bende aşık olmak istiyorummm

-scarlet-

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
309
124
323
bende aşık olmak istiyorum birine karşı bir şeyler hissetmek istiyorum en azından hoşlantı bari olsun ama o da yok
ince eleyip sık mı dokuyorum o yüzden mi acaba?
sizce birini tanıdıktan sonra mı aşık olunur sevilir yoksa ilk görüşte bir şeyler hissetmezsen hiç mi olmaz?
akıl verin bana kızlar ben nerde hata yapıyorum neden yalnızım? :59:

Ben de aşık olmamış olmak istiyorum şu an :27:
Gider ...in birine aşık olursan hiç istemezsin bir daha aşık olmayı valla :27:

Şaka bir yana ne hatası güzelim? Burada bir hata yok? Ben 3 yıl beklemiştim bir daha aşık olayım diye. Herkes niye biriyle çıkmıyor bu kız niye yalnız diye sorup duruyormuş :27:
Ve aşk ilk görüşte olur. Belki anlamazsın ama sonradan oluşan şey sevgidir. Aşk ise bilinmeyene duyulan merak, heyecan, tutkudur :31:
Ah ne güzeldir aşk, yanlış bir yoldaysa da sonu ne acı...
Güzelliği kaç katsa, acısı onun on katı oluyor herhalde... :31:

valla canım bu işler kısmet işi bir anda karşına çıkıverir anlamazsın yani planla programla olmuyor..
sana şöyle söyleyeyim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben ilk defa üniversitede ilişki yaşadım ilkdi..bende ince eleyip sık dokuyanladandım ama hiç ummadığım bir zamanda hayatıma girdi..ilk anda da aşık olmadım zaman geçirdikçe tanıdıkça sevdim Allaha şükür 1,5 senedir devam ediyor..Allah sana da sevip sevileceğin birini nasip etsin inş..

Ben de senin gibiydim canım birden oluyor bu işler çok denemiştim zamanında yanlış insanları sevmek,aşık olmak için.
Ne hissettiğini anlıyorum az çok.Hayatında bir boşluk var gibi,kalbin atmıyor gibi.İnsan hayatında kendisini mutlu edicek,değerli hissettircek birisi olsun istiyor.

Karşına mutlaka çıkıcaktır doğru insan.Hem de hiç beklemediğin bir anda.Ama yanlış kişilerle denemeye çalışma hem kendini hem karşı tarafı üzersin.

sanirim ask gercekten de ilk goruste olusuyor..
Ben su zamana kadar bi kere asik oldum. seneler once.. sonradan daha onceden tanidigim biriyle bi beraberligim oldu ama o da surmedi. sonradan sevgi olusuyo. Hatta bazen o bile olmuyo, olani kaybediyorsun.. :D

Askta falan gozum yok acikcasi.
sevgi dolu, huzurlu, guvenli ve mantikli bi iliski istiyorum sadece. :emir_bebek:

Ben de senin gibiydim canım birden oluyor bu işler çok denemiştim zamanında yanlış insanları sevmek,aşık olmak için.
Ne hissettiğini anlıyorum az çok.Hayatında bir boşluk var gibi,kalbin atmıyor gibi.İnsan hayatında kendisini mutlu edicek,değerli hissettircek birisi olsun istiyor.

Karşına mutlaka çıkıcaktır doğru insan.Hem de hiç beklemediğin bir anda.Ama yanlış kişilerle denemeye çalışma hem kendini hem karşı tarafı üzersin.

aynen canım ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen hayatımda bir boşluk varmış gibi hissediyorum ve dediğin gibi yanlış oldugunu bildiğim kişilerle denemelimiyim acaba sonradan içimde irşeyler olur mu diyorum :/

Şaka bir yana ne hatası güzelim? Burada bir hata yok? Ben 3 yıl beklemiştim bir daha aşık olayım diye. Herkes niye biriyle çıkmıyor bu kız niye yalnız diye sorup duruyormuş :27:
Ve aşk ilk görüşte olur. Belki anlamazsın ama sonradan oluşan şey sevgidir. Aşk ise bilinmeyene duyulan merak, heyecan, tutkudur :31:

aynen ya toplum baskısı denen bişey var :) neden sevgilin yok niye kimseyle çıkmıyosun size ne kardesim dmi ya :)

Son düzenleme:
valla canım bu işler kısmet işi bir anda karşına çıkıverir anlamazsın yani planla programla olmuyor..
sana şöyle söyleyeyim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben ilk defa üniversitede ilişki yaşadım ilkdi..bende ince eleyip sık dokuyanladandım ama hiç ummadığım bir zamanda hayatıma girdi..ilk anda da aşık olmadım zaman geçirdikçe tanıdıkça sevdim Allaha şükür 1,5 senedir devam ediyor..Allah sana da sevip sevileceğin birini nasip etsin inş..

