Bence böyle düşünmemelisiniz hiç bişeyin garantisi yok ki. Ne şuan ne ileride . Bu yüzden en iyisini düşünüp olmasını temenni etmekten başka çaremiz yok . Kendnzii üzmeyinMerhaba hanımlar.. bugun eşimin işyerinden bir arkadaşını covidden kaybettik. Sağlıklı, dağ gibi adam 10-15 gün içinde vefat etti. Eşimden sadece 3 yaş büyüktü. Geride 3 küçük çocuğu kaldı biri sadece 2 yaşında dünyadan haberi yok. Çok üzüldüm haberi alınca. Hamilelikle daha farklı düşünmeye başladım
Eşim 41 yaşında,ben 35 bu yaşta bu bebeği yaparak ona haksızlık mi ettik acaba? Kızım çok istedi abla olmak,ben tekrar anneliği yaşamak istedim. Kızım doğduktan 20 gün sonra babamı kaybetmiştim anneliğimi yaşayamadım sanki bi tarafım hep buruktu, doya doya emziremedim bile kızımı. Ama sanki şimdi düşününce doğmamış bebeğimize haksızlık yaptık. Allah hayırlı uzun ömür versin bebeğim 20 yaşına geldiğinde eşim 61 yaşında olacak. Babaya maddi manevi ihtiyacı olduğu zamanda babası yanında olabilecek mi? Askerliğini evliliğini görebilecek miyiz? Oğluma destek olabilecek miyiz? Kafamda bir sürü soru var sağlıklı düşünemiyorum şu an sanırım. Benzer şeyleri yaşamış olan arkadaşlar var mıdır, sizler neler düşünüyorsunuz
60 yaşında adamı niye mezara koydunuz ki?Merhaba hanımlar.. bugun eşimin işyerinden bir arkadaşını covidden kaybettik. Sağlıklı, dağ gibi adam 10-15 gün içinde vefat etti. Eşimden sadece 3 yaş büyüktü. Geride 3 küçük çocuğu kaldı biri sadece 2 yaşında dünyadan haberi yok. Çok üzüldüm haberi alınca. Hamilelikle daha farklı düşünmeye başladım
Eşim 41 yaşında,ben 35 bu yaşta bu bebeği yaparak ona haksızlık mi ettik acaba? Kızım çok istedi abla olmak,ben tekrar anneliği yaşamak istedim. Kızım doğduktan 20 gün sonra babamı kaybetmiştim anneliğimi yaşayamadım sanki bi tarafım hep buruktu, doya doya emziremedim bile kızımı. Ama sanki şimdi düşününce doğmamış bebeğimize haksızlık yaptık. Allah hayırlı uzun ömür versin bebeğim 20 yaşına geldiğinde eşim 61 yaşında olacak. Babaya maddi manevi ihtiyacı olduğu zamanda babası yanında olabilecek mi? Askerliğini evliliğini görebilecek miyiz? Oğluma destek olabilecek miyiz? Kafamda bir sürü soru var sağlıklı düşünemiyorum şu an sanırım. Benzer şeyleri yaşamış olan arkadaşlar var mıdır, sizler neler düşünüyorsunuz
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok 30 yaşında arkadaşım biri 2 yaş biri 7 aylık iki çocuğu ardında bırakıp trafik kazasında göçtü gitti Allah size hayırlı uzun ömürler versinMerhaba hanımlar.. bugun eşimin işyerinden bir arkadaşını covidden kaybettik. Sağlıklı, dağ gibi adam 10-15 gün içinde vefat etti. Eşimden sadece 3 yaş büyüktü. Geride 3 küçük çocuğu kaldı biri sadece 2 yaşında dünyadan haberi yok. Çok üzüldüm haberi alınca. Hamilelikle daha farklı düşünmeye başladım
Sadece forumda değil bütün ülkede muhabbet bu. 29da evlendim, çok geç kaldın dediler. 34üm şu an kızım 3 yaşında, çok geç anne olmuşsun diyorlar. 2 diplomam var zaman aldı diyorum ne gerek vardı diyorlar. Bayramda kayınvalidenin memleketteydik. Hemmen doğur bir tane daha hemen yaşın çok geçmiş diyorlar. Kafa yapısı bu ülkecek. Yaşı da yok, genci yaşlısı eğitimlisi eğitimsizi hepsi aynı.Düşünceniz bana saçma geldi.
35 yaş anne olmak icin ideal zaten. Sanki 55 yasindaymissiniz gibi yazmışsınız.
Ben 33 oldum . Ama henüz hiç çocuğum yok. Çünkü ona anca sıra geldi.
Bu forumdan anladığım şu. Herkes ışık hızıyla okuyor. Çalışıyor. Evleniyor. Çocuk sahibi oluyor.
Nedir bu bizim kadinlarimizdaki erken çocuk sahibi olma merakı anlamak zor.
Haksızlığı düşünmeye kalkarsak da ben mesela üniversite mezunu olduğum halde işsizliğin kol gezdiği, düşünce özgürlüğünün olmadığı, parasının kıymetsiz olduğu bir ortadoğu ülkesinde dünyaya gelmek istemezdim.
Bana sorulsaydı beniM için haksızlık bu derdim. Annemin beni 28 ya da 38 yaşında doğurmuş olMasi haksizlik olarak aklima gelmezdi bunlar dururken.
Bu sebeple buna kafa yormayın. Imkaniniz varsa iyi gelecek hazırlayın. Okutmak para etmiyor artık maddi anlamda.
Mümkünse mal mülk edinin. Benim imkanım olsa ben öyle yapardım yani
Bizim ülkecem hayattaki tek motivasyonumuz doğurmak.Sadece forumda değil bütün ülkede muhabbet bu. 29da evlendim, çok geç kaldın dediler. 34üm şu an kızım 3 yaşında, çok geç anne olmuşsun diyorlar. 2 diplomam var zaman aldı diyorum ne gerek vardı diyorlar. Bayramda kayınvalidenin memleketteydik. Hemmen doğur bir tane daha hemen yaşın çok geçmiş diyorlar. Kafa yapısı bu ülkecek. Yaşı da yok, genci yaşlısı eğitimlisi eğitimsizi hepsi aynı.
Ben 43, eşim 47 yaşında, ben ancak evlenip hamile kaldım. Sizin bakış açınızla, biz bitmişizMerhaba hanımlar.. bugun eşimin işyerinden bir arkadaşını covidden kaybettik. Sağlıklı, dağ gibi adam 10-15 gün içinde vefat etti. Eşimden sadece 3 yaş büyüktü. Geride 3 küçük çocuğu kaldı biri sadece 2 yaşında dünyadan haberi yok. Çok üzüldüm haberi alınca. Hamilelikle daha farklı düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?