- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
abla diyeyim ben o zaman ben 25 yaşındayım :))) napalım ALLAH bundan sonra huzur versin hepimize ne kadar gereksiz şeyler yaa hiç bişey degil sadece şu diller günah valla ne diyeyim
ne güzel darısı benim ve olmayanların başına herşeyin hayırlısı
öyle ama napalım torba olsa büzeriz.olmuyor maalesef.mutlu mesut yaşamak varken ne gerek var ki.biz onlarla fazla zaman geçirmiyoruz.istiyor ki haftasonları biyerle gidelim ama çenesinde olmuyor.eşimde istemiyor.para harcamazlar.biyere çıktınmı yiyecen içecen gezicen yok.yapmaz.ekmek peynir alır yanına.istemem ben öyle şeyler.sonuçta zengin değiliz ama mc donals dan da olsa hafta sonları geziyorsan yemeli yani.işte böyle abuk subuk şeyler..
sen kaç yıllık evlisin?bebişin olmuyor mu?
Bende eşimin ailesinden çektim, çekiyorumda. Ne kayınvaldemi nede kayınpederimi sevmem. Hep söylerim hakkımı helal etmicem onlara.
Ama böyle bir durumda giderdim sanırım. Allah rızası için eşim için katlanırdım.
2002 evlendim pco rahatsızlıgı var bende bide çocuk olmuyo diyede çokk laflar duyduk sıkıntı çok be ablacım
valla aynı benim kaynanamı anlatıyon resmide baktım ama benim eltide degilsin demekki çogu kaynanalar böle :))
canım dr. un ne diyor olacak yada olmayacak diye,,
canım dr. un ne diyor olacak yada olmayacak diye,,
valla ameliyatlıyım karnımın yarısı dikiş önce kilo vermeye çalışıyorum diyet ve spor yapıyorum tüp bebege gidicem 94 kiloyum şimdi 80 olunca tüp bebek yaptırcam
geçmiş olsun.ameliyat ne zaman oldu yaraların iyileşmedi mi?eşine böbrek mi verdin?ahh şu kilolar...ben de tontonum.boyumda var.eşim hükümet gibi kadınsın maşallah der arada takılır
ya 1.5 yılı geçti ama yaramda problem oldu dr zararsız dedi ama bebek için kilo vermem gerekiyo
eşime verdim
sen eşine böbrek verdin.Allah da sana tosun gibi bir bebek verecektir.çok duygulandırdın beni.Allah eşinle mutluluğunu bozmasın.eşin nasıl iyi mi?
bazı cahil insanlar; sırf namaz kılıyor,kuran okuyor,arapça biliyor diye bir kişinin büyü yapabilme kapasitesi olduklarına inanır..çevremde çok kez şahit olmuşumdur birilerine,sen arapça kuran okuyabiliyorsun ya bir okuyup üflesen diye...tamamen cehaletbu arada annem evden çıkmaz namazında niyazında kendi haline bir insan.babamda emekli imam ve hafız.ve ben de imam hatip lisesi mezunuyum.Allahtan,kul hakkından çok korkan insanlarız ve karşılaştığımız durum bu...babamın haberi yok.sinirlendirmek istemededim.kalp hastası.annem de sinirden kendini yiyor.hakkını helal etmiyor..haklı ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?