- 26 Aralık 2019
- 335
- 508
- 54
- Konu Sahibi memurhanim
Aslında sizin parayi vermeniz kayinpederde yok ben sizin o paraya kıyamam deyip almaması gerekirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü fatura kestiğim hastaneleri fatyraları ve tutarları okuyorlar. Şirket olarak destekte bulunmanız gerekıyor dedilerAllah allah siz niye destek olurum dediniz
Hmm anladım. Kendi hesabınızdan değil de şirket hesabından gibi yaniÇünkü fatura kestiğim hastaneleri fatyraları ve tutarları okuyorlar. Şirket olarak destekte bulunmanız gerekıyor dediler
NasilKendimi uyanık zannederdim! Sağlık sektöründeyim geçen ay il sağlık müdürlüğü'nden arıyoruz diye 50 bin liramı kaptırdım bütün bilgilerinizi okuyorlar resmen
Yapacak birşey yok.
Talihsiz bir olay ama sizin çözebileceğiniz birşey değil.
Zar zor biriktirdiğiniz parayı asla vermeyin.
Madem çekilecek bi paraydı neden sizin tedaviniz için düşünüp çekmediler?
Vermeyin,kaynınız da çalışıyordur taksit taksit ödesinler.Eşimle konuşacağım zaten vermeyelim diyeceğim
tamda anlatmaya calıştığım buyduKayınpederin sizdeki paradan haberi varsa bozulabilir, eşin de vermemeye yanaşmayabilir. Çok sıkıntılı bir süreç.
aynı durumu bahsediyorlar resmen hipnoz olmuşlar telefonu kapatmak aklıma bile gelmedi diyor aslında kapatsa acmasa bir daha bişi olmayacakEskiden ben de nasil inaniyor bu insanlar diyordum. Cok yakinim tipatip ayni sekilde dolandirildi. Kadincagizin yuzu kirec gibi olmustu, kalp krizi gecirecekti. Nasil bir psikoloji uyguluyorlarsa kurbani baska bir sey dusunemeyecek hale getiriyorlar korkudan. Cok uzulmustuk biz de.
bir kac kez kredi basvurusu yapmışlardı emekli diye cıkmadı .Dun nasıl oldu da pat diye cıktı bizde anlamadık adamlar herhalde gelirini yükseltmişlerYapacak birşey yok.
Talihsiz bir olay ama sizin çözebileceğiniz birşey değil.
Zar zor biriktirdiğiniz parayı asla vermeyin.
Madem çekilecek bi paraydı neden sizin tedaviniz için düşünüp çekmediler?
daha para vermedik bugün savcılığa ordan bankaya gidilecekti .Savcılık biz bankaya yazı vs göndereceğiz suan ödeme yapmayın demişAslında sizin parayi vermeniz kayinpederde yok ben sizin o paraya kıyamam deyip almaması gerekirdi
bir kac kez kredi basvurusu yapmışlardı emekli diye cıkmadı .Dun nasıl oldu da pat diye cıktı bizde anlamadık adamlar herhalde gelirini yükseltmişler
Şimdi benim de aklıma şeytani fikirler getirdiniz, olur mu olur, babasını dolandıran evlatlar var, sanal kumar da çok yaygın, kumar borcu vs kapatmak için böyle bir dolap çevirip babasını kandırmış da olabilir.Birde siz gördünüzmü tutanacağı felan?
Böyle konularda kaynıma asla güvenmezdim.
Böyle diyerek kendi bi işler çevirmesin?
yeni mezun oldu işe girmeyi düşünüyordu artık ne iş olsa çalısacakAy çok kötü olmuş çok geçmiş olsun. Kayın çalışmıyor mu o ödesin?
oyle bir durum ki insan nasıl düşüneceğini sasırıyorHerkes verme demiş ama..Durumları yoksa emekli maaşından başka gelirleri yoksa,kaynin durumu nasıl..Oradan buradan para topaniliyorsa sizin de çocukları olarak vermekten başka şansınız yok gibi,Ben büyük ihtimal verirdim belki buda benim saflığım
Şöyle düşünmelisin, kayınpederine havadan 280 bin lira düşseydi çıkarıp al 60 bini sizin der miydi?oyle bir durum ki insan nasıl düşüneceğini sasırıyor