arkadaşlar ben üye olmadan bu siteyi takip ediyordum özelliklede vajinismus için bugün bende üye olup aranıza katıldım evleneli 2 yıl olcak hala eşimle ilişkimiz olmadı benim vajinismusum yüzünden 3 tane bayan doktora gittm bi tanesi ilaç verdi hiç bir işe yaramadı diğer doktorda beni alttan muayne etti hiç bi problemin yok dedi ama hiç birisi derdime çare olamadı artık eşim için de kendim içinde çok üzülüyorum çevremizde herkes hamile ya da çocugu var süleyman eserdağ a hera klinik e gitmek son kararım ama ordan da çekiniyorum çünkü ben alt tarafıma elleyemiyorum bile süleyman bey tedavisi de canımı acıtır yapamam diye çok korkuyorum ne olur bana akıl verin tedaviden korkmalıyım asla parmak egzersizi yapamıyorum onu yapsam öbürünü de yaparım zaten
canım süleyman bey kesinlikle parmak egzersiziyle çalıştırmıyor. Vajinismus bir erteleme hastalığıdır, ertelemeye devam ettikçe boyutu daha da ilerler ve seni gittikçe mutsuz eder. tedavinin ilk adımı olarak heraklinikten bir randevu alıp sadece öngörüşme yapsan zaten kararsızlığın geçecektir. Daha fazla erteleme ve bence o büyük adımı at diyorum