Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

benim kocamla biri (Allahım hele de evli biri) pastane köşelerinde felsefe konuşşa,, ikisinide felsefe taşına ters oturturum,, ama iyi niyetliyim kötü düşünmüyorum sadece birde felsefeyi yaşayarak, hissederek konuşmaları için böyle yapardım yani, gayet iyi niyetliyim :KK11::KK11::KK11::KK11:

bu forumda ilk kez bir yoruma sesli güldüm :) süpermiş :)

Eşin sana aynısını yapsa sevmediğin birinin karısıyla sohbeti koyulaştırsa ?? buluşsa sohbet etse ,, zaten bu iş yanlış yere gidiyor k. bakma ama aklını karışmasından başka bişeye yaramaz eşinde bulamadığın sohbeti başkasında aramamalısın.. Hele birde yalan da girmiş araya kızmayacağı varsa bile kızar insan yalanını ortaya çıkarmış bu adam sana bir daha nasıl güvenecek ?? sorunu anlamışsındır umarım ..

Değerli arkadaşlar,
Konu fake değil.
Okuyorum ve fikirlerinizden, görüşlerinizden faydalanıyorum.
Ev hanımı değilim. Bilgisayar mühendisiyim. Yüksek lisans yaptım.

Yorumlarınız benim için çok kıymetli.
Hepinize çok teşekkür ederim.

ben esinin yerinde olsam sana karsi acayip bir guven bunalimi yasardim.
Resmen kandirmissin esini, arkasindan onun hoslanmadigi kisiyle bulusmussun hem de kac kez.
Bulusabilirsin ya da bulusamazsin bu ayri, ama sakli yapman cok yanlis.
Sakli yapmis olman zaten haksizligini ispatlar, tam olarak dogru olsaydi sakli yapma ihtiyaci hissetmezdin bence.

Değerli arkadaşlar,
Konu fake değil.
Okuyorum ve fikirlerinizden, görüşlerinizden faydalanıyorum.
Ev hanımı değilim. Bilgisayar mühendisiyim. Yüksek lisans yaptım.

Yorumlarınız benim için çok kıymetli.
Hepinize çok teşekkür ederim.
O zaman neden profilinde ev hanımı ve lise mezunu yazıyordu? Bizim dikkatimizi çektikten sonra bilgilerini düzenlemen ilginç...

Fake ya da değil yazmazsam eksik kalırım gibi hissettim. :KK53:
Madem eşin o aileyle görüşmeni istemiyor baştan uzak durman lazımdı. Hadi onu da geçtim, evli erkekle gizli gizli görüşmek buluşmak nedir?? Felsefe ve siyaset tartışmak için mi bunca riski göze alıyorsun? Çok bilgi alışverişine ihtiyacın varsa otur eşinle birşeyler okuyup üzerine tartış!! :KK20:

Bu ne saçmalık yaa.kendiniz inanıyo musunuz yazdıklarınıza. Kocanı anlayışsız görüyosun ama bence ondaki anlayış zirvede yani.bide surat astı bilmem ne diyo ya..nasıl bir siyasi konuşmadır ki bunlar gizli mailler,telefonlar,pastane köşeleri falan. Parti liderlerisiniz sanki.
Bakış açınla ve bu safça ben naptım ki yaa tavrınla çok ilginç geldin bana.

Şoklardayım şuan sevgi , sadakat bu devirde kolay bulunmuyor demek , herşeyi geçtim o eşinin sevmediği biri çok büyük yanlış.

Aldatmis felan degilsiniz hatta bunun bir dert degil anket gibi bisey oldugunu dusunuyorum cunki burasi turkiye ve burada kadinlar erkeklerle konusamaz konusursa O... olur felan.medeni ulkelerde bu boyle degil biliyorum mesela esinin arkadasiyla esin hakkinda bir cafede konusamazsin ama john la maria konusabilir cunki burada candan sarkan yasli teyzeler nasilsin diye sormaz NEREYE?? diye sorar ....
Ama birde isin fitri tarafi var esin seninle tartisacak sen anlayisli kulturlu sevecen felsefe ve siyasetten hoslaan adama akacaksin demek ki tabiat kanunlarina fazla kafa tutmamak lazim...
bacim gune mune gir yaaa yok mu dikis nakis kursu sizin orda ???

ama kaçırdığın bir nokta var arkadaşım bunu gizli gizli yapıyor. yoksa benim de erkek arkadaşlarım var hep de oldu.
aksine bir insanın karşı cinsten arkadaşları olması iyidir bu karşı cinsi sadece cinsel gözle görmediği anlamına gelir bence kocasının bu iki insanla görüşmesini istememesinde başka bir sebep var.

ben rahat bir insanımdır, yorumlarımdan herkes bilir :)

ama

kocam bana yalan söyleyip erkek arkadaşlarıyla buluşsa yine aynı arızayı çıkarırdım, gizli saklı işler çok çirkin.

çeksin restini ben haddimi bilirim, arkadaşlığımı da desin canımı yesin

Son düzenleme:
Bazen eşiyle soruları olanlar onlardan samimiyet muhabbet goremeyenler dışardan birilerinde o samimi sohbeti bulunca ve bu kişide karşı cinsiyet olunca gizli kacak görüşmeler malesf olabiliyor. Yanlış birsey olmasaydı zaten arkadaşında yanınızda olurdu dimi. İyiki ablan görmüş, ya kocanin bi yakini gorseydi ona gidip soyleseydi. Belkide goren olmuştur heran kocanın kulagina gidebilir.bu düşünceyle yaşamak zor olsa gerek

Bayan arkadaşımın haberi vardı...
...Eşiyle görüştüğümden.
Gayet medeni bir şekilde konuştuğumuzu da biliyordu.
O, kocasının başka bir bayanla (arkadaşı) görüşmesinden rahatsız değildi, ancak benim eşim benim eşimin kocasıyla görüşmemden rahatsız olacaktı.

Eşime yalan söyledim. Kabul ediyorum bu yanlış.
Ama benim arkadaşımın kocasıyla mesajlaşmam veya yüzyüze görüşüp kahve içmem nasıl bir problem doğurabilir?
Anlayamıyorum.

X