ben şimdi meme kanseri mi oldum???

ah canım benim üzme sakın kendini eğer kötü bişey olsaydı anlardı ilk gittiğin doktorlar emini bişeyin yoktur sen yüreğini ferah tut canım çok geömiş olsun gelişmelerden bizi haberdar et öptm...........

sağol canım..kürtajdan sonra anlaşılacak sanırım bazı şeyler. ben de öptüm...

gecmis olsun canim sakin kafana takip üzülme :teselli:

geçmiş olsun çok üzüldüm dua et bol bol Allah yardımcın olsun

kusura bakma geç oldu biraz yeni okudum yazını. canım inşallah birşeyin yoktur. çok geçmişler olsun. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.. :çiçek:

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.Gönlünü ferah tut sen.:teselli:

teşekkür ederim arkadaşlar,eksik olmayın...

character şimdi gördüm forumunu,bana kısaca anlatmıştın ama bu boyutta olduğunu bilmiyordum,haftaya güzel haberlerini bekliyorum canım.
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun,dualarımdasın.:çiçek: :nazar:

character son konusmamızdan beri aklımdasın dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum canım.

$105mc.jpg

character şimdi gördüm forumunu,bana kısaca anlatmıştın ama bu boyutta olduğunu bilmiyordum,haftaya güzel haberlerini bekliyorum canım.
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun,dualarımdasın.:çiçek: :nazar:

çok teşekkür ederim selinnsciğim,dostluğunu paylaşmak çok güzel:çiçek:

çok merak etmiştim seni,nihayet haberini aldım.canım benim çok ama çok geçmiş olsun.dualarım seninle merak etme...bizi de habersiz bırakma..Allaha emanet ol.

çok merak etmiştim seni,nihayet haberini aldım.canım benim çok ama çok geçmiş olsun.dualarım seninle merak etme...bizi de habersiz bırakma..Allaha emanet ol.

çok teşekkür ediyorum tekrardan:1hug:

hematoloji dr um tekrardan ca değerlerimin tahlilini istedi ve ağır anemi hastası olduğum için 10 gün için demir iğnesi ve diğer kalan 20 gün için günde bir kez kullanmak üzere ferro sanol duedonol yazdı reçeteme.yani toplam 1 aylık tedavi.daha sonra tahlil yapılarak karar verilecek.kadın doğumdaki kürtaj meselesini 1 ay erteledik şu an..önce kan değerlerimin belli seviyeye gelmesi gerekiyormuş.bu kan düzeyleri ile herhangi bir operasyona girmem tehlikeliymiş zaten..bu bile beni rahatlattı biraz.çünkü kürtajdan çok korkuyorum..ilgisini eksik etmeyen duyarlı arkadaşlarım ,sizlere tekrardan teşekkür ediyorum..:çiçek:

iyi haberlerini alalım her zaman inşallah iyi akşamlar.

canım yazını okudum bende burda yeni üyeyim aslında söylemek istemezdim ama sırf sana yardımcı olmak için açıklıyorum.6 ay önce meme kanseri teşhisi ile ameliyat oldum ve hala tedavi süreci içerisindeyim dilerim sende böyle bi sonuç çıkmaz çekileceğin MR ile herşey açığa çıkacaktır.Ama sonuç her ne olursa olsun sakın korkma ve moralini bozma olurmu sonuçlarını aldığında benide haberdar edersen sevinirim bu arada benim durumum çok iyi kanserden korkmayın geç kalmaktan korkunn sevgilerle tekrar geçmiş olsun

hematoloji dr um tekrardan ca değerlerimin tahlilini istedi ve ağır anemi hastası olduğum için 10 gün için demir iğnesi ve diğer kalan 20 gün için günde bir kez kullanmak üzere ferro sanol duedonol yazdı reçeteme.yani toplam 1 aylık tedavi.daha sonra tahlil yapılarak karar verilecek.kadın doğumdaki kürtaj meselesini 1 ay erteledik şu an..önce kan değerlerimin belli seviyeye gelmesi gerekiyormuş.bu kan düzeyleri ile herhangi bir operasyona girmem tehlikeliymiş zaten..bu bile beni rahatlattı biraz.çünkü kürtajdan çok korkuyorum..ilgisini eksik etmeyen duyarlı arkadaşlarım ,sizlere tekrardan teşekkür ediyorum..:çiçek:

charecter çok geçmiş olsun canım ben arada girip bakıyordum ve sonucu merak ediyordum inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kal

hayal34 sanada geçmiş olsun canım allah herkese şifalar versin sağlıklı günler

canım dilerim en kısa sürede saglıgına kavusursun. Allah senin ve hasta olan herkesin yardımcısı olsun. Acil sifalar diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum.

geçmiş olsun,inşallah sonuçlar iyi çıkar.Bunu farkedip doktora gitmen çok iyi,ya anlamasaydın.Aslında çoğu bayanda oluyor,nasıl anladın.Belirtileri var mı?

SİTEYE DE GİREMİYORSUN Kİ SENDEN HABER ALALIM. BENDE BUGÜN OKUDUM YAZINI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
DİLERİM Kİ BOŞA TELAŞLA KALSIN, KÖTÜ OLMASIN ( ki buna inanıyorum )
KENDİNE İYİ BAK, HOŞÇAKAL

character neredesin?hadi haber ver artık bize,umarım iyisindir.

X