• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ben takmadikca vücudum belirti veriyor 😁

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nbnb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla arkadaşim ben de yumurtlama gününden beri kasik ağrısı yaşıyorum. Hamileysem eğer evet bu kadar erken belirti de olabiliyormuş derim :)) ama değilsem bilemiyorum. Adet günüm geldiğinde test yapacağım.

Benm de inanılmaz derecede sağ kasığım ağrıyordu. Kesin vardır dedim. Daha önce hiç olmamıştı çünkü. Adet oldum 🤦‍♀️ vücudumuz ne garip

Ben de memeler fenaydı bu ay. Dedim bu agrıyla kesin ikiz bu. 🤣🤣 neyse eegl oldum geçti. Benim de daha once hiç olmamişti boyle bir sey asla asla belirtilere bakmıyoruz. :KK47:

Benim de aynem öyle oldu. Hatta rahmimin üzerinde pıt pıt kalp atışı hissediyordum kendimi zorlandığım zaman. Amaaaaa gel gör ki adet oldum 🤦‍♀️

Benm de inanılmaz derecede sağ kasığım ağrıyordu. Kesin vardır dedim. Daha önce hiç olmamıştı çünkü. Adet oldum 🤦‍♀️ vücudumuz ne garip
Sanirim belirti aramamak lazım 🙄 aslında ben belirti aramıyorum. Ciddi anlamda kasik ağrım var ve bunu yaptığım kurlere bağlıyorum. Kist falan oluşmasından korkuyorum canım

Sanirim belirti aramamak lazım 🙄 aslında ben belirti aramıyorum. Ciddi anlamda kasik ağrım var ve bunu yaptığım kurlere bağlıyorum. Kist falan oluşmasından korkuyorum canım

Ben aslında ekstra hiçbir şey yapmadım. Sadece sanırım evde olduğum için oluyor. Normalde hergün aşağı yukarı 4 5 km yürürdüm. Bu sefer yüreyemiyoruz. Ondam oldu diye düşünüyorum.

Hakikaten ben de belirti aramıyorum ama. Şuan mesela yine sağ kasığım ağrıyor. Hasta oldum Bi de yani 🤦‍♀️🤦‍♀️

An la ya mı yo Rum

Ben aslında ekstra hiçbir şey yapmadım. Sadece sanırım evde olduğum için oluyor. Normalde hergün aşağı yukarı 4 5 km yürürdüm. Bu sefer yüreyemiyoruz. Ondam oldu diye düşünüyorum.

Hakikaten ben de belirti aramıyorum ama. Şuan mesela yine sağ kasığım ağrıyor. Hasta oldum Bi de yani 🤦‍♀️🤦‍♀️

An la ya mı yo Rum
Resmen imtihan işte. Allah kolaylık versin hepimize 🙄

Benim de karnım ağrımaya başladı hep beş gün önceden başlar zaten 🙄 hayırlısı olsun Allah ol derse olur ...

Back