Ben ,vajinismus ve süleyman eserdağ

arkadaşlar ben üye olmadan bu siteyi takip ediyordum özelliklede vajinismus için bugün bende üye olup aranıza katıldım evleneli 2 yıl olcak hala eşimle ilişkimiz olmadı benim vajinismusum yüzünden 3 tane bayan doktora gittm bi tanesi ilaç verdi hiç bir işe yaramadı diğer doktorda beni alttan muayne etti hiç bi problemin yok dedi ama hiç birisi derdime çare olamadı artık eşim için de kendim içinde çok üzülüyorum çevremizde herkes hamile ya da çocugu var süleyman eserdağ a hera klinik e gitmek son kararım ama ordan da çekiniyorum çünkü ben alt tarafıma elleyemiyorum bile süleyman bey tedavisi de canımı acıtır yapamam diye çok korkuyorum ne olur bana akıl verin tedaviden korkmalıyım asla parmak egzersizi yapamıyorum onu yapsam öbürünü de yaparım zaten

canım süleyman bey kesinlikle parmak egzersiziyle çalıştırmıyor. Vajinismus bir erteleme hastalığıdır, ertelemeye devam ettikçe boyutu daha da ilerler ve seni gittikçe mutsuz eder. tedavinin ilk adımı olarak heraklinikten bir randevu alıp sadece öngörüşme yapsan zaten kararsızlığın geçecektir. Daha fazla erteleme ve bence o büyük adımı at diyorum ;)

canım cevap verdiğin için çok saol aynen oyle erteledikçe erteleyorum ve ıyıce manyak gibi oldum herkesin çocugu oluyor kendımı çok eksık hissediyorum burda bı topıkte süleyman beyle ılgılı elınde sıhırlı degnek yok iş yıne sana düşüyor demişler ama benım zerre kadar cesaretım yook nasıl yendırıyor boyle hastalara canım cevaplarsan çok çok mutlu edersın beni

canım bence önce bir git görüş kafandakisoru işaretlerinin gideceğinden emin olabilirsin. ön görüşme ücretsiz zaten ve ilk seanstan sonra öyle bir rahatlıyor öyle şaşırıyosun ki sen bile hayret edersin. %100 tedavi garantisi var. Tabiki sonrasında herşey sana bağlı ama sonrasında sen de hazır oluyorsun. Seni yiyip bitiren bu hastalığı erteleyerek çözemezsin artık bir adım atmalısın

randevumu aldım gidiyorum.yorumlarınız bana çok fikir verdi,inşallah inanıyorum çözülecek.yalnız gitmem gerekiyor ama eşimin işi nedeniyle ,bu sorun olmaz diyorlar ama bilemedim.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,
bende süleyman beyle yendim bu hastalığı. 3 yıl falan oluyor sanırım. Allah ondan razı olsun. Biraz pahalı ama son kuruşuna kadar helali hoş olsun. insanı sıkmadan, sinirlenmeden, sabırlı ve pozitif bir şekilde tedavi ediyor. gitmek isteyenler tereddütte kalmasın derim ben. herkese bol şans ve lütfen ertelemeyin :)

merhaba arkadaşlar...Salı günü ağlayarak girdiğim HERA'dan perşembe günü yüzümde başarının verdiği mutluluk ve Kadın olmanın gururuyla ayrıldım...1,5 yıllık evliyim ve umutsuzluğun dibe vurduğu bi anda Hera kliniği keşfettim iyi ki gitmişim orda ki tüm ekibe özellikle Esra Hanım'a cok cok teşekkür ederim....yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki asla yalnız değiliz bizim gibi binlerce insan varmış çok şükür ben bu sorunu hallettim daha doğrusu hastalığımı yendim bu bir hastalık...ve kesinlikle çözümü var :))soru sormak isteyen olursa her zaman cevaplamaya hazırım ama bana soru sormak yerine Hera yı arayın 3 gün sonra mutlu bir KADIN olacaksınız :)))

BU derdi çeken kim varsa hepsine haykırmak istiyorum içim içime sığmıyor yıllarca vajinismus yüzünden bir sürü doktora psikoloğa gittim bende bu derdi heradan dr şenay eserdağ sayesinde yendimmm, süleyman beyin eşi kendisi erkek doktor istemiyordum Allah bin kere razı olsun , o kadar samimi sıcak güleryüzlü anlayışlı bir kadın kii iyiki varlar burdan okuduğumda herkes abartıuor bunlar doğru mu demiştim az bile yazmışlar ama beni başka bir doktor heraya yönlendirdiği için daha da güvenerek gittim yinede hepinize teşekkür ederim , burdan da okuytunca iyice içim rahatlamıştı ve hallettim evet kabus mutlu sonla bitti :)))) hera dr süleyman eserdağ ve eşi şenay eserdağ bu işde en doğru adres

