Merhaba. Ben 3.5 senelik evliyim. Kayinvalide ve kayinpederden ayrı yaşıyoruz cok şükür Allah'a. Aradaki mesafe arabayla 15 dk yakın yani. Benim kayinvalidem çok bencil. Daha genc eli ayağı tutuyor gezmeye gelince giyinir süslenir ,iyi ama ev işi yapmaya gelince hastayim ben der devamli. Kayınpeder de asabi, sinirli hem suçlu hem güçlü olanlardan. Sürekli karısını pohpohlar. Eşimin bir erkek kardeşi daha var. Annesi ve babası bu zamana kadar hep küçük oğullarını şımartarak büyütmüşler hala daha öyle. Eşim babasıyla birlikte calisiyor. Kardeşi ise yaklaşık otuz yaşında bir işte çalışmıyor. Kayinpeder 2 kuruş ödünç para verse eşimden geri aliyor ama öteki oğluna devamli harçlık verir önünü arkasını düşünmeden. Bu zamana kadar beni değerli hissterecek hic bir davranış görmedim eşimin ailesinden. Hiç bir doğum günümde bu zamana kadar ne bir pasta ne hediye Hiç birsey almamislardir. Ama kendi dogumgünleri olunca şu tarihte dogum günüm var pasta alin şunu yapin filan derler.İş yapmaya gelince beni çağırır kayinvalide. Kayinpederin de gel de kayinvalidene yardım et diye aradıği çoktur. Cok şükür şimdi çalışıyorum. Dün de oraya gittik aksam baska sevdiğimiz insanlar gelmiş onlari görelim diye. Pazara gitmiş kv yanında misafir gelen kadinla, 4-5 saat pazar gezmisler diger kadın halamiz oluyor uzaktan bana aldığı kiyafetlerden vermek için yalvariyor. Şu bluzu al şu esyayi al diye. Kayinvalide elinde telefon hiç oralı degil. Beni sevmediğini ve beni düşünmediğini zaten biliyorum. Fakat kalabalik insanlarin yaninda seviyormuş gibi yapiyor bazen o da. Ben de neysem oyum bir insani sevmiyorsam canim cicim demem. Neyse az sonra ee sen ne zaman tatile giriyon gel de tatlı yapalim dedi. Resmen hizmetçi olarak görüyor herhalde beni ben de çalışıyorum belli degil ne zaman tatil olacağı dedim. Bu kadın daha önceden benden bir tane karpuz kiskanan bir kadın. Karnım ağrıyor uzaniyorum diye bana tembel teneke deyip gülen bir kadından bahsediyorum. Anlayacağınız hiç göresi gözüm yok. Bir de bunların istediği gibi davranmayinca laf sokarak konuşmayı çok severler. Daha buraya yazmadığım çok şey var. Böyle bencil, ayrımcılık, her şeyi ben bilirim, kaba, zorba davranan insanlarla nasıl iletişim kurulmalı ne yapılmalı fikrinizi almak istiyorum.