ben şimdi ne yapayım?fikirlerinize ihtiyacım var..

abla diyeyim ben o zaman ben 25 yaşındayım :))) napalım ALLAH bundan sonra huzur versin hepimize ne kadar gereksiz şeyler yaa hiç bişey degil sadece şu diller günah valla ne diyeyim

öyle ama napalım torba olsa büzeriz.olmuyor maalesef.mutlu mesut yaşamak varken ne gerek var ki.biz onlarla fazla zaman geçirmiyoruz.istiyor ki haftasonları biyerle gidelim ama çenesinde olmuyor.eşimde istemiyor.para harcamazlar.biyere çıktınmı yiyecen içecen gezicen yok.yapmaz.ekmek peynir alır yanına.istemem ben öyle şeyler.sonuçta zengin değiliz ama mc donals dan da olsa hafta sonları geziyorsan yemeli yani.işte böyle abuk subuk şeyler..

Bende eşimin ailesinden çektim, çekiyorumda. Ne kayınvaldemi nede kayınpederimi sevmem. Hep söylerim hakkımı helal etmicem onlara.
Ama böyle bir durumda giderdim sanırım. Allah rızası için eşim için katlanırdım.

ayyy ben bu minik resimleri koyamıyorum

valla aynı benim kaynanamı anlatıyon resmide baktım ama benim eltide degilsin demekki çogu kaynanalar böle :))

canım sonuna kadar haklsıın ve gösterdiğin tepkiyi seviyeli bir şekilde göstermişsin,,
bu yüzden de eşinle aranı bozmamışsın, sanırım 30 yaşının verdiği olgunluk,,bende önceden olsa kıyametler kopardtırdım bu tarz şeylere ama 30 yaşıma gelince artık daha bilinçli olduğumu düşünüyorum,,
ne olursa olsun kayınpederine gitmelisin helallik almalısın,,kayınvaliden size birlşeyler imah etsede sizin gitme amacınız belli,
diyolağa girmeyin onunla ama sonradan keşke gitseydim dememek için gidin derim..

ALLAH yardımcın olsun nurumm çogumuz aynıyız bacım ama naparsın eşlerimizin hatırına baş sallıyoruz

valla ameliyatlıyım karnımın yarısı dikiş önce kilo vermeye çalışıyorum diyet ve spor yapıyorum tüp bebege gidicem 94 kiloyum şimdi 80 olunca tüp bebek yaptırcam

geçmiş olsun.ameliyat ne zaman oldu yaraların iyileşmedi mi?eşine böbrek mi verdin?ahh şu kilolar...ben de tontonum.boyumda var.eşim hükümet gibi kadınsın maşallah der arada takılır

geçmiş olsun.ameliyat ne zaman oldu yaraların iyileşmedi mi?eşine böbrek mi verdin?ahh şu kilolar...ben de tontonum.boyumda var.eşim hükümet gibi kadınsın maşallah der arada takılır

ya 1.5 yılı geçti ama yaramda problem oldu dr zararsız dedi ama bebek için kilo vermem gerekiyo
eşime verdim

ya 1.5 yılı geçti ama yaramda problem oldu dr zararsız dedi ama bebek için kilo vermem gerekiyo
eşime verdim

sen eşine böbrek verdin.Allah da sana tosun gibi bir bebek verecektir.çok duygulandırdın beni.Allah eşinle mutluluğunu bozmasın.eşin nasıl iyi mi?

valla acıktım he 2 gündür diyetteyim

banusultan, apranxx, yakamaoz_1905, seaside, csi, aykızım, magdu, daisiesss
hepinizde hoşgeldiniz kimse konuşmuyo kendi kedime konuşuyom valla

bazı cahil insanlar; sırf namaz kılıyor,kuran okuyor,arapça biliyor diye bir kişinin büyü yapabilme kapasitesi olduklarına inanır..çevremde çok kez şahit olmuşumdur birilerine,sen arapça kuran okuyabiliyorsun ya bir okuyup üflesen diye...tamamen cehalet

hadi görüşürüz hanımlar allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…