Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kocamla biri (Allahım hele de evli biri) pastane köşelerinde felsefe konuşşa,, ikisinide felsefe taşına ters oturturum,, ama iyi niyetliyim kötü düşünmüyorum sadece birde felsefeyi yaşayarak, hissederek konuşmaları için böyle yapardım yani, gayet iyi niyetliyim
Değerli arkadaşlar,
Konu fake değil.
Okuyorum ve fikirlerinizden, görüşlerinizden faydalanıyorum.
Ev hanımı değilim. Bilgisayar mühendisiyim. Yüksek lisans yaptım.
Yorumlarınız benim için çok kıymetli.
Hepinize çok teşekkür ederim.
O zaman neden profilinde ev hanımı ve lise mezunu yazıyordu? Bizim dikkatimizi çektikten sonra bilgilerini düzenlemen ilginç...Değerli arkadaşlar,
Konu fake değil.
Okuyorum ve fikirlerinizden, görüşlerinizden faydalanıyorum.
Ev hanımı değilim. Bilgisayar mühendisiyim. Yüksek lisans yaptım.
Yorumlarınız benim için çok kıymetli.
Hepinize çok teşekkür ederim.
neydi o bomba?konu sahibi arada bombayı atıyo bizimkiler bi 20 sayfa daha yazıyo
Aldatmis felan degilsiniz hatta bunun bir dert degil anket gibi bisey oldugunu dusunuyorum cunki burasi turkiye ve burada kadinlar erkeklerle konusamaz konusursa O... olur felan.medeni ulkelerde bu boyle degil biliyorum mesela esinin arkadasiyla esin hakkinda bir cafede konusamazsin ama john la maria konusabilir cunki burada candan sarkan yasli teyzeler nasilsin diye sormaz NEREYE?? diye sorar ....
Ama birde isin fitri tarafi var esin seninle tartisacak sen anlayisli kulturlu sevecen felsefe ve siyasetten hoslaan adama akacaksin demek ki tabiat kanunlarina fazla kafa tutmamak lazim...
bacim gune mune gir yaaa yok mu dikis nakis kursu sizin orda ???