Ben şimdi aldatıldım mı?

canım benım sen dogru olanı yapmıssın

senı takdir ettım

cok canın yanıyor bılıyorum ama henuz yenı evlısın yolun basındasın boşansaydın daha cok yanacaktı içinn

hatalar bız ınsanlar ıcın zaten eşinde ççok pişman olmuşş

tabıkı hemen yılışmasına müsade etme ama agırdan sat kendını

iyice pişman olsun

...........
mutlulugunuz daim olsun takıbı bırakma yinede eşine hissettırmeden kontrol et ama ıkıncı bır sansı asla verme kı ınsallah öyle bır sey olmaz

Çok teşekkürler cnm güzel dileklerin için, umarım dediğin gibi doğru olanı yapmışımdır.
İnşallah ne ben ne de bir başkası yaşamaz böyle bir şeyi...

Canım malesef af diliyorlar bir süre sonra yine aldatıyorlar.eşine güvenin oturmadan çocuk yapma derim .aldatmayı sadece cinsellik olarak görüyor erkekler.bazen bir bakış bazen bir söz ha birde sanal çıktı.erkeğin namussuzu günümüzde o kadar çoğaldİki. düzgün erkek parmakla saılacak kadar az günümüzde.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi

6 yıl öncesinin konusu ya. Çocukları Allah bilir ilkokula başladı...

Eşinizin hata yaptığı aşikar ama sizin de haanız var eşinizi cinsel anlamda reddediyorsunuz her ay ailenizin yanına gittiğiniz halde memnun değilsiniz durumdan.bende gurbetteyim en erken 3-4 ayda bir gidiyorum.siz kendi içinize kapanıp karamsar bil hale bürünüp bunu evliliğine yansıtmışsınız.eşinizin yaptığı hata ama affedilmeyecek derece de değil bana göre.ama sizin de hatanız var bana göre gurbet zor ama eşinize sarılın ona bağlanın

Bosanmasaniz bu yasananlari unutup eşinize guvenebilecek misiniz?

Aldatma illa yatakta basmak degil ki. Eşiniz sizi de hayal edebilirdi telefonda baska kadinlarla yaptigi seyi sizinle de yapabilirdi ama o baska bi kadini seçti yani sizi ALDATTI.

bir yuva kolay kurulmuyor. Bosanmak cok sancili ve zor bi sürec. Ama inanin affedilen kişi yine yapar yine yapar. Şimdi telefondan aldatan ilerde nasılsa affedildim diye daha beterini yapar.

Eşiniz telefonunuzda penis fotoğrafi bulsa eminim sizi öldürmeye teşebbüs ederdi. Ama konu o olunca affetmenizi istiyor. Olayi masum gösteriyor. Eşiniz iğrenç bi adam. Dilerim o adami affedip kendinize ihanet etmezsiniz. Çünkü yine yapacak

benim anlamadığım fotoğrafları görebileceğinizi bildiği halde neden telefonu rahatlıkla size veriyor oluşu. hani sanki bilerek görmenizi istemiş gibi rahatlık var. şu biyolojik olayı da bahane etmeleri yok mu. kadınlarında ihtiyaçları var ama kadınlar durabiliyor ne hikmetse.

Son düzenleme:
Ceza bile kesmemişsiniz adama .
Kaldığınız yerden hatta aranız daha da iyi olarak devam etmişsiniz.
Yine yapar soyliyim sana .

Sebebi neydi ki ?
6 yıl sonra neyin aklı ?

Ne kadinlar var millete foto gondermek ne demek ne kadar basitler erkeklerde sazan gibi atlıyor iki kalcaya iki goguse bu ne rezalettir ya bu adamlara karıları neden yetmez ki

Bir yuva kolay kurulmuyor hemen yıkmak zor gelir tabiki de. Ya yaptığı gerçekten hoş değil ama diyelim ki evliyim kocama yanaşıp ilişküye girmek istesem ve o beni itse istemese gururum çok kırılırdı üzülürdüm. Acaba bi anlık boşluğuna gelip cinsel duyguya mı kapıldı. Hüç bir sebeps onu tabikide haklı göstermez. Kızla fiziksel temas olmamış, gönülden de birşey olmamış. Boşanmak için değmez. Diyorlar ya herşeye boşan boşan boşan. Evlilik kolay olmuyor. Evlenene kadar ne badireler atlatılıyor bu kadar kolay boşanılmamalı. Burnunu sürtün taviz vermeyin . Ama boşanmayında. Evet çok iyi anlıyorum kırıldınız gururunuz incindi, haklısınızda. Bi anlık gaflete düşmüş belliki. Ben olsam boşanmaz affederdüm ama iyice süründüğünden emin olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…