amin canım amin inşallah ne güzel hiç bitmesin inşallah.bende üniversitedeyim yaşım 21 bende bir ilk bekliyorum artık daha fazla beklemek istemiyorum. hiç bişey hissetmediğim birileriyle de cesaret edemiyorum acıkcası :/

sanirim ask gercekten de ilk goruste olusuyor..
Ben su zamana kadar bi kere asik oldum. seneler once.. sonradan daha onceden tanidigim biriyle bi beraberligim oldu ama o da surmedi. sonradan sevgi olusuyo. Hatta bazen o bile olmuyo, olani kaybediyorsun.. :D

Askta falan gozum yok acikcasi.
sevgi dolu, huzurlu, guvenli ve mantikli bi iliski istiyorum sadece. :emir_bebek:

yani lisede bende aşık olmuştum ama çocuktuk o zamanlar ya hiç bişey anlamadım :D ama aynen sadece sevsem de olur yeterki bişeyler olsun ufacık bi kıvılcım bile olabilir :))

aynen canım ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen hayatımda bir boşluk varmış gibi hissediyorum ve dediğin gibi yanlış oldugunu bildiğim kişilerle denemelimiyim acaba sonradan içimde irşeyler olur mu diyorum :/

Deneme sakın canım sonradan olmuyor çünkü böyle şeyler.
Ben en beklemediğim bir zamanda buldum aşkı,eminim sen de bulucaksın.Boşuna olmayacak insanlara evet diyip vaktini kaybetme.En yakın zamanda aşkı bulursun umarım

Deneme sakın canım sonradan olmuyor çünkü böyle şeyler.
Ben en beklemediğim bir zamanda buldum aşkı,eminim sen de bulucaksın.Boşuna olmayacak insanlara evet diyip vaktini kaybetme.En yakın zamanda aşkı bulursun umarım

umarım canım aşkı bulmuş ve yaşamış/yaşayan insanları çok şanslı görüyorum sende çok şanslısın bence umarım hiç bitmez. teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

Sen kendi içinde tam ve mutlu olmazsan gelecek sevgiliden hayır bekleme.
Kendini sev ve değer ver. Lütfen bu fikrini değiştir.
Sakın sevgilim olursa, aşık olursam mutlu olurum, değerli olurum, boşluğum dolar şeklinde düşünceler içinde olma.
Bir birey olarak tek başınayken, değerini bilip, kendinle dolu dolu yaşamayı öğrenmen lazım önce.
Yani mutluluğu başka birinin varlığına bağlama. Dimdik duramazsan kim seni niye istesin ki?
Nuray Sayarı şöyle diyor : hayatınıza aşkı çeken açılan kısmetiniz değil, artan enerjinizdir. ;))
Aşık değilken hayatı boş görmek cidden yaşamını boşa geçirmek olur.

Ve sonuç olarak ince elemekle falan alakası yok, daha zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum.
Ya da sen yeterince yüksek enerjide değilsindir.

yani lisede bende aşık olmuştum ama çocuktuk o zamanlar ya hiç bişey anlamadım :D ama aynen sadece sevsem de olur yeterki bişeyler olsun ufacık bi kıvılcım bile olabilir :))

eskiden benimde kalbim bombostu. hem kalbim hem aklim. kimseyi dusunmuyordum, kimse beni heycanlandirmiyordu. Kadinlarkulubunu o zamanlar da takip ediyordum. Ve goruyordum sevgilisiyle ilgili konu acanlar vs. Herkes asik gibiydi, benim hayatimda hicbir hareket yoktu. diyordum ki "ya biri olsun aklimda, biraz seveyim, istersem aci cekeyim ama kalbim atsin".. insan ne icin dua ettigine dikkat etmeliymis meger.. duam kabul oldu. hayatima birileri girdi. Hepsi husran. asik olmadim ama sevdim ve kalbim kirildi. sadece kalbim kirilmadi, insanlara guvenim sarsildi.. simdi artik en hayirlisini diliyorum hakkimda. eger karsilikli olmayacaksa asik falan olmayim.. huzur ne onemliymis meger. dertsiz basima dert dilemisim de farkinda degilmisim ((= neyseki simdi geride kaliyor o gunler.

Sen kendi içinde tam ve mutlu olmazsan gelecek sevgiliden hayır bekleme.
Kendini sev ve değer ver. Lütfen bu fikrini değiştir.
Sakın sevgilim olursa, aşık olursam mutlu olurum, değerli olurum, boşluğum dolar şeklinde düşünceler içinde olma.
Bir birey olarak tek başınayken, değerini bilip, kendinle dolu dolu yaşamayı öğrenmen lazım önce.
Yani mutluluğu başka birinin varlığına bağlama. Dimdik duramazsan kim seni niye istesin ki?
Nuray Sayarı şöyle diyor : hayatınıza aşkı çeken açılan kısmetiniz değil, artan enerjinizdir. ;))
Aşık değilken hayatı boş görmek cidden yaşamını boşa geçirmek olur.

