ben şimdi ne yapayım?fikirlerinize ihtiyacım var..

bence de gitmen lazım. dedigin gibi yaşlı insanlar bazen ne dediklerini bilmiyorlar. ilgileri üzerlerine çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar. ileride vicdan azabı çekecegine bence gitmelisin gene sorun olursa ben insanlıgımı yaptım gittim der pişman olacagın bişey olmaz bence.. eşin tek çocuklarıymış sizden başka onlara destek olacak kimse yok olsa bile insan evladını yanında görmek ister.. bence en kısa zamanda gitmelisin

öyle valla..kayınvalidem de hacca gitmiş namaz kılar kuran okur.sanırım o,o kapasiteye sahip olanlardan.ama biz değiliz.hayatımda yaptığım tek okuyup üfleme geceleri yatarken kızıma okuduğum ayetel kürsi ,felak nas sureleri.rahat uyusun Allah kelamı onu korusun diye.

Son düzenleme:
canım Allah sabır versin size. Eşin, dengeyi sağlamaya çalışıyor. Anlayışlı maşallah. Kayın validenin başka paranoyak takıntıları var mı yoksa sadece bu mu? mesafeli olmanı anlıyorum. kayın pederin de hastaymış. Siz gene de üstünüze düşeni yapın canım. Allah korusun kötü haberi gelirse ilgilenmemek sana yakışmaz. 10 senedir neleri idare etmişsin. kayın pederine bir şey olursa, kayın validen seni yakınına isteyebilir. Atmak olmaz ama çok da yüz vermemelisin o zaman da aynı şeyleri yapabilir. mesafeli dur ama herşeyiyle ilgilen gene. sana bu yakışır. Atan atsan atılmaz, satsan satılmaz... Rabbim bilsin yaptıklarını boşver onları.

yarın teklif edicem 5 dk uğrayalım diye kabul ederse eşim gideriz.ama hiç sanmıyorum. yine bişey söyler o dayanamaz der.

var tabi takıntısı olmaz mı?evini temizlememi istiyor.ilk başlarda yapıyordum.mesela ptesi yapsam salı eşimi arayıp sayoyordu işte gelmiyor ben yapamaıyorum yaşlıyım hastayım di,ye eşimde anne sana daha dün gelmedimi bu kız diyordu.ondan sonra ayda yılda bir yaptım ihtiyaç olursa diye.yine kendisi arada bir hatılattı lütfen gelip haftada bir süpürüp siler misin diye bende anne ben zaten çok tezcanlı biri değilim kendiminkini zor yapıyorum gelemez yapamazsam kusura bakma dedim.sonra ben düştüm belim rahatsılandı.tutuldu.iki tane fıtık başlangıcım var.evde bile çoğu işimi yapamıyorum.ona da yapamıyorum.benden bu kadar.az sigara içsin de tutsun kadın.sanırım tutuyor ama onunda parası batıyor.ben bedava hizmetçiydim nasılsa.ben kendi anneme yapmıyorum kadın gelip yapıyor.anam kıyamıyor bana.biliyor çünkü belimin tutulduğunda neler çektiğimi.ana yüreği işte...

ayol ne kadar doluymuşum ben yaz yaz bitiremedim..10 yıl bu bir anda fışkırdı içimden herşey..savuluun

valla ameliyatlıyım karnımın yarısı dikiş önce kilo vermeye çalışıyorum diyet ve spor yapıyorum tüp bebege gidicem 94 kiloyum şimdi 80 olunca tüp bebek yaptırcam

sağlıkla kilolarını verirsin,,sonrasıda bebeğine kavuşursun inşallah
senin eşine yaptığın bu fedakarlık sayesinde rabbimde sana bir bebek ihsan eder..

kızlar buradasınız ama bişey yazmıyorsunuz üşenmeyin yazın lütfen dertlerimi birilerine satmam lazım

ne Tuhaf Kaynanalar var , evlenmekten korkuyorum bunlar yuzunden ,
sasirmis kadin , annenize takmis kafayi ,
ne diyeyim allah sabir versin
esin yanindaysa takma , hic
zaten gorusmuyormussunuzda ,
tek bir oglu varmis ,
insan hatir icin olsa
iyi davranir biricik gelinine ,

bence senin kayınvalden paranoyak olmuş. Sen ne söylersen söyle inandıramazsın acil psikiyatra gitsin. Arkadaşımın teyzesi bir ara tutturmuşdu eşim beni öldürmek istiyor diye. aslında hiç öyle birşey yok. evde yemek bile yemiyordu zehirleyecekler diye tedavi oldu. kayınvaldende de böyle bir saplanrı olmuş olabilir.

şu an eminim ki aynı şeyi düşünmeye devam ediyordur.ben de söyledim gitsin bi ilaç versin dr biraz kafasını dağıtır diye.böyle bir düşünceye saplanıp kalmış birine de desen fayda etmez.kendi başını yese keşke tek bize bulaşmasa.....

oğlu zorla götürsün olmadı kandırıp götürsün ilaçsız düzelmez saplantıdan vazgeçmez hapşırsa takmış yaa sizin annenizden bilir

bir de şu var ki eşim bu.nu da anladı kadar yaşanan olaylara rağmen en başından beri ne annem ne de babam eşimi karşılarına alıp nedir bu böyle diye hesap sormadı.onu incitmedi.evliliğimizin ilk başlarında pek ilgilenmediler.kendilerine göre sebebpleri vardı ama sonra gerekli yerde hep yanımda olduklarını hissettirdiler.eşim bunları da gördü.buna karşılık kendi annesi hep eşimi üzüyor

sorun kadının beynind
elinde değil o kendi kendini yiyor
kaldıki oğlunu mu düşünsün o şimdi
kendi aklınca oğlunuda korumaya çalışıyor
HASTA bence...

oğlu zorla götürsün olmadı kandırıp götürsün ilaçsız düzelmez saplantıdan vazgeçmez hapşırsa takmış yaa sizin annenizden bilir

eşim böyle birşeyi asla yapmaz.karakteri izin vermez.uğraşmaktan da bıktı bu konuda onla.yani saçmalamalarından.geçen akşam eşim çok feci yorgun bir şekilde geldi işten.geberiyordu ve kurt gibi açtı.ama morali çok iyiydi.bende balık yapıyordum.kızım babası geldi diye mutlu evde şarkılar söylüyor.eşim soyundu dökündü.tam yemek yiyecez telefon.kayınvalidem.babasının yeni ilacı varmış anlamamış nasıl kullanılacağını.telefonda halledemediler.anlaşamadılar.teli kapadı eşim baktım kızgın azgın bir boğa ne oldu.gelip anlatmamı istiyor.git dedim araba var nasılsa 15 dk da gelirsin.eşim bağırmaya başladı:ben öğlen gittim zaten alışverişini vermeye neden o zaman söylemedi,akşam saati olurmu?gelince park yeri bulamicam.yürüyüp gitcem geberip gitcem yollarda benim huyumu biliyo niye böyle yapıyor diye.ateş püskürdü.sakin oldedim kızın var senin.sakince sür arabanı git gel.çıktı bi hışımla.anlamamışlar ikiside bana tel ettiler netten baktım bende anlamadım yazmıyordu bişey.eczaneye açın dedim tel.neyse hallattiler.eşim eve geldikten sonra bir saat kendine gelemedi.bana da çattı.sonra özür diledi.bence inadına huzurumuzu kaçırmak için yapıyor..boşuna uğraşıyor.o akşam eşimle muhabbetimiz pek bi güzeldi boşu boşuna eşimi üzdü...

kayınvaliden cahil,paranoyak ve vesveseli bir insan

yani ne yapsanız ne etseniz bu söylemlerinden vazgeçmez gibi geliyor bana

iyisimi tepkinizi seviyeli bir şekilde koyun ki öyle yapıyorsunuz

fazla bir araya gelmemeye çalışın..

kayınpederine gitmelisin....ne olursa olsun gitmelisin...

kayınvaliden huysuz biri onuda duymamaya çalış ki eşin tek çocuk vakti zamanı gelince kayınvalidene bakmak zorunda kalabilirsin

o yaşlı,hasta,cahil,huysuz biri....

olgun birine benziyorsun...söylediğin haldede anlamıyor,yani geriye seçenek kalmıyor idare etmekten başka...

atsan atılmaz satsan satılmaz..eşinin annesi ve bir şekilde görüşeceksiniz,dolayısıyla onu ciddiye almamak tek yol gibi..

aslında beni en çok üzen,ben onlara karşı bu kadar merhametliyken bir oturalım bir dublekste yemek yapmazsın ütü çamaşır yapmazsın.arda bir yardımcı da alırız eve.en azından yanlız kalmazsın diye söyler isterken onun bu şekilde karşılık vermesi.aileme yapılan hakarette çok üzdü sıktı ama ben asıl bunu yediremiyorum.cadaloz aksi bir gelin olacaktım ki ozamn dünyanın kaçbucak olduğunu görürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…