Ben ,vajinismus ve süleyman eserdağ

mel54

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
27
1
16
Sakarya
slm arkadaşlar ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbuçuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi çalışmakla geçti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi düşündük ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yöntemler kalmadı. başta kızlık zarı açtırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın içinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gördüm ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık çocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi çabasına ara verip sırf çocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SÜLEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GÜNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK ÇÖZÜLDÜ.ÖYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DÜNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş çıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nüksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gün kendimize gelemiyoruz.bu çözümü 4 günde olan bir problem yenmek üstesinden gelmek için önce inanmak gerekir.vajinismus insanı öyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,düğün görmek istemiyoruz,bizden sonra evlenip çocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gözümüze sokuyorlar gibi ) halbuki öyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden üstün görürüz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkögretime kadar düştü bacak kadar çocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda ölecekmiş gibi,yediğimiz,içtiğimiz hiç birşey sarmaz,kendimize hiç birşeyi layık görmeyiz,hayata küseriz,kendimize küsüp neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben çok şükür bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GEÇTİĞİM, HATTA DÜNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SÜLEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKÜRLER.....

bende aynı dertten muzdaribim 1 senelik evliyim ve bu korkuyu hala yyenmeye çalışıyorum maddi imkansızlık yüzünden tedevide göremiyorum ayrıca işten izin alamam lütfen bana deneyimlerinizle bi nebzede lsa yardımcı olurmusunuz

3 yıllık evliyim ve bende Süleyman ESERDAĞ dan yardım alarak vajinismusu yenen biriyim. 3 yıldan beri bu konudaki tek bilgi kaynağım internet oldu çünkü kimseyle paylaşamıyorsunuz bu problemi, kendi başıma yenebileceğimi düşündüm 3 yıl boyunca ama giderek içinden çıkılamaz bir hal aldı. 3 yıl içinde bu konuda %100 garanti veren bütün doktorları araştırdım, artık daha fazla beklemek istemiyordum ve Süleyman ESERDAĞ a gitmeye karar verdim. şimdi diyorum ki iyi ki gitmişim 1 Mayısta ilk görüşme için gittim ve 5 Mayısta sonuca ulaştım. 4 günde hayatımın en büyük probleminden kurtuldum. Çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum.

canım cok sevindim.bende aynı sıkıntıları cektim hemde 17 ay.ha bugün oldu ha yarın.psikolojim bozulmuştu artık.bende gecen sene kurtuldum.suan hamileyim rabbim kısmet ederse 2 ay sonra yavrumu kucağıma alıcam.sen sezeryan olmusun ben nasipse aksilik olmazsa becerebilirsem normal doğum düşünüyorum.valla vajinusmusu yenen herseyi yapar dünyayı kurtardım sanıyodum o ilk gün.hatta gecen esimle onu konusuyorduk kurusu kurusuna helal olsun o para,oğlumuzun adını süleymanmı koysak acaba diye?
rabbim herkese yardım etsin.kimselere hevesli bıraktırmasın.inşallah o dertle uğrasan arkadaslarımızda biran önce kurtulurlar.maddi gücü olmayanlarada rabbim bir cıkış yolu buldurur inşallah tez zamanda.

bende süleyman eserdağ sayesinde vajiden kurtuldum... kesinlikle drluğunun yanında mükemmel bi insan çok pozitif... 7 yıllık sevgillik dönemi sonrasında evlendik ve 6 ay vajiyle uğraştım sonra 5.günümde kurtuldum bu beladan.... herkes bizim kadar şanslı diil,Allah herkesin karşısına doğru doktoru .çıkarsın inş.

slm arkadaşım bu problemi atlattığına çoook sevindim sezeryan benim tercihim oldu.gerçi olmasaydı da erken doğumdan sezeryana alacaklarmıştı.benimde oğlum oldu. bizde süleyman koysak mı? diye düşündük :) minnet borcumuz sonsuz kendisine allah bu rahatsızlığı yaşayan insanların yardımcısı olsun

evet arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum doğru doktor doğru insanı bulmak o kişiye güvenmek çok zor çok şükür sizde atlatmışsınız

sizede geçmiş olsun. şimdi sıra bebekte :)

Elbette buralarda tecrübelerin paylaşılmayı çok harika bir şey insan yanlız olmadığınuı anlıyor ama size mutlaka profesyonel destek tavsiye ederim Ben Süleyman Beyin hastasıydım ve kendisinden çok destek aldım sitesinden inceleyin xxxxxxxxxxxxxxx gerçekten çok anlayışlı bir doktor kendisi ve harika bir de ekibi var ayrıca şunu unutmayın herkesin deneyimi farklı sevgiyle kalın...

