Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Bu durum benim için kati suretle aldatmaktir lafı sözü edilmeden çünkü kendinize itiraf edemeseniz bile siz bu adamdan hoşlanıp , sohbetinden hoşlanıp görme ihtiyaci hissetmişsiniz yaftalamak da istemem ama erkeğin aklıni söyleyeyim size o siyaset falan hikaye dünyada tek kısı siyaset konusmuyor sonuçta sizi bir şekilde sonuca getirmek amacı , sizde bu konuda onu tartiyorsunuz bariz hoşlanmişsiniz eşiniz öğrenmese daha da ilerletirdiniz. Eşinizin yasaklarini ciğnemişsiniz , madem o iradeyi gösteremeyecek biriydiniz hatayi en başta evlenerek yapmişsiniz , daha geniş birini bulsaydiniz ki bu adam evlenmede böyle olmamiştir öncesinde de böyledir. Yaptığınizin affedilir hiçbir yanı yok ve biz kadınlar yapsaydik bunu kesinlikle boşanın aldatmış sizi derdiniz yorumlar bu kadar yumuşak olmazdi bazilari harıç.

Eşime yalan söyledim. Kabul ediyorum bu yanlış.
Ama benim arkadaşımın kocasıyla mesajlaşmam veya yüzyüze görüşüp kahve içmem nasıl bir problem doğurabilir?
Anlayamıyorum.
Anlayamadığın için şaşırıyorum adamın karısı da garipmiş doğrusu ben olsam seni o şehre rezil ederdim çok cadıyımdır :) ve böyle şeye tahammül etmem

Neden sadece işinize geldiği gibi cevaplar veriyorsunuz?
Bende dahil birçok kişi bu adamdan hoşlandığınızı düşündüğümüzü söyledik.
Ne inkar ettiniz ne de kabul!

senın esın evlı bır bayanla ve senın gorusmek ıstemedıgın bır bayanla senın yaptıgın gıbı gızlı saklı gorusse ne hıssedersın.once empatı kur

Demekki esiniz o adamin bi yamugunu görmüski, görüsmenizi istemio.
Düzgün biri olsaydi evli bi kadinla konusmazdi zaten.
Esiniz iyi sizi bosamamis

Sormadım bile. Ne farkeder?

HANGİSİ DOĞRU? Yalancısın ve bu konu fake nokta.

Ama benim arkadaşımın kocasıyla mesajlaşmam veya yüzyüze görüşüp kahve içmem nasıl bir problem doğurabilir?
Anlayamıyorum.
Yaşayıp anlayacaksın o zaman.
Bedelini sadece ikiniz ödeyecek olsanız fazla söze gerek kalmazdı lakin her koyun kendi bacağında asılsa da kokusu etrafa yayılır.
Onay almak, huzur içinde görüşmeye devam etmek için konuyu açmışsın ama yorumlar beklentini karşılamadı.

Anlayamıyorum.

Dogurmaz, insanlarin karsi cinsten arkadaslari olabilir cunku sadece cinsel organlarimizdan ibaret degiliz ama esinin bilmesi gerekir. Izin almak anlaminda demiyorum bunu ama gizli sakli olmamasi gerekir

belki sen felsefe siyaset konustun gerçekten. ama ya karsındaki bunlara sıgınarak senle görüşmüşse. bencede yanlış

Yaptığınız yanlış bence eşiniz görüşmenii istemiyorsa görüşmeyin sizde, gizli saklı görüşmekte neymiş yanlış anlaşılabilir bir durum bence suç sizde

Aldatma değil de haberi olmasa gerekirdi.Bir daha konuşmayın kocanızın güvenini kazanın kocanız öyle düşünmekte çok haklı

Eşinden gizli görüşmen normaliteyi bozuyor üstelik götüşmenizi istemediği biriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…