Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Evli bi kadının çok yakın erkek arkadaşı olabilir ama normal erkek arkadaşı olamaz bence.Yani demeye çalıştığım cok uzun zamandır arkadaşınız olan herşeyinizi paylaştığınız kardeşiniz gibi gördüğünüz bir erkek olsa hayır bu aldatma sayılmazdı.Ama adam sadece "arkadaşınız "ki kocanızın onaylamadiğı bir arkadaşlık dolayisiyla hiç hoş olmamış çünkü eşinize yalan söylemişsiniz.Umarım sizi affeder siz de hatanızın farkına varırsınız.

Esinizin arkasindan is cevirmis bir erkekle gizlice bulusmussunuz cok yanlis ve aldatmak tabi ki

ya düşünün bir kız arkadaşınız var. o kız arkadaşınız tanıştırdığınız kocanızla gizli gizli konuşuyor birde buluşuyor.
hoşmu oradan nasıl görünüyor. empati yapsana konu sahibi. koy kız arkadaşının yerine kendini
Eşi de konu sahibinin bir arkadaşıyla görüşüp felsefe konuşsa keşke, ne güzel olur.

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
evet yanlis yaptin.. esinden gizli gorusuyorsun, ustelik gorustugun kisi erkek.. sen olsan ne dusunurdun? aldatmak olmasa da, arkasindan is cevirmek bu, guven verici bi hareket mi yani bu? ayrica, cok mu vazgecilmez insanlar bunlar?

Yalan söylemek de aldatmaktır siz eşinize yalan söylemişsiniz ve onu aldatmış olmuşsunuz hayırlı olsun

Herkesten gizlediğine göre yanlış olduğunu biliyorsun demek ki.
İhanetlerin çıkış noktası dertleşmek ve konuşabilecek ortak noktaların keşfidir.
Yoksa hiç kimse karşı cinsin koluna girip hadi bu geceyi beraber geçirelim diyerek
aldatmıyor partnerini.

Felsefe ve siyaset konusmak icin kiz arkadasimla bulusmaya gidiyorum diye yalan soylemek aldatmaktir.
Umarim kocan bu yaptiginin altinda kalmaz, umarim kiz arkadasin da seninle arkadasligi bir an once keser.

Pastahanede felsefe konusmakmi? Esin potansiyeli görmüş ve yasak koymuş aileye. Sende ben elin adamiyla felsefemi yaparim kimseyi takamam, yerde önemli değil yeterki felsefe muhabbeti olsun demissin. Ee kocani aldatmis oluyorsun. Degermiydi iki felsefe yapacaksin diye elin adamiyla kocani kirmaya?

aldatmak sadece duygusal veya fiziksel ilişkiylde olmuyor sizde yalan soyleyerek aldatmıssınız hem ne gerek var evli bir adamla kacak gocek pastane koselerinde bulusmanın ustelik esinizin sevmedigi kişiler
cok olmazsa olmaz, vazgecilmez kisiler galiba :KK14:

Yanlış mı değil mi bilemem. Ama yanlış anlaşılmaya çok musait bir durum. Esin haklı sen kötü niyetli değilsin bilmiyorum keşke ikinizi de böyle bir durumda birakmasaydin. Konunu da kapattir seni çok üzerler burada çok cici namus abidesi kadınlar var
namus abidesi olmakla ilgisi yok ki sekercim, antinamus diyen bile onaylamaz su durumu.. :KK51:
ama ciddi hucuma kalkilir, onda haklisin :KK53:

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.

Yapmanız gereken tek şey bu düşüncelerinizi en baştan eşinize de söylemekti.

"Sen benim dostluk edeceğim insanları seçme hakkına sahip değilsin, eşin olarak o kadar saygıyı ve güveni hak ediyorum sanırım." diyecektiniz ve konu kapanacaktı. Sonra istediğinizle, istediğiniz konuda konuşabilirdiniz.

Bunu yapmak varken niye Peyker'leyim deyip Behlül'le buluşan Bihter Ziyagil triplerine girdiniz? Siz o triplere girince kocanız da kendini Adnan zannetmiş tabi adama da yazık.:KK43:

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
herşeyle konusmayla başlar,masum dersin ,sonra hediyeler gelmeye başlar masum olur,sonra hisler,sonra aşklar,sonra ayrılıklar ,sonra başkasıyla birleşmeler,sonrada tekrar ayrılıklar. yıkılmış hayatlar.

kocan bunları sana yapsa muhtemelen ne düşünürdün acaba merak ediyorum ?

Şu yapıp yapıp suçu karşısındakine atmak nasıl bir acizliktir. Kocası yasakladığı için öyle görüşmüş vs... Doğru doğrudur yanlış da yanlış. Sizin sandığınız gibi kişilere, durumlara göre yanlış yanlışlıktan çıkmaz.

X