canım cok sevindim.bende aynı sıkıntıları cektim hemde 17 ay.ha bugün oldu ha yarın.psikolojim bozulmuştu artık.bende gecen sene kurtuldum.suan hamileyim rabbim kısmet ederse 2 ay sonra yavrumu kucağıma alıcam.sen sezeryan olmusun ben nasipse aksilik olmazsa becerebilirsem normal doğum düşünüyorum.valla vajinusmusu yenen herseyi yapardünyayı kurtardım sanıyodum o ilk gün.hatta gecen esimle onu konusuyorduk kurusu kurusuna helal olsun o para,oğlumuzun adını süleymanmı koysak acaba diye?
rabbim herkese yardım etsin.kimselere hevesli bıraktırmasın.inşallah o dertle uğrasan arkadaslarımızda biran önce kurtulurlar.maddi gücü olmayanlarada rabbim bir cıkış yolu buldurur inşallah tez zamanda.
bende süleyman eserdağ sayesinde vajiden kurtuldum... kesinlikle drluğunun yanında mükemmel bi insan çok pozitif... 7 yıllık sevgillik dönemi sonrasında evlendik ve 6 ay vajiyle uğraştım sonra 5.günümde kurtuldum bu beladan.... herkes bizim kadar şanslı diil,Allah herkesin karşısına doğru doktoru .çıkarsın inş.
3 yıllık evliyim ve bende Süleyman ESERDAĞ dan yardım alarak vajinismusu yenen biriyim. 3 yıldan beri bu konudaki tek bilgi kaynağım internet oldu çünkü kimseyle paylaşamıyorsunuz bu problemi, kendi başıma yenebileceğimi düşündüm 3 yıl boyunca ama giderek içinden çıkılamaz bir hal aldı. 3 yıl içinde bu konuda %100 garanti veren bütün doktorları araştırdım, artık daha fazla beklemek istemiyordum ve Süleyman ESERDAĞ a gitmeye karar verdim. şimdi diyorum ki iyi ki gitmişim 1 Mayısta ilk görüşme için gittim ve 5 Mayısta sonuca ulaştım. 4 günde hayatımın en büyük probleminden kurtuldum. Çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum.
evet arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum doğru doktor doğru insanı bulmak o kişiye güvenmek çok zor çok şükür sizde atlatmışsınız
bende aynı dertten muzdaribim 1 senelik evliyim ve bu korkuyu hala yyenmeye çalışıyorum maddi imkansızlık yüzünden tedevide göremiyorum ayrıca işten izin alamam lütfen bana deneyimlerinizle bi nebzede lsa yardımcı olurmusunuz
5 yılın sonunda ben de Süleyman Eserdağ ile 2 günde iyileştim.
bende aynı dertten muzdaribim 1 senelik evliyim ve bu korkuyu hala yyenmeye çalışıyorum maddi imkansızlık yüzünden tedevide göremiyorum ayrıca işten izin alamam lütfen bana deneyimlerinizle bi nebzede lsa yardımcı olurmusunuz
Kesinlikle Mel'e ve Shebby'ye katılıyorum ve kesinlikle HKS ve Dr Süleyman eserdağ diyorum:))Elbette buralarda tecrübelerin paylaşılmayı çok harika bir şey insan yanlız olmadığınuı anlıyor ama size mutlaka profesyonel destek tavsiye ederim Ben Süleyman Beyin hastasıydım ve kendisinden çok destek aldım sitesinden inceleyin xxxxxxxxxxxxx gerçekten çok anlayışlı bir doktor kendisi ve harika bir de ekibi var ayrıca şunu unutmayın herkesin deneyimi farklı sevgiyle kalın...
bende süleyman eserdağ sayesinde vajiden kurtuldum... kesinlikle drluğunun yanında mükemmel bi insan çok pozitif... 7 yıllık sevgillik dönemi sonrasında evlendik ve 6 ay vajiyle uğraştım sonra 5.günümde kurtuldum bu beladan.... herkes bizim kadar şanslı diil,Allah herkesin karşısına doğru doktoru .çıkarsın inş.
AYRICA
AYLA'CIMA TEŞEKKÜR ETMEYİ BİR BORÇ BİLİRİM. yapacağınız egzersizleri size o öğretiyor. (yani doktorun erkek olmasından gerilerdenseniz hiç endişe etmeyin. AYLA HANIM yanıbaşınızda. ) ayla hanıma güvenebilirsiniz çünkü:
1.sizden YAKA SİLKMİYOR, SAMİMİ... GÜLER YÜZLÜ, SICAKKANLI ,,, DOST GİBİ,, ANLAYIŞLI,, daha ne diyebilirm ki aylacım. inşallah bunları okuyorsundur. Rabbim senin güzel gönlüne göre versin...
2. ayla hanım yanılmıyorsam 6-7 yıldır süleyman beyle çalışıyor yani işin uzmanı.
ALLAH AYLA HANIMDAN VE SÜLEYMAN BEY'DEN RAZI OLSUN.
**vajinismus yaşadığınızı düşünüyorsanız burdan bana msj gönderebilirsiniz. inşallah cevap veririm. hoşçakalın...
merhaba 4 aylık evliyim artık pes ettik parmak egzersizi gibi alternatifleri yapamıyorum,jinekolojik muayene bile olamıyorum süleyman bey ilk muayene fiziksel kontrol mü?bir de biliyorum tedaviler kişiye özel ama size ne kadara mal oldu bu tedavi beni aydınlatırsan çok sevinirim gerçekten çok umutsuzum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?