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,

ben de bu sıkıntıyı yaşadım,tavisyem bir an önce doktor desteği, çünkü bu durum yani vajinismus tamamen kişiye özel bir durum bu nedenle bence Süleyman Beyle bir görüşün size web adresini vereyim belki maddi onuda bir desteği olur ertelemeyin lütfen ve arayın, hayatın tadına varın xxxxxxxxxxxxxxxxxx kısa zaman çözüm bulabilmeniz dileğiyle

Kesinlikle Mel'e ve Shebby'ye katılıyorum ve kesinlikle HKS ve Dr Süleyman eserdağ diyorum:))

merhaba arkadaşlar.
ben de 1,5 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. hep erteledik. burdan okuyordum.alternatifleri araştırıyordum. burda yazan arkadaşlara güvenerek (başka hiçbiryeri denemeden)direkt süleyman eserdağa gittim. ve bu hafta süleyman bey'de tedaviye başladım. (ramazanda zor oldu ama tatil biteceği ve adet dön yaklaştığı için bu tarihlere geldi). 4 gün sonra yaniiii bu sabaaaaaaaaaaahhhhhhhh işte oldu. yaptık. biz de yaptık. ve canım çok az acıdı. şöyle söyleyeyim: adet olduğumda çektiğim acılardan çok daha azını çektim.

vijinismus olduğundan şüphe duyanlara ve süleyman eserdağa gitmeyi düşünenlere tavsiyelerim:
1. öncelikle şunu düşünün bir muayanesi 250 tl gibi bir ücret yani muayeneye giderseniz çok şey kaybetmezsiniz. en azından TANInız konmuş olur. çünkü ilişkiye girememenin tek nedeni vajinismus değil.
2. ERTELEMEYİN! ben tam 1,5 yıl kaybettim. ha çok şükür 8-10 yıl yaşayanlara göre şanslıyız ama benimle aynı zamanlarda evlenenlerin çocuğu var bunu da unutmayın. 3. vajinismusu tek tedavi eden süleyman bey değil başkalarına da gidebilirsiniz. süleyman bey'in yöntemi kolay ve farklı sadece. sihirli değneği yok:) iş çoğunlukla size düşüyor. yeterli imkanınız yoksa, bunu çözmem imkansız diye düşünüp sakın sorunun üstünü örtmeyin. MUTLAKA TEDAVİ OLUN!
4. PES ETMEYİN, SABIRLI OLUN. ben 2. gün kendimi saldım, umutsuzluğa kapıldım. çok ama çok ağladım. ama bu durumu doktorumla ve sevgili AYLA ile paylaşınca beni çok rahatlattılar. ve 4. günde ben de GERÇEK BİR KADIN oldum :)
5. TEMBELLİK YOK! evet asıl sorun bu. biz eşimle uğraşıp yapamayınca uğraşmayı da bırakıyorduk. heraya gidince şunu anladım UĞRAŞMADAN OLMUYOR. zirveye lay lay lom çıkamazsınız.
6. GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ. Allah'a, doktorunuza ve kendinize güvenince olmazlar da oluyor.
7. süleyman eserdağın yönteminin ne olduğuyla ilgili çok araştırma yapmayın. çünkü beyniniz o yönteme karşı direnç gösterebilir.
8. beyninize OLUMLU MESAJLAR gönderin. "güvendeyim, yapacağım, yapabilirim, ben çok güçlüyüm" gibi... olumsuzları silin atın. zaten motive olunca olumsuzlar da küçülüyor. hele başarınca

Son olarak; burda başaranları okuyunca ağlardım. ben de yazar mıyım ki derdim. evet ben de başardım ve yazıyorum.

ELHAMDÜLİLLAH...

