Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

Gecikmeye göre kopkoyu olması gereken çizgi silikti canım ama çizgi olduğu belliydi öyle sipsilik değildi ancak koyu değildi betam az az arttığı için ikiye katlamadığı için..
Teşekkür ederim benim adetim geçtikten sonra koyulaştı pazartesi gideceğim. 3 kimyasal yaşadım hep silik oluyordu ilk kez koyulaştı. İnşallah sağlıklı gelişir 🤲 size de çok geçmiş olsun 🌸

Eklentiler

• 18F38C93-30C6-4753-B7A6-89006D5F7A9C.jpeg
    18F38C93-30C6-4753-B7A6-89006D5F7A9C.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 61
  • 680281A5-DD3B-4E75-806C-0E82C636ED55.jpeg
    680281A5-DD3B-4E75-806C-0E82C636ED55.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 62
Teşekkür ederim benim adetim geçtikten sonra koyulaştı pazartesi gideceğim. 3 kimyasal yaşadım hep silik oluyordu ilk kez koyulaştı. İnşallah sağlıklı gelişir 🤲 size de çok geçmiş olsun 🌸
Bende bir kimyasal yaşamamıştım canım inşaallah çok sağlıklı çok güzel bir gebelik geçirirsin canım💕
Düşüşe geçer artık önemli olan 7. Günden sonrası zaten
Yarından sonrası mı önemli canım bilmiyordum? Doktorumda maalesef bu konuda çok bilgi vermiyor internetten araştırmak zorunda kalıyorum hep

Benim böyle canım en sanki testi bugün yaptım iyi mi acaba bilmiyorum
Bu kadarını ben anlayamıyorum ama kendi testlerimi düşününce yorum yaparsam sizinki gayet güzel koyulaşmış ancak yine de doktorunuza mutlaka görünün benim hiç böyle koyu olmadı..

Bu kadarını ben anlayamıyorum ama kendi testlerimi düşününce yorum yaparsam sizinki gayet güzel koyulaşmış ancak yine de doktorunuza mutlaka görünün benim hiç böyle koyu olmadı..
28 inde randevum var canım adetim 2 gün geçince kan verdim ben 59.3 çıktı adete 2 gün varken de kan vermiştim 5.3 çıktı benim iyi sanırım ya o zamandan sonra evde idrar testi yapmaya devam ettim baya koyulaştı sanırım

28 inde randevum var canım adetim 2 gün geçince kan verdim ben 59.3 çıktı adete 2 gün varken de kan vermiştim 5.3 çıktı benim iyi sanırım ya o zamandan sonra evde idrar testi yapmaya devam ettim baya koyulaştı sanırım
Gayet iyi görünüyor canım sağlıklıdır inşaallah💕

canımçok geçmiş olsun🙁
Yani bendede hiç belirti olmadı ve beta hcg normal arttı. Kimse şüphelenmedi. 5 haftalıkken göremedik keseyi ama beta hcg normal olunca saklanıyor bebiş dediler.. bende biraz daha büyüsün görürürz sabredelim dedim beta normaldi sonuçta. 6+4 te bi gittim beta hala normalken kese hala yoktu.. detaylı usg de çıktı sağ tüpümde. İlaçla düşmeyecek kadar büyüdüğü içinde ameliyat oldum.
Yazmadığım yer kalmadı yani her yerde içimi döküyorum. Döke döke bitiremedim.
Allah tekrarından saklasın hepimizi..
Nasıl bir yol
izlemeyi düşünüyorsun bundan sonra? Bizim bi topik var dışgebelik, kimyasal yaşayanlar diye orayada gel istersen.
Ameliyat derken tupun icini mi temizlediler. Yoksa direk tupumu aldilar. Bende daha once dis gebelik yasayip ilacla dusurdum. Suan yine hamileyim yine sag tarafim agriyo☹️ Dis olabilir yine

Merak ettm naptiniz umarim hersey yolundadir..
5+1iz bugun. Simdilik hersey yolunda. Ptesi saglik ocagini arayip hastane randevusu isticem ultrason icin. Burda sistem o sekilde. Eger devlet hastanesine cok gec tarihe verirlerse ozele kendim giderim ultrason icin
Aslinda vajinal ultrason hic istemiyorum. Gecen sefer dis gebelikti teshis etmeleri tam 2 haftayi buldu. Iki hafta boyuna iki gune bir vajinal ultrason yaptilar☹️ Nefret ettim artik
Her ihtimale karsi erken gidip baktrmam gerektiginide biliyorum. Kacinci hafta ultrasona girsem bilemedim

Ameliyat derken tupun icini mi temizlediler. Yoksa direk tupumu aldilar. Bende daha once dis gebelik yasayip ilacla dusurdum. Suan yine hamileyim yine sag tarafim agriyo☹ Dis olabilir yine

ilaçla düşürülemeyecek kadar büyümüştü benim.. beta 8500 idi. Ameliyat oldum. İçini temizleme gibi bir opsiyonları olmuyormuş komple tüp gitti. Umarım ağrın genel geçer tiptedir canım, kalbini ferah tut ve sıksık beta ölçtür usgde görene dek.. 🙋🏻‍♀️

MErhaba. KIzlar benım adetıme 4 gun kala beta hgc 25.11 çıktı 3 kala 60.4 çıktı normalmı adetıme suan 2 gün var kasık agrım bel ağrım göğüs agrım var

5+1iz bugun. Simdilik hersey yolunda. Ptesi saglik ocagini arayip hastane randevusu isticem ultrason icin. Burda sistem o sekilde. Eger devlet hastanesine cok gec tarihe verirlerse ozele kendim giderim ultrason icin
Aslinda vajinal ultrason hic istemiyorum. Gecen sefer dis gebelikti teshis etmeleri tam 2 haftayi buldu. Iki hafta boyuna iki gune bir vajinal ultrason yaptilar☹ Nefret ettim artik
Her ihtimale karsi erken gidip baktrmam gerektiginide biliyorum. Kacinci hafta ultrasona girsem bilemedim
İnsallah hersey yolundadir , ben kosturmadan bakamadm foruma nzamandir .. kusura bakmayin yeni gordum..

X