki takvimi vermişti doktor. bakalım adet dönemime 1 hafta var daha. Ama hiç belirti yok
mide bulantısı-göğüste şişkinlik vs. filan yok
yani bu ayda umudum yok
sadece karnıma kramp gibi bişiler giriyor arada bir ama onunda hamilelik olduğunu sanıyorum. 2 gündür vucut ısımı kontrol ediyorum bu sabah 36,2 ydi mesela. bu ısıda zaten hamilelik olmuyormuş galiba. benim gibi durumlar yaşayan var mı? yada bu durumlardan geçip hamile kalan. biraz morale ihtiyacım var sanırım. Bide her gören çocuk var mı diye sormaya başladı, ona da gıcık oluyorum zaten...
bide size bişey sormak istiyorum. Smier testimden kokobasiller çıktı. (bakteri) bunun için fitil ve antibiyotik vermişti. fitili kullandım 3 gün. eğer geçmezse ilacıda kullan demişti. bende geçti sandım kullanmadım. Ama 1 haftadır yanma kaşıntı başladı. Tekrar doktora gitti. yine 7 günlük fitil verdi bide travazol. Fakat ilacı hamile olup olmadığını bilmediğimiz için şimdi kullanma adet olursan kullanmaya başlarsın dedi. acaba bu bakteriden dolayı hamile kalamıyor olabilir miyim.