ben...

kafoz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
32
0
İtiraf mı değil mi bilemiyorum,yanlış yere açtıysam çok özür...

Ben...çirkin ördekten kuğuya dönmüş bir genç kız.Kendini tanımaya,kendinin kendine anlatılmasına her zaman ihtiyacı olan,aslan burcu,ama hiç bir zaman bir aslanın cesaretini,gözüpekliğini gösteremeyen eline vur ekmeğini al bir kedi yavrusu.

Çok duygusal,genelde pozitif ama çabuk demoralize olan,aşkta genelde başarısız ve aldatılan taraf olan(umarım şu anda öyle değilimdir)geçmişinde bazı hatalar yapıp hala bedelini ödeyen,aslında kimseye zararı olmayan bir insan evladı...

Neden yani?Ben neden herkes gibi normal değilim?Neden hep darbe yiyen taraf ben oluyorum ki?İlişki yaşamayı mı bilmiyorum,karşıma çıkanlar mı çok öküz,ben mi çok fedakar ve safım?

Kimseye güvenmeyeceğim dediğim halde sanki zıttını söylemişim gibi aynı hatayı tekrar tekrar yapıyorum.

Etrafıma bakınca başkalarının yaşamı çok güllük gülistanlık geliyor bana,herkes evleniyor,mutlu yuvalar kuruyor,bense sadece öyle uzaktan izliyorum,ve zaman zaman hayatıma isyan ediyorum şükretmek yerine.

Şu anda çok düzgün bir psikolojim yok,önceki konuma bakabilirsiniz.Burada saçmalamış da olabilirim,sadece kimseye anlatamadığım kafozu burda kendi kendime yazıp kendi kendime okumak istedim.

kendi kendine demişsin ama yazıcam yıne de :))

bence sen bu kadar olumsuz özelliği bilmeden de olsa üstüne mi çekiyosun ? kuantum yapıo olabilirsin .
Bende aslan burcuyum ama burcumun özelliklerini tam anlamıyla taşırım.

ben............
çoook safım...
çok inatçıyım
çok fedakarım...:2:
hep kaybeden ben oluyorum ama..........

bende ürkek aslanlardanım. yaş kaç.

Tatlım, bir söz var belki duymuşsundur.
Sen elinden geleni yap, halen düzelmiyorsa sorun sende değildir.
O yüzden hiç tasalanma canım :)

Bilmiyorum belki dediğin gibi olabilir,iyi düşünelim iyi olsun diye boşuna denmiyor sanırım :)

ben............
çoook safım...
çok inatçıyım
çok fedakarım...:2:
hep kaybeden ben oluyorum ama..........

Ben de maalesef

bende ürkek aslanlardanım. yaş kaç.

26 yaşındayım

Tatlım, bir söz var belki duymuşsundur.
Sen elinden geleni yap, halen düzelmiyorsa sorun sende değildir.
O yüzden hiç tasalanma canım :)

Haklısın :) Bir an düzeliyorum,sonra sanki kendi kendime söz veren,kendimi telkin eden ben değilim gibi hooop eski moda dönüş

Kızlar çok buhranlı bir anda yazmışım buraya,sonra günlük yaşamın hayhuyundan unutup gitmişim :)
Umarım cevap vermedim diye konuyu açtı gitti dememişsinizdir arkamdan :)

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…