• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence başarabiliririz varmısın ?

sacayagi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
121
9
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 1 sene önce 86 kilodan diyet ve spor yaparak 73 kiloya düşmüştüm . Sonra diyeti ve sporu bıraktım normal devam ettim fakat porsiyonlarımı abartmadım ve 71 kiloya indim :) Geçen hafta tekrar diyete başladım :) siteye üye oldum biraz dolaştım ve kendime günlük açmaya karar verdim. Ben 10 kilo verene kadar buralardayım sizleride beklerim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen belirtiyim
Boy : 1.73
Kilom : 71.1 idi diyete başladığımda bugun tartıldım ve 70.7 çıktım :) yani doğru Yoldayım :)
Güncel hedefim : 60

Kahvaltımı saat 10 gibi yaptım menüm şöyleydi ;
1 yumurta
2 burgu peynir :) burgu peynire bayılıyorum 😍
1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates
1 bardak açık çay

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407234360.719636.jpg
Öğle yemeğim kızlar afiyet olsun hepimize :)

Öğle yemeğinden sonra ara verdim verdim ve yarım paket Ülker altınbaşak ile yeşil çay içtim . Akşam yemeğini eve geçince yiyorum oda 20.45 gibi oluyo biraz geç ama şuan imkanlar o şekilde :)

Akşam yemeğime az kaldı hafiften acıkmaya başladım 🙊

Akşam yemeği işin misafirliğe gittim ve menüm coştu biraz :)
Sulu köfte
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ayran çorbası
2 bardak vişne suyu ( soğuk soğuk iyi geldi)

Yemekten sonra çay faslına geçildi
1 bardak siyah çay
9 katlar var dan 7 adet
1 avuç fındık
Eve geldikten sonra eşofmanları giyip direkt yürüyüşe çıktım ve 30 dk bisiklet çevirdim 2.5 litre suyumuda tamamladım :)

Yemekten sonra çay faslına geçildi
1 bardak siyah çay
9 katlar var dan 7 adet
1 avuç fındık
Eve geldikten sonra eşofmanları giyip direkt yürüyüşe çıktım ve 30 dk bisiklet çevirdim 2.5 litre suyumuda tamamladım :)

fındık okey ama gofret olmamış canım

Bugun kahvaltıyı 10.30 da yaptım menüm ;
1 yumurta
2 dilim normal ekmek ( tam buğdayım bitmişti)
2 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli
3 kibrit kutusu kadar peynir
1 siyah çay
Paşa kahvaltısı yapmışım resmen ama sabah kahvaltısı önemli diğer öğünlerimden kısarım artık :)

Öğle yemeği yaklaşıyo fakat hiç iştahım yok onun yerine 10 dk bacak basen egzersizi yaptım iyi geldi:)

Buldum seni. iadeyi ziyaret yapayım dedim. sen de porsiyonlarını kısarak zayıflıyorsun. bence de en mantıklısı o. listeyle yapılan diet bi yere kadar 3 5 ay sonra normal düzene geçince gene aynı. bütün hayat boyu sürdürülebilecek sağlıklı bir yeme alışkanlığı kazanırız umarım. ben senin sayfana da bakarım artık arada. haydi kendine iyi bak.

Buldum seni. iadeyi ziyaret yapayım dedim. sen de porsiyonlarını kısarak zayıflıyorsun. bence de en mantıklısı o. listeyle yapılan diet bi yere kadar 3 5 ay sonra normal düzene geçince gene aynı. bütün hayat boyu sürdürülebilecek sağlıklı bir yeme alışkanlığı kazanırız umarım. ben senin sayfana da bakarım artık arada. haydi kendine iyi bak.

evet porsiyonlarımı kısarak zayıflıyorum . Umarım o alışkanlığı kazanırız. Tabi beklerim herzaman sende kendine iyi bak bol şans :)

bende 1,65 boy kilo 69
20 gün önce berrin yiğit yak at diyetine başladım 75 kilo idim 69 a düştüm. tam 6 kg verdim. hedefim 60 olmak. şimdi yak at diyetini bıraktım. kalori hesabı+spor+bol su ile devam ediyorum.
şurda 60 a ne kaldı dimi:1:

bende 1,65 boy kilo 69
20 gün önce berrin yiğit yak at diyetine başladım 75 kilo idim 69 a düştüm. tam 6 kg verdim. hedefim 60 olmak. şimdi yak at diyetini bıraktım. kalori hesabı+spor+bol su ile devam ediyorum.
şurda 60 a ne kaldı dimi:1:

Dimi 9 kilo nedir canım :)
Bence en doğrusu o şekilde zayıflamak diğer türlü kalıcı olmuyor :)

Back