- 26 Ocak 2020
- 347
- 574
- 53
- 45
- Konu Sahibi Yusufumfatmam
-
Çook üzüldüm gerçekten Rabbim yar ve yardımcınız olsunn mübarek günlerdeyiz bolca dua edelim tevekkül edelim hiç ummadık zamanda rabbim kucağınızı tekrar doldursun dualrımda olacaksınzSlm Arkadaslar şu an hastahanedeyim sizlere icimdeki firtinalari paylasmak istedim. Evliligimin 7.senesindeyim. bitmek bilmeyen bebek hasretim bu sene sona erecek diye havalarda gezen bir anne adayiydim.düne kadar sürdü bu sevincimDün 5 aylik bebegimi kaybetim. dünyam basima yikildi aglamaktan gözlerim kan canagina dönselerde artik yapilacak bir sey kalmadi iki gün önce cinsiyetini ögrendigim bebegim benden gitti su an öyle bir haldeyim ki kimseleri görmek duymak istemiyorum.7 yill sonra sevincim tekrar kisa sürdü. ve ben öyle yorgunum ki beden yorgunlugu degil ruhum yorgun. kimseyle konusmuyorum kimseleri görmek istemiyorum ama bu acimi yazarak sizlerle paylasmak istedim uzn olduysa hakinizi helal edin
Tesükür ederim canim ben cok tedaviler gördüm.ben bu yedi senede pisikoloji olarak cok yikildim. ama hep sükür etim hep sabretim Allah bana da bir melek nasip edecek diye bekledim ve o melek geldi annesine varligini hisetirdi iki gün önce cinsiyetini ögrendigim kizim beni dün terk etiÇook üzüldüm gerçekten Rabbim yar ve yardımcınız olsunn mübarek günlerdeyiz bolca dua edelim tevekkül edelim hiç ummadık zamanda rabbim kucağınızı tekrar doldursun dualrımda olacaksınzpeki sebep neydi de böyle oldunuz tedavi ile mi hamile kalmıştınız
AhhhTesükür ederim canim ben cok tedaviler gördüm.ben bu yedi senede pisikoloji olarak cok yikildim. ama hep sükür etim hep sabretim Allah bana da bir melek nasip edecek diye bekledim ve o melek geldi annesine varligini hisetirdi iki gün önce cinsiyetini ögrendigim kizim beni dün terk etisebebi ise üc gündür kabislik sorunum vardi cuma günü doktoruma gittim hersey yolunda dedi sadece yediklerime ictiklerime dikat etmem gerektigini söyledi eve geldim uzandim lavoboya gitmek icin aya kalktim üc adim atmamla beraber suyum geldi korkudan bagira bagira abmulanzi aradim hastahaneye gitigimde yapilacak birsey kalmamisti önce önce normal dogum yaptirip sonrada kürdaj oldum
AhhhRabbim sana sabır ve güç versin tez zamanda yeni meleğini sağlıcakla hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin..imtihanın en büyüğü evlat işte sakın isyan etme
Tesekürler canimAhhhRabbim sana sabır ve güç versin tez zamanda yeni meleğini sağlıcakla hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin..imtihanın en büyüğü evlat işte sakın isyan etme dualarım seninle
Tesekürler canim Allah im evlatlarini korusunÇok geçmiş olsun
Çok zor bir durum yaşamış biri olarak yazıyorum hemde 3 defa yaşamış
Acınız çok yeni böyle hissetmeniz çok normal ama geçiyor acı hafifliyor
Rabbim acınızı hafifletecek yeni bir bebek nasip edecektir inşallah
Şu an 3 çocuk annesiyim o günler geldi geçti
Bir kere hamile kalmışsınız normal yolla veya tedaviyle hiç farketmez bundan sonrası da gelecektir inşallah
Tesekürler canimRabbim sabır versin, yüreğinize ferahlık versin.Hiç bir sorun yok demeleri bir sorun olabilir mi acaba? Rahim ağzı yetmezliği gibi bir şey miydi ki?
Bende iki gün önce bebeğimi kaybettim daha küçücüktü 7 haftalık kalbinin sesini duyunca dünyalar benim olmuştuSlm Arkadaslar şu an hastahanedeyim sizlere icimdeki firtinalari paylasmak istedim. Evliligimin 7.senesindeyim. bitmek bilmeyen bebek hasretim bu sene sona erecek diye havalarda gezen bir anne adayiydim.düne kadar sürdü bu sevincimDün 5 aylik bebegimi kaybetim. dünyam basima yikildi aglamaktan gözlerim kan canagina dönselerde artik yapilacak bir sey kalmadi iki gün önce cinsiyetini ögrendigim bebegim benden gitti su an öyle bir haldeyim ki kimseleri görmek duymak istemiyorum.7 yill sonra sevincim tekrar kisa sürdü. ve ben öyle yorgunum ki beden yorgunlugu degil ruhum yorgun. kimseyle konusmuyorum kimseleri görmek istemiyorum ama bu acimi yazarak sizlerle paylasmak istedim uzn olduysa hakinizi helal edin
Sanada gecmis olsun canim Allah bir daha yasatmasinBende iki gün önce bebeğimi kaybettim daha küçücüktü 7 haftalık kalbinin sesini duyunca dünyalar benim olmuştu
Üzülmen bu kadar verende Allah alanda inşallah en kısa sürede yine bebeğiniz olur sağlıkla gelsin dünyaya hayırlı evlat olsun inşallah
Allah size sabır versin.. Bende 4.5 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum kiSlm Arkadaslar şu an hastahanedeyim sizlere icimdeki firtinalari paylasmak istedim. Evliligimin 7.senesindeyim. bitmek bilmeyen bebek hasretim bu sene sona erecek diye havalarda gezen bir anne adayiydim.düne kadar sürdü bu sevincimDün 5 aylik bebegimi kaybetim. dünyam basima yikildi aglamaktan gözlerim kan canagina dönselerde artik yapilacak bir sey kalmadi iki gün önce cinsiyetini ögrendigim bebegim benden gitti su an öyle bir haldeyim ki kimseleri görmek duymak istemiyorum.7 yill sonra sevincim tekrar kisa sürdü. ve ben öyle yorgunum ki beden yorgunlugu degil ruhum yorgun. kimseyle konusmuyorum kimseleri görmek istemiyorum ama bu acimi yazarak sizlerle paylasmak istedim uzn olduysa hakinizi helal edin
Veren de Allah alan da Allah. Rabbim ferahlığını da versin. Sana dua edicem.Tesekürler canimdoktordan geldim konrolümü oldum dedigin gibi rahim agzina bakti cocugu gösterdi hersey yolunda dedi ve ben eve geldim hic agri sizim yokken bir kac saat sonra dünyamin basima yikilacagini bilemedim
Tesekür ederim canimÇok geçmiş olsun allah tez zamanda tekrar nasip etsin kim bilir ne kadar üzgünsünüzdür bende korkuyorum sizler gibi bende 2 senelik evliyim 8 aydır deniyoruz tık yok
Amin canım doktora gittim bugün çok şükür herşey temiz çıktı vajinal muayenede yumurtam göründüTesekür ederim canimstres yapma kendine. aklindan bebis konusunu at inan tez zamanda hamile kalirsin insallah.Allah sagliklisini nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?