Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

evet yanlış olmuş.eşin aynısnı sana yapsa ne yapardın

Onunla konuşmak zorunda mı hissediyorsu peki kendini? Yani ne bileyim eşinden saklı olması çok doğru gelmiyor bana.
Hayatından çıkarsan çok mu üzüleceksin?
Bana sorarsan onunla bir daha görüşme. Çünkü bu görüşmelerin böyle kalacağının bir garantisi yok. Yasak olan insana tatlı, heyecanlı gelir. İkinizde bir anda kapılabilirsiniz. O yüzden bence yaptığın yanlış.

Eşiniz tanır bilir, sizin normal bir erkek arkadaşınızdır, tabi ki görüşürsünüz. Ama eşinizden gizleyerek yapmanız gerçekten hiç hoş değil. Eşiniz daha fazla üstünüze gelmediyse vallahi şanlısınız. Benim eşim benden gizleyerek bir kadınla, üstelik bana yalan söyleyerek buluşsa sanıyorum bir daha hayatım boyunca ona salt güvenmezdim. Kısaca başlardım siyasetine de felsefesine de. Bence eşiniz haklı :)

Bir kız arkadaşının eşiyle gizli görüşüyosun çok doğru şey yapmışsın tebrikler.
Keşke eşinde o kız arkadaşınla gizli görüşmeler yapsada nekadar doğru olup olmadığını anlasan.
Benim bir arkadaşım eşimle görüşecek alnını karışlarım.arkadaşımın muhabbeti benimledir,eşimle değil.

Bu arada bir güzel aldatmışın eşini için rahat olsun.ama eşin bunu fırsat bilip aynısını sana yaparsa söz hakkın olmayacak unutma :)

Bugün felsefe yarın geçmiş daha sonra şaka yollu cinsellik sonrasında bir otel odası ! Biran önce kendini toparla derim.

Merhaba konu sahibi. Senin iyi niyetli ve medeni bir şekilde sadece sohbet ettiğini ben anladım. Ben de işyerinde erkek arkadaşlarla siyaset vs herşeyden konuşuruz. Bazen öğlen denkgelirsek bazılarıyla yemekhanede başbaşa yemek yiyip konuştuğumuz da oluyor. Yemeğe topluca giderken bazen yolda 3. Kişinin işi çıkar yalnız kalırız veya yemekhanede bakarız yalnız yiyorsa bölüm arkadaşı yanına oturuz vs...O zaman ben de aldatmış oluyorum...Yok öyle bişey....Bazen işyerinde konu sadece gündem veya iş konuları olmak kaydıyla mailleşmelerimiz de olur...Gayet normal...

Olay şu ki kadın sınırını çizdiği sürece erkek yaklaşma adımı bile atamaz. Kadın öyle bişeyi zaten çok rahat farkeder ve istenmeyen durumu engellemek elinde.
Dışarda buluşma ayrı bir olay, ben mesela işyerindeki bu arkadaşlarla dışarda buluşup konuşmuyorum çünkü ihtiyaç duymam,şirket içindeki muhabbet ihtiyacından kaynaklanan birşey sonuçta sürekli sadece bayanlarla konuşucam diyemezsin herkes yerini bildikten sonra neden olmasın...
Ben bi erkeğin dışarda bi bayanla sadece sohbet amaçlı buluşacağına inanmıyorum ama bi bayan böyle düşünebilir. Sanırım siz bu arkadaşınızla daha yeni sohbet ediyorsunuz biraz daha çıkarsanız adamda farklı şeyler görebilirsiniz bence...Çok eskilere dayanan bir arkadaşlık ise o farklı...

Durust olsa idin aldatmis olmazdi. Aldatmak yalan soylemektir gizlemektir. Baska erkekle birlikte olmak degildir illa ki

hort

noldu konu sahibi, hala pastanelerde sütlaç eşliğinde felsefe konuşuyor musunuz arkadaşınızın kocasıyla?

Offf gene kim çıkardı bu konuyu ortaya

Evet bunu yapan erkek olsa aldatmış mi oldum değil de eşim beni aldattı diye konu açarsın cok fazla çirkin buldum yaptığını

Aldatmak illa seks ya da duygusal bağ değildir, eşinden bişeyleri gizlemişsin hem de kızacağını düşünerek devam etmişsin, bence hata etmişsin

Ben konu sahibine soruyorum. Esiniz sizinle iletisimde nasil. Sizi dinyor sizinle muhabbet ediyor mu. Esinizin size olan davranislari nasil nicin baska bir erkekle konusma iht. Girdiniz. Esiniz peki kiz ark sizden gizleyip bulyssa kabul eder miydiniz.

Kiz ark erk ark olabilir tabi ama gizlemek cok yanlis. Sen kotu bir sey yapmazsin ama gizlu olunca oyle gibi algilanir. Bence esin hakli kizmakta. Ama erk ark olayina esime soylesen kabul etmez o yuzden gizledim de diyebilirsinn offfff cok karisik yaaa ortasi ne bunun

yanlış tabikide... seni oraya götüren eşini bile çiğnemene sebep olan zorunluk nedir acaba?

Yani ne yaptığınızın gerçekten farkında değil misiniz ? Eşinize yalan söyleyip evli bir adam ile buluşmak nedir arkadaşım ? Eşiniz bunu yapsa kıyameti koparırdınız .

tabiki yanlış. eşim bir kadınla pastane köşelerinde buluşsa güncel olaylardan siyasetten bashetseler büyük kavga çıkarırdım.

gercekten anlamıyorum kusura bakma ama düşüncenle aldatmışsın onuda geç eşinin ne duruma sokmuşsun benim nişanlımında arkadaşları var erkek ama yazışmıyoruz buluşmuyoruz bide yalnız buluşmak nedir ya? sizin gibi masum görünen ama içi kötülükle kaynayanlar yüzünden evlilikler bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…