Bencillik değilde ne?

Cigerler neerde, apandasit nerdee. Bizim ile dalgami geçiyorsunuz?

O hengamenın ortasında o adama kahvaltı hazırlamak niye, bır de patates kızartıcam.. yesın.

Sabr ettım yazıp durmussunuz, neden Sabr ettiniz?
Evet, fırlatsaydınız tabagı.. Neyin sabrı bu?

Bes yıllık iki cocuk sahıbı karısına 'senı mutlu edecek bırıyle evlenseydın keske' diyen adam dunya ahiret sigaramın külürdür. Degersiz ve leş kokulu.

iş problemi ekonomik sorunu mu var onlara mı canı sıkkın acaba?evdekilerden mi çıkarıyor hırsını
Yok idareci kendisi işte problemi yok varsa da hiç bahsetmedi bilmiyorum
Ekonomik sorun da malesef bu dönemde hepkes sıkıntı da ben de ücretsiz izinde olduğum için bşraz daha sıkıyoruz kemerleri ama bu çocukların hastalığıyla ilgilenmesiyle nasıl ilgili olabilir ki

Yok ya hu ona hazırlamadım kahvaltı kızıma hazırladım o da çıkardığım kahvaltılıkları masaya koydu yedi kızım da hiç bir şey yemek istemiyordu ne istersen onu yaparım dediğimde kızartma istediğini söyledi onu da o yüzden yaptım tabiki beyfendiye vermedim

haklısınız.biraz tavır koyun kavga etmeden ezdirmeyin kendinizi.herşey olacağına varır

Allah Allah nie dalga geçeyim ya doktor ne dediyse onu diyorum bu küçük çocuk ya hani aynı röntgende hepsi görülüyor ya hani ne taktınız ha fake die düşünüyorsanız lütfen kendinizi yormayın
Cigerler neerde, apandasit nerdee. Bizim ile dalgami geçiyorsunuz?

Bide çocuk kendini yerlere atiyormuş bahanesi de ee ne olacak çocuk çok hasta agliyor diye dr a mı gotüiyeceksiniz baba için yorumum yok baba yok çünkü
Ateşi var çünkü ağlayan kendini parçalayan çocuğu kolundan sürükleyerek nasıl götüreyim havale mi geçirsin bu nasıl bir bakış açısı

Ya ben çözemiyorum araba yok gidemedim olayını.
1. Taksi
2. Komşudan rica etme
3. Olmadı ambulans çağırma çünkü acılar içinde çığlık atan çocuk var
4. O da olmadı diyelim, kucağına alıp sokağa fırlasa illa biri noldu bacım der

O kadar çok okudum ki kk da hastaneye tek başına gidemeyen anne. Kınamak istemiyorum hatta kınamıyorum da ama bebek olunca insanlar tek gidemiyor mu hastaneye? Belki henüz doğurmadığım için bilmiyorumdur, bilemem.

Bir anne olarak elinizden geleni yapmaya çalışmissiniz ama neden ya sabir cekip sustunuz? Bagiracaktiniz ya da kafasina bir bardak su döküp kalk gidiyoruz diyecektiniz ya da çocuğu adama birakip siz de anahtari alip çocuğu hastaneye götürecektiniz. Yani bu adama ah vah ya da yap et diye konuşup herşeyi onun insafına birakmayin. Gerekirse polis de çağırın şahit tutun ne diye bir asalakla zaman kaybediyorsunuz ki? Boyle bir adam oldugunu bilmiyor muydunuz da ikinciyi dogurdunuz? Amacim yargılamak değil sadece bunlari düşünün ona gore yol alin çünkü siz olumsuzlarin ustunu örtmeye çalıştıkça daha ağırını yasarsiniz diye düşünüyorum

Biley soracağım. Ekonomik özgürlüğünüz varmı. Eğer varsa zaten 2 çocuğunuz var bide 9 ay karnınızda taşımadığınız anasının bğyütemedeği bir çocuğa neden bakıyorsunuz

Biley soracağım. Ekonomik özgürlüğünüz varmı. Eğer varsa zaten 2 çocuğunuz var bide 9 ay karnınızda taşımadığınız anasının bğyütemedeği bir çocuğa neden bakıyorsunuz
Var çok şükür ya ne bilim çocuklar babasız büyğmesin mantılı işte yoksa ben koca delisi değilim olsa da olur olmasa da olur olmasa hatta daha ii olurda bakcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…