Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bende Aldim Nisan Elbisemiii :)

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Uzun bi arayistan sonra bende aldimmm.. veeee bunun en dogru karar oldugunu biliyorum cunku annem magzada ustumde gordugunde "iste bu" dedi ben daha aynaya bakmadan once.. Eve geldigimizdede babam gordugunde duygusallasti opuyorumnanaktan insallah sizde begenirsiniz kizlar.. fikirlerinizi bekliyorummm.

Ocak ayinin basinda tatlim. ben okul nedeniyle yurtdisina gidip geldigim icin, simdiden halletmek zorunda kaldim.. ama iykide halletmisim cunku gordugumde asik oldugum bi elbiseydi... sanki benim icin ozel dikilmis :dance:

evet canım bencede cok güzel fiziğinde cok güzel bu elbisenın üzerine güzel bukleler yaptır

evet canım bencede cok güzel fiziğinde cok güzel bu elbisenın üzerine güzel bukleler yaptır

tam uzerine bastin tatlim bende oyle dusunuyordum.. sacim su anda omuzlarimin ustunde ama o zaman kadar uzar cobuk uzayan bi sacim var. ustten hafif toplanmis askisis omuzumun ustune dogru su dalgasi yaptirmayi dusunuyorum saclarimi.. bunun gibi canim.. ne dersin?

canım cok güzel kesinlikle bu fikrinden cayma güzelde bir kolye küpe bıleklık tak incide güzel olur

rabbim tamamına erdirsin tatalım cok güzel şeyler bunlar evlendiğin zaman daha da güzel olacak inş. dogru insanı bulduktan sonra güzel bebeişlerin olacak hepsi cok güzel duygular bizde dörtgözle bebeişimizi beklıyoruz teyzesi evimizin neşesi geliyor:)

tamam canim sen onayladiysan caymiyorum demektir heheheh. kolye takmayi dusunmuyorum ama canim.. kupe ve bileklik takicam takim olarak.. tasli olabilirrrr :1hug:

oda güzel olur canım zaten hediye takılacaktır birsürü takı boğma kendini sen haklısın ayyy benimde o zamanların aklıma geldi cok güzel şeyler yaş kaç canım

ayyyyyyy cok sevindim canim yaaaaaaaa. hosgelsin, mutlulukla, huzular dunyaya getir insallah cocugunu, saglikli anali babali buyutursun insallah tatlim.. dogar dogmaz fotografini gormek istiyorum gonder bana lutfennnn. Insallah Allahim bana da o gunleri gosterir, sevdigim yanimda bende evimin nesesinin gelmesini beklerimm insallahhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…