Merhaba arkadaslar, ben de kendi hikayemi anlatmak istedim yazilanlari okuyunca..
26 yasindayim, 170 boyundayim.. bu zamana kadar hic kilo problemim olmadi en fazla 65e ciktim, genelde 60-63 arasiydim yillarca.. herkes fizigin ne guzel kiyafetler ne guzel duruyor ustunde derken her sey cok guzeldi tabi.. iki sene once evlendim ve yurtdisinda yasamaya basladim. yasadgim yere bir turlu alisamadim, hem stresten hem de ordaki yiyeceklerin kalitesizliginden beslenme duzenim bozuldu.. hep ayni yoyecekleri cok miktarda yemeye basladim. aradan zaman gectikce kiyafetlerm artik ustume olmamaya basladi ama ben durumu hep gormezden geldim. hic kabul edemedim kilo aldigimi. Turkiyeye tatil icin dondugumuzde karsilastigim herkesin ilk soyledgi sey "cok kilo almissin" oldu. hatta etrafimdakilerin yuzde doksani gobegimi gorup hamile misin diye sorar oldu. (bu arada kimyasal gebelik yasamistim ve hamile misin sorusu daha cok canimi acitiyordu) o kadar kotu hissediyordum ki.. ama bi yandan da hic kabul edemiyordum durumumu, cok fazla kilo almadim aslinda diye bastiriyordum hep icimdeki sesi.. Bu arada hic ama hic tartilmiyordum. iki sene boyunca bir kere olsun tartiya cikmadim.
esimin isi dolayisiyla baska bir ulkeye geldik ve kaldgimiz otelde spor salaonun oldugunu ogrendim. once meraktan, eglence olsun diye gittim. orda bir tarti vardi merak ettim tartildim ve 81`i gordum!!! sok oldum
o kadar uzuldum ki.. hemen o anda karar verdim. bu kilolardan kurtulmaliyim. bir haftadir gdiyorum spor salonuna ve gunde en az 500 kalori yakiyorum orda. sauna ve buhar odasi da var onlara da giriyuorum. yediklerime dikkat etmeye calisiyorum artik. asil yasadgimiz ulkede sebze meyve cok pahali ve okadar lezzetsiz ki.. burasi o yonden de daha iyi. bakalim neler olacak, zayiflayabilecek miyim cok merak ediyorum.. burda 12 gunumuz kaldi sadece.. yasadgmz yere geri dondugumuzde de spor salonuna devam edecegim insallah.. spor yapmak harika bir sey! gelismeleri burdan yazacagim. belki birisine umit olur diye..