BU derdi çeken kim varsa hepsine haykırmak istiyorum içim içime sığmıyor yıllarca vajinismus yüzünden bir sürü doktora psikoloğa gittim bende bu derdi heradan dr şenay eserdağ sayesinde yendimmm, süleyman beyin eşi kendisi erkek doktor istemiyordum Allah bin kere razı olsun , o kadar samimi sıcak güleryüzlü anlayışlı bir kadın kii iyiki varlar burdan okuduğumda herkes abartıuor bunlar doğru mu demiştim az bile yazmışlar ama beni başka bir doktor heraya yönlendirdiği için daha da güvenerek gittim yinede hepinize teşekkür ederim , burdan da okuytunca iyice içim rahatlamıştı ve hallettim evet kabus mutlu sonla bitti :)))) hera dr süleyman eserdağ ve eşi şenay eserdağ bu işde en doğru adres
bende hera da tedavi oldum
bu kadar şefkatli sabırlı doktor görmedim hayatımda
o kadar hassas davranıyorlar ki
hemde iyileşmeden bırakmıyorlar
işin cazip güvenilir gelen kısmı bu bence

merhaba arkadaşlar...Salı günü ağlayarak girdiğim HERA'dan perşembe günü yüzümde başarının verdiği mutluluk ve Kadın olmanın gururuyla ayrıldım...1,5 yıllık evliyim ve umutsuzluğun dibe vurduğu bi anda Hera kliniği keşfettim iyi ki gitmişim orda ki tüm ekibe özellikle Esra Hanım'a cok cok teşekkür ederim....yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki asla yalnız değiliz bizim gibi binlerce insan varmış çok şükür ben bu sorunu hallettim daha doğrusu hastalığımı yendim bu bir hastalık...ve kesinlikle çözümü var :))soru sormak isteyen olursa her zaman cevaplamaya hazırım ama bana soru sormak yerine Hera yı arayın 3 gün sonra mutlu bir KADIN olacaksınız :)))

ahh ahh o kadar ilgililer ki tekrar vajı olasım geliyor bazen <3

canım cevap verdiğin için çok saol aynen oyle erteledikçe erteleyorum ve ıyıce manyak gibi oldum herkesin çocugu oluyor kendımı çok eksık hissediyorum burda bı topıkte süleyman beyle ılgılı elınde sıhırlı degnek yok iş yıne sana düşüyor demişler ama benım zerre kadar cesaretım yook nasıl yendırıyor boyle hastalara canım cevaplarsan çok çok mutlu edersın beni
hastalığı yendiğine bile inanamıyorsun
o mutluluk paha biçilemez :)
işin ustası olmuşlar
hera hera

5 yildir vajinismusla savasan ilgilterede yasayan bir kadinim burda en iyi doktorlara gittim pek cogu oxford mezunu sorunumu cozemediler ben burda sizin yorumlarinizla dr suleyman eserdag in istanbul subesine gittim tedavimi suleyman beyin esi dr senay eserdag yapti ve bu kabus 3 gunde bitti ben hala inanamiyorum burda deneyimini paylasip benim dogru klinigi bulmami saglayan tum kadinlar kulubu uyelerine tesekkur etmek istiyorum. Siz bana dunyanin en iyi doktorlarindan daha cok yardimci oldunuz hera klinigi sayenizde buldum tesekkurler HERA TESEKKURLER DR SULEYMAN ESERDAG TESEKKURLER DR SENAY ESERDAG TESEKKURLER HERA CALISANLARI TESEKKURLER KADINLAR KLUBU VE UYELERI IYI KI VARSINIZ

SIZIN SAYENIZDE BENDE GITTIM VE KURTULDUM INGILTEREDE YILLARDIR HICBIR DOKTOR SORUNUMU COZEMEMISTI BURDAN OKUYARAK HERA YA GITTIM COK AMA COK TESEKKUR EDERIM

yazdıklarınız umut verici benim gibi 8 yıllık hastayı da tedavi edebilirler mi ben süleyman eserdağın eşi Şenay hanımdan randevu aldım umarım kurtulurum artık canıma yetti

yazdıklarınız umut verici benim gibi 8 yıllık hastayı da tedavi edebilirler mi ben süleyman eserdağın eşi Şenay hanımdan randevu aldım umarım kurtulurum artık canıma yetti
ne yaptınız merak ettim gidersen minik burum Özlemin selamı var de :)

bende süleyman eserdağ sayesinde vajiden kurtuldum... kesinlikle drluğunun yanında mükemmel bi insan çok pozitif... 7 yıllık sevgillik dönemi sonrasında evlendik ve 6 ay vajiyle uğraştım sonra 5.günümde kurtuldum bu beladan.... herkes bizim kadar şanslı diil,Allah herkesin karşısına doğru doktoru .çıkarsın inş.
Nasıl bır tedavı seklı uyguladı acaba

bende süleyman eserdağ sayesinde vajiden kurtuldum... kesinlikle drluğunun yanında mükemmel bi insan çok pozitif... 7 yıllık sevgillik dönemi sonrasında evlendik ve 6 ay vajiyle uğraştım sonra 5.günümde kurtuldum bu beladan.... herkes bizim kadar şanslı diil,Allah herkesin karşısına doğru doktoru .çıkarsın inş.
Nasıl yendızı

merhabalarr
ben bir yillik evliyimm bir yil boyunca gitmedigim doktor kalmadi...
karsima hera klinik cikti yorumlari okudum inanamdim ama son caremdi gitmeye karar verdim senay eserdag hocamla gorusme yaptik ve 3 kasim tarihinde tedavim basladi melek yuzlu safinaz ablamin tedavisi sonunda sadece 3 gunde bu sorunumu yendim.. suan cok mutluyum bu sorunu yasayan varsa ilk gidiceginiz yer suleyman eserdag klinikleri olsun nasil oldugunu bille anlamadan sorun ortadan kalkiyor safinaz ablamin bana yardimlarindan desteginden dolayi ona cok tesekkur ediyorumm iyiki hera klinik var iyiki senay eserdag hocami ve safinaz kara ablami tanidim .....

Back
X