Merhaba hanımlar.. bugun eşimin işyerinden bir arkadaşını covidden kaybettik. Sağlıklı, dağ gibi adam 10-15 gün içinde vefat etti. Eşimden sadece 3 yaş büyüktü. Geride 3 küçük çocuğu kaldı biri sadece 2 yaşında dünyadan haberi yok. Çok üzüldüm haberi alınca. Hamilelikle daha farklı düşünmeye başladım
Eşim 41 yaşında,ben 35 bu yaşta bu bebeği yaparak ona haksızlık mi ettik acaba? Kızım çok istedi abla olmak,ben tekrar anneliği yaşamak istedim. Kızım doğduktan 20 gün sonra babamı kaybetmiştim anneliğimi yaşayamadım sanki bi tarafım hep buruktu, doya doya emziremedim bile kızımı. Ama sanki şimdi düşününce doğmamış bebeğimize haksızlık yaptık. Allah hayırlı uzun ömür versin bebeğim 20 yaşına geldiğinde eşim 61 yaşında olacak. Babaya maddi manevi ihtiyacı olduğu zamanda babası yanında olabilecek mi? Askerliğini evliliğini görebilecek miyiz? Oğluma destek olabilecek miyiz? Kafamda bir sürü soru var sağlıklı düşünemiyorum şu an sanırım. Benzer şeyleri yaşamış olan arkadaşlar var mıdır, sizler neler düşünüyorsunuz