- 30 Haziran 2013
- 21.184
- 16.785
- Konu Sahibi minnakmimar
ama ben de sen sapıkımız ol dememiştim ki senin gibi demiştimben o zamana çok yaşlanırım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben de sen sapıkımız ol dememiştim ki senin gibi demiştimben o zamana çok yaşlanırım ama
benim gibi olmaz ki hahaytama ben de sen sapıkımız ol dememiştim ki senin gibi demiştim
yokkk cnm yetıstırırsın sen bellı mı olurrrbenim gibi olmaz ki hahayt
hayır yetiştirmem benden bir tane var daha da olmayacak nihahayokkk cnm yetıstırırsın sen bellı mı olurrr
Benm kocam daha seksi
Evli misin bekar mi
Özel ders ücrete tabidirTakibde kl o zmn erkeklerin hassas noktalari minnakmimar la kesfet
Özel ders ücrete tabidir
napalım şekerim o kadar adımız varBen bedVa sadiclik yaparim hem sapik hem paragöz
herkes öyleymiş bi kere tüm kk itiraf etti libido başkaSapık değil misin
Minnakım sende ki libido kimse de yok, normal Sapık olarak değerlendirilmen
Tamam da sende sapıksın yani, millete alınma boşunanapalım şekerim o kadar adımız var
herkes öyleymiş bi kere tüm kk itiraf etti libido başka
ya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyimTamam da sende sapıksın yani, millete alınma boşuna
Kendini bana anlatmaya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyim
ya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyim
herkes kadarım libido fazlam var sadeceKendini bana anlatma
Tamam kıza fazla açılmadan yaftayı yapıştırmış hemen de, seni de biliyoruz yani
amanın kk taşlıcak şimdi beni yok irkeğe dedimKesin kıza dedin o lafı değil mi?
amanın kk taşlıcak şimdi beni yok irkeğe dedim
farketmez ya insan olsun yeter zaten kkya da ondan geldim ben sus çaktırmaAaa resmen kız erkek fark etