- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
hadi görüşürüz hanımlar allaha emanet olun
bazı cahil insanlar; sırf namaz kılıyor,kuran okuyor,arapça biliyor diye bir kişinin büyü yapabilme kapasitesi olduklarına inanır..çevremde çok kez şahit olmuşumdur birilerine,sen arapça kuran okuyabiliyorsun ya bir okuyup üflesen diye...tamamen cehalet
canım Allah sabır versin size. Eşin, dengeyi sağlamaya çalışıyor. Anlayışlı maşallah. Kayın validenin başka paranoyak takıntıları var mı yoksa sadece bu mu? mesafeli olmanı anlıyorum. kayın pederin de hastaymış. Siz gene de üstünüze düşeni yapın canım. Allah korusun kötü haberi gelirse ilgilenmemek sana yakışmaz. 10 senedir neleri idare etmişsin. kayın pederine bir şey olursa, kayın validen seni yakınına isteyebilir. Atmak olmaz ama çok da yüz vermemelisin o zaman da aynı şeyleri yapabilir. mesafeli dur ama herşeyiyle ilgilen gene. sana bu yakışır. Atan atsan atılmaz, satsan satılmaz... Rabbim bilsin yaptıklarını boşver onları.
valla ameliyatlıyım karnımın yarısı dikiş önce kilo vermeye çalışıyorum diyet ve spor yapıyorum tüp bebege gidicem 94 kiloyum şimdi 80 olunca tüp bebek yaptırcam
ayol ne kadar doluymuşum ben yaz yaz bitiremedim..10 yıl bu bir anda fışkırdı içimden herşey..savuluun
ne güzel anlatarak rahatlıyorsun işte..
bende tutamıcağım kendimi bak
bence senin kayınvalden paranoyak olmuş. Sen ne söylersen söyle inandıramazsın acil psikiyatra gitsin. Arkadaşımın teyzesi bir ara tutturmuşdu eşim beni öldürmek istiyor diye. aslında hiç öyle birşey yok. evde yemek bile yemiyordu zehirleyecekler diye tedavi oldu. kayınvaldende de böyle bir saplanrı olmuş olabilir.
oğlu zorla götürsün olmadı kandırıp götürsün ilaçsız düzelmez saplantıdan vazgeçmez hapşırsa takmış yaa sizin annenizden bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?