- 27 Mart 2008
- 134
- 2
-
- Konu Sahibi what a woman want?
canım bi test daha yap beni dinlersen normalde 14. günde regl olman gerekirdi geçmiş bence bi test yapmanı öneririm...
inşaallah bilirim arkadaşım beklemenin ne olduğunu of off Rabbim inş seninde yüzünü güldürecek inş hamilesindir canım ya... bekle bakalım bugünde bi geçsin hele bugunde geçerse o zaman test yaparsın...bekle bekleye bildiğin kadar bence hayal kırıklığına uğraamak için...
sultan arkadasım sen benim umudum oldun bu aya.s. :)bugunu de devirdik allahın izniyle kazasız belasız.hala regl olmadım.düzenli adet gören bi insanım.belki de beynimi yönetip adet olmamı kendim geciktiriyorum.inş. o kadar yetenekli değilimdir :)bir de yarın olsa.bakalım gece herhangi bi surprizle karşılaşacak mıyım.ama verdiğiniz destekle manen kendimi çok iyi hissediyorum..çok çok tşk ediyorum size.a.s.a.s.bu arada test yapma konusunda hala kararsızım.tek çizgi görmekten korkuyorum.benneyaptımki
biyi geceler bişey sorabilirmiyi siz lucrin kullandınızmı acele yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
canim aynen bende 1 seneir bekliyordum hic birsaglik sorunumuz yok ikin.bana her gun taze nane yemeklerden once yememi tavsiye etlier ve ayriyetten folic asit almami,uyguladim vehamile kaldim sizlerde deneyin hepimize allhah saglilibbekler nasip eylesin.
Canim Folik Asit Hamileliğikolaytirmiyo Hamile Kalininca Bbekin Daha
Raht Tutnmasini Sağliyo Bana Bide Aspirin Vermişit Doktor Bebk Aspirini Ama Suan Kullanmiyorum 1 2ay Kullandim Biraktim 2sinide Simdi
ah arkadasim bende bu duygulari cok yasadim agbim ve kiz kardesim benden sonra evlendiler agbimi bebegi oldu 2.5 aylik kardesimde 7 aylik hamile ayrica ablamin 2 kizi vardi ve simdi 4 aylik bebegi var piskolojim ciok bozuk frasada oturuyorum arkadaslarimin hatta benden kucuk olanlarin bile cocuklari var onlari gorunce sanki kiriz geciricem beni komsum olarak bir anlayan nurseay onu cok seviyorum simdi turkiyeye nasil gidicegimi dusunuyorum her taraf cocuk aman allahim bu nebicim bir duygu bilmiyorum cok canim yaniyor esim uzakta calisiyor sadece hafta sonlari goruyorum ve cok yalnizim rabbim bu yalizligimi biran once bitirmesi icin dua ediyorum aslinda doktorlar mikro kist var diyor bebek icin problem degi adet duzensizligimde var ama sorun olmaz diyor 3 senedir bekliyorum ve cooook usandim artik dilerim enkisa zamanda hayirli birer evlatlarimiz olur insallahsenağlamaartık bebıs ıstıyorum bende 9 bucuk aydır denıyoruz ve tık yok her gun duzenlı yasıyorum ılıskımıde bazen yeter artık sıkıldım dedıgımde oldu ama bıkmak ıstemıyorum.arkadaslarımın cocuklarını gorunce cok ozenıyorum .Bende anne olmak ıstıyorum.sabahları bebegım ıcın uyanmak gecelerı uykumu bolmek onun ıcın para bırıktırmek onun ıcın evımın duzenını degıstırmek ıstıyorum...Bebegımın gelecegı ıcın calısmak ıstıyorum hayat yoldasım olsun ıstıyorum evımde hergun telasım olsun ıstıyorum onun ıcın kek yapmak onun ıcın mamalar hazırlamak ıstıyorum.alısverısımı ona gore yapmak kucucuk patıler almak mınıcek tısortler almak ıstıyorum arabama bebegımın ılk arabasını asmak ıstıyorum.ve bır erkek cocuk ıstıyorum rabbımden canım kardesımın adını vermek ıstıyorum ona mehmetım demek ıstıyorum yuregıme basamadıgım kardesımın kokusunu onda duymak ısyorum..BEN ANNE OLMAK ISTIYORUM.
surci lisan e oldu cok merak ettim hamilemisin eger oyleyse adina cok sevinirim insallah oyledir ya hadi bakalim allah kavustursun insallahsahiden mi??4-5 gun önce preven ertesi gunu hapının içinden cıkan gebelik testini kullandım.hassasiyetini bilmiyorum ama negatif cıktı.yapsam mı acaba?cıkar mı ki sonuc?inş. dediğin gibidir sultan arkadasım.sen bu sabah beni acayip mutlu ettin.Allahta senin yüzünü güldürsün inş.