Ve sonuç olarak ince elemekle falan alakası yok, daha zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum.
Ya da sen yeterince yüksek enerjide değilsindir.

çok güzel yazmışsın teşekkür ederim..
kendimle çok barışığımdır aslında mutluyumda kendime deger de veriyorum çokta neşeliyimdir normalde ama sadece hayatımda birileri olsun istiyorum.
aslında çokta aramazdım böyle hayatımda biri olsun falan ama son zamanlarda bakıyorum herkesin düzene oturmuş güzel giden bi ilişkisi var sanki eksik hissediyorum kendimi
birde herkesin sorup durması neden yok hala yok mu bilmem ne bende sorgulamaya başladım artık bende bi problem mi var acaba diye :))
en mantıklı açıklaması zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum bende

Aşk başlı başına güzel bir durum.İnsan hayatında haliyle bu duyguyu tatmak yaşamak istiyor.Ama istediğimiz gibi de olmuyor.Yani canım bu işler biraz nasip kısmet işi ve zamana bağlı.Senin de karşına dolu dolu aşk yaşayacağın birisi çıkar elbet

Aynen bende aşık olmamış olmak isterdim.. :27: Severken oh ne ala birkaç ayda bağlanıveriyosun ama ya unutması? Aşkın attığı en büyük kazık bu işte bize..

amin canım amin inşallah ne güzel hiç bitmesin inşallah.bende üniversitedeyim yaşım 21 bende bir ilk bekliyorum artık daha fazla beklemek istemiyorum. hiç bişey hissetmediğim birileriyle de cesaret edemiyorum acıkcası :/

tabi ki canım olur mu öyle sevmediğn biriyle..bekle canım işte kısmet ne zamansa anlıyorum seni bende öyleydim hayatımda boşlukvar gibiydi ama şimdi iyiki diyorum sırf bir ilişki olsun diye bişey yaşamamışım..hata olurdu hem bana hemde simdiki sevdiğime..
bence sende böyle düşün canım..

aşık olmak güzel bir şey ama aklın beynini ele geçirirse çok kötü bir şey
gerçekleri göremez olursun eğer sadece duygularınla hareket edersen
en önemlisi uyuşmak
kültürü, görgüsü, huyu suyu, seninle uyuşuyor mu
ve bence en önemlisi, olmazsa olmazı Allah korkusu
o olmazsa karasevda bile olsa nafile
çünkü aşk sevgi bitince karşındaki kişi Allah korkusu varsa sana ve ailene değer verir

bende aşkın ilk görüşte olduguna inananlardanım;hayatıma bi çok kişi girdi diyebilirim hiç birine aşk diyemedim biri hariç;aşk korkmadan aşk diyebildigin insandır o heyecan o mutluluk aşık oldugunu herkese haykırma olayı hayatında ne olursa olsun sadece onun varlıgıyla bile mutlu olabilmektir ama aşkta mutlu son yoktur malesef şuan yaşadıgım gibî :/ emn ol hiç beklemedigin bi anda gelir bulur seni aşk aşık olmak istiyrorumla olunucak diyede bişey degildir..ve gerçekten zamanla aşık olma olayına inanmıyorrum başta heycanlanmadıgın bi insana nasıl daha sonra aşk diyebilirsin ki..bunu sadece ilk görüşte aşık olan arkadaşlarım anlar :)

bende aşkın ilk görüşte olduguna inananlardanım;hayatıma bi çok kişi girdi diyebilirim hiç birine aşk diyemedim biri hariç;aşk korkmadan aşk diyebildigin insandır o heyecan o mutluluk aşık oldugunu herkese haykırma olayı hayatında ne olursa olsun sadece onun varlıgıyla bile mutlu olabilmektir ama aşkta mutlu son yoktur malesef şuan yaşadıgım gibî :/ emn ol hiç beklemedigin bi anda gelir bulur seni aşk aşık olmak istiyrorumla olunucak diyede bişey degildir..ve gerçekten zamanla aşık olma olayına inanmıyorrum başta heycanlanmadıgın bi insana nasıl daha sonra aşk diyebilirsin ki..bunu sadece ilk görüşte aşık olan arkadaşlarım anlar :)

zaten çok kişiyle görüşünce aşık olmak zorlaşır bence
çünkü bir kişiye söylenince o sözler değer kazanıyor, vazgeçmek zor oluyor
inşallah çok hayırlı biriyle tanışırsın

Back
X