AYRICA

AYLA'CIMA TEŞEKKÜR ETMEYİ BİR BORÇ BİLİRİM. yapacağınız egzersizleri size o öğretiyor. (yani doktorun erkek olmasından gerilerdenseniz hiç endişe etmeyin. AYLA HANIM yanıbaşınızda. ) ayla hanıma güvenebilirsiniz çünkü:

1.sizden YAKA SİLKMİYOR, SAMİMİ... GÜLER YÜZLÜ, SICAKKANLI ,,, DOST GİBİ,, ANLAYIŞLI,, daha ne diyebilirm ki aylacım. inşallah bunları okuyorsundur. Rabbim senin güzel gönlüne göre versin...
2. ayla hanım yanılmıyorsam 6-7 yıldır süleyman beyle çalışıyor yani işin uzmanı.

ALLAH AYLA HANIMDAN VE SÜLEYMAN BEY'DEN RAZI OLSUN.

**vajinismus yaşadığınızı düşünüyorsanız burdan bana msj gönderebilirsiniz. inşallah cevap veririm. hoşçakalın...

canm öncelikle tebrik ederim adına cok sevndmm , bişey sormak istyorum ,, süleyman hocanın kullandıgı dilatörlerler silikonmu markası faln varmı . kendim temin etmek istyorumda

merhaba 4 aylık evliyim artık pes ettik parmak egzersizi gibi alternatifleri yapamıyorum,jinekolojik muayene bile olamıyorum süleyman bey ilk muayene fiziksel kontrol mü?bir de biliyorum tedaviler kişiye özel ama size ne kadara mal oldu bu tedavi beni aydınlatırsan çok sevinirim gerçekten çok umutsuzum (

ben yaklaşık 4 sene önce gittim süleyman beye evet fiziksel muayene yaptı ama o günü çok net hatırlıyorum eşime bile o kadar izin vermemiştim biraz pahallıya mal oluyor evet ama kesinlikle herşeye değer. bana uyguladığı tedavi 4 gündü ve davranışsal terapi uyguladı evet parmak egzersizi sonra işte bildik egzersizler 4. günün sonunda da mutlu son. çok zor bi durum ben hiç atlatamayacağım sanmıştım ama şükürler olsun kabus bitti. Dilerim seninki de biter.

henna34 çok üzgünüm uzun zamnadır buraya bakmıyordum bu gün aklıma düştü bir bakayım dedim.
evet jinekolojik muayene yapıyor zaten öyle anlıyor vajinismus olduğunu. sadece içeri girmeden dışardan vajinanın girişinde bir problem olup olmadığına bakıyor. yani ilk 1cm gibi diyelim. girişinizde sorun varsa estetik gerekebilir çünkü. ben muayenede çok kötü ağladım halbuki şimdi ne kadar saçma geliyor. var ya şu vajinismusu bir yenin!! kendinize acayip güveniniz gelecek. ben kendimi kadın gibi bile hissetmiyordum. hiç korkma kontrol tamamen sende oluyor. düşünsene hayatındaki belki de (yani benm için öyleydi) en büyük sorun çözülüyor. hem çok zor hem çok kolay bir süreç. hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamışır :)

benim tedavim 4-5 milyara al oldu. ama buna değer 15 milyar istese yine verirdim. çünkü kadın olamamak çok kötü

ama yine söylüyorum s. eserdağ tek değil. başkaları da var. ama ben onunla yendim. bir başka arkadaş bir ünv hastanesinde parmak egzersizleriyle yenmiş mesela.

Allah yardımcınız olsn. ASLA ÜMİDİNİ KAYBETME.

arkadaşlar ben üye olmadan bu siteyi takip ediyordum özelliklede vajinismus için bugün bende üye olup aranıza katıldım evleneli 2 yıl olcak hala eşimle ilişkimiz olmadı benim vajinismusum yüzünden 3 tane bayan doktora gittm bi tanesi ilaç verdi hiç bir işe yaramadı diğer doktorda beni alttan muayne etti hiç bi problemin yok dedi ama hiç birisi derdime çare olamadı artık eşim için de kendim içinde çok üzülüyorum çevremizde herkes hamile ya da çocugu var süleyman eserdağ a hera klinik e gitmek son kararım ama ordan da çekiniyorum çünkü ben alt tarafıma elleyemiyorum bile süleyman bey tedavisi de canımı acıtır yapamam diye çok korkuyorum ne olur bana akıl verin tedaviden korkmalıyım asla parmak egzersizi yapamıyorum onu yapsam öbürünü de yaparım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…