bende 6 ay önce anne oldum...!

esra221985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
14
0
:sm_confused:BİLİYORMUSUNUZ ANNELİK ANLATILAMAYACAK KADAR MÜKEMMEL BİŞEY..ETRAFIMDA ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYAN BİÇOK AİLE VAR ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BEN ÇOOOK MUTLUYUM OĞLUŞUMU ÇOOK SEVİYORUM..GALİBA ODA BENİ SEVİYOR..a.s.

Tebrik Ediyorum. Bende Hamileyim Ve Allah O Güzel Günleri Umarim Banada Nasip Eder

bende kısmetse 2 ay sonra bebişime kavuşucam Allah onları bize bağışlasın...

SİZİ ZİYARET ETMEK İSTEDİM NE KADAR GÜZEL İNŞŞ BENDE BEBEĞİME KISA ZAMANDA KAVUŞURUM.HENÜZ HAMİLE DEĞİLİM AMA:KK43:(İNŞ SAĞLIKLI SIHHATLİ ALIRSINIZ BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA KIZLAR

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı bizlerin başına.

oglusum dun 10 aylik oldu, hergun farkli bir hareketle karsiliyor beni,birlikte yattigimizda oglumu opmekten ve koklamaktan uyuyamiyorum,iyiki dogurmusum ,bence butun anneler cok sansli asigim ogluma by. a.s.a.s.

evet bende anneyım ve oglumsuz bır hayat dusunemıyorum allah kımseyı evladından ayırmasın zaten benımkı bende bı dakka bıle olsa kımse onu ayıramıyor oglumu cok sevıyorum canım o benım başarım

selam öncelikle gun arkadaş size çok teşekkür ederim çok saolun.bayadır yoktum aradan 4 ay geçmiş bebeğim 10 aylık oldu.annelik çok zor ve bi okadarda güzel. benim bebişim sürekli hasta oluyor.hastanelerden çıkamadık yani bu kış... bebeğimde neler çekti yavrucakk.. neyseki şimdi iyi allaha çok şükür.. rabbim herkesin evladını bağışlasın..

selam bende bizde oğlumla 6. ayımızı bitirdik ben ondan önce buşuna varmışım gibi o kadar masum ve tatlıki onsuz bırakmasın allah beni şimdi birde konuşma çabaları yokmu bitiriyor beni. mevlam tüm isteyene hayırlı evlat nasip etsin inş.

:tomato::dance:bend e7ay önce anne oldum.kızımı öykümü çokkkkk seviyorum.o benm herseyim canım kanım.allh herkese nasip etsin anne.olamyı.gel gel yapıyo baba diyo 2tane dişimiz çıktı daha ne anlatim dur durak bilmeyen bi bebe.:teytey:

ne kadar güzel yaa..böyle yazdıklarınızı okudukça içim bi hoş oluyor ..bebelerimiz rabbimizin bize bi armağanı onlara çok iyi bakalım kızlar...bide rabbim olmayan herkesede nasip etsin çok içim acıyo gördükçe

allah bebeklerinizi sizlere bagislasin benimde 4 aylik dünyalar güzeli bi kizim vardi 3 ay önce cennete gitti onu okdar özlüyorumki insallah bir gun allah cennette kavusmamizi nasip eder

allah bebeklerinizi sizlere bagislasin benimde 4 aylik dünyalar güzeli bi kizim vardi 3 ay önce cennete gitti onu okdar özlüyorumki insallah bir gun allah cennette kavusmamizi nasip eder

arkadaşım yazını okuyunca inan çok kötü oldum.ama elden bişey gelmez evlatlarımız rabbimizin bize emaneti ve buda allahın takdiri... inan çok üzüldüm..acını paylaşıyorum rabbim çok çok sabırlar versin canım..melek yavrun şüphesiz cennete gitti..ay tüğlerim dikenleşiyo..allaha emanet ol arkadaşım..senağlama

X