Ben yeniyim galibaa :)

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
Merhabalarrr :) İsmim Leyla. Buralarda yeniyim benide alın aranıza :)
K.maraş'dan katılıyorum. Ardafanclub.com ve ardatrn.ailesiyiz.biz in adminiyim. Bende bir KK üyesiyim artık :)

Son düzenleme:
ooooo merebe cnm benım hos geldın aramıza bur k maraslı gormek ne guzel marasın neresındensın bende maraslıyım ama ankarada oturuyorummm

ooooo merebe cnm benım hos geldın aramıza bur k maraslı gormek ne guzel marasın neresındensın bende maraslıyım ama ankarada oturuyorummm

K.maraş merkez canım doğma büyüme Maraşlıyım :) Sen neresindensin Maraşın? Ve şuan Ankara'nın ? :) Karıştı hatlar pardon :)

hmmm anladım bebegm ben tekırlıyım tam olarak ankara da akderede oturuyorumm senın koyun varmıı okuyuyormusunn bıraz anlatt

Yok benim köyüm yok malesef :) Doğma büyüme merkezliyim yani :) Bu sene lise mezunu oldum. Din Kültürü Öğrt. okuyacağım inşallah öyle :)
Sende anlat. Evli misin, bekar mısın, iş/ okul söyletme işte :)

Şekerdere'de oturuyorum tatlım bende :) Tanıştığıma çok memnun oldum. Hayırlı olsun bu arada, Allah mesut etsin :)

ıns cnm gecen seneye kadar bızde sekerderede oturuyorduk bak akraba bıle cıkarız belkı hangı lıseden mezun oldunn

Merhabalarrr :) İsmim Leyla. Buralarda yeniyim benide alın aranıza :)
18 yaşındayım. K.maraş'dan katılıyorum. Ardafanclub.com ve ardatrn.ailesiyiz.biz in adminiyim. Bende bir KK üyesiyim artık :)

Ardatrn.ailesiyiz.biz'in sıkı takipçilerindendim
Leyla diye bi admin hatırlayamadım,yeni adminlerden misin ?
Hoşgeldin bu arada

Ardatrn.ailesiyiz.biz'in sıkı takipçilerindendim
Leyla diye bi admin hatırlayamadım,yeni adminlerden misin ?
Hoşgeldin bu arada

LailArda nickm orda. :) Geçen sene olmuştum canım yeni sayılır :) Hoşbulduk bu arada :)

Son düzenleme:
Site çok durgundu bu sene zaten. Gel canım yine gir arada eskisi gibi değil ama olsun :)

Benim takıldığım zamanlar baya aktif bi siteydi
Bunda arda efendininde etkisi var sanırım

Burayı keşfedince sende unutursun orayı diyeceğim ama adminsin,öyle bi şansın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…