• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ben takmadikca vücudum belirti veriyor 😁

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nbnb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
Cuma sabah inşallah test yapacağım gün , onu da adetim gecikmesin diye yapıyorum 😊 yumurtlama gününden itibaren 7. Gundeym . Dünden beri göğüs uclarm değince acıyor sağa arada kramp gibi bisiler oluyor , 8 aydır ilk defa bisiler oluyor bu da gol değil bence ama vücudum benimle keşke dalga geçmese😁 bu kadar erken olmaz zaten belirti degilmi daha olsa bile rahme gitmmstr degilmi

Cuma sabah inşallah test yapacağım gün , onu da adetim gecikmesin diye yapıyorum 😊 yumurtlama gününden itibaren 7. Gundeym . Dünden beri göğüs uclarm değince acıyor sağa arada kramp gibi bisiler oluyor , 8 aydır ilk defa bisiler oluyor bu da gol değil bence ama vücudum benimle keşke dalga geçmese😁 bu kadar erken olmaz zaten belirti degilmi daha olsa bile rahme gitmmstr degilmi
Valla arkadaşim ben de yumurtlama gününden beri kasik ağrısı yaşıyorum. Hamileysem eğer evet bu kadar erken belirti de olabiliyormuş derim :)) ama değilsem bilemiyorum. Adet günüm geldiğinde test yapacağım.

Çok erken kızlar hayal kırıklığına uğramayın inanın çok üzücü

Çok erken kızlar hayal kırıklığına uğramayın inanın çok üzücü
Evet kesinlikle çok erken canım. Ama ben konu da açtım bununla ilgili, bir haftadır kasik ağrısı yaşıyorum 🙄 doktora da gidemiyorum malum hastaneler. Ne yapicam bilmiyorum.

Düşünmeee düşünmeee 😁😁 bende iki gün kaldı düşünmüyorum güya la laaa laaaaaa 😅😅😅

Evet kesinlikle çok erken canım. Ama ben konu da açtım bununla ilgili, bir haftadır kasik ağrısı yaşıyorum 🙄 doktora da gidemiyorum malum hastaneler. Ne yapicam bilmiyorum.
Kasık ağrın ilişki sırasında mı oluyor?

Hayır değilsem olmadığımı bilmek istiyorum 😊 sorun değil ağlar hayırlısı derim alıştım da belirsizlik 😁

Ben de memeler fenaydı bu ay. Dedim bu agrıyla kesin ikiz bu. 🤣🤣 neyse eegl oldum geçti. Benim de daha once hiç olmamişti boyle bir sey asla asla belirtilere bakmıyoruz. :KK47:

Valla arkadaşim ben de yumurtlama gününden beri kasik ağrısı yaşıyorum. Hamileysem eğer evet bu kadar erken belirti de olabiliyormuş derim :)) ama değilsem bilemiyorum. Adet günüm geldiğinde test yapacağım.
Yumurtlamadan sonra kaç gün oldu

Hayır değilsem olmadığımı bilmek istiyorum 😊 sorun değil ağlar hayırlısı derim alıştım da belirsizlik 😁
Şu cümleyi ben yazdım sandım. Belirsizlik mahvediyor evet. Yoksa da yok olduğunu bilmek istiyor insan. 🤣

Merhaba hanımlar benim adetim 5 gün geçti daha olmadım arada sancım oluyor oda geçip gidiyor belirtim yok sadece çok üşüyorum

İnşallah canimm valla bir haftadır devam ediyor :)
Bitmiyor belirtiler 😁 bir ay sizin gibi oldu bir ay belim ağrıdı birinde uykum geliyordu birinde akıntı oldu birinde leke geldi şimdi göğüs ucum ağrıyor 😁 yasanadigim kaldimi bilmiyorm geçen ayda ovulasyon pikten bir önceki asamadaydi hep bide o var 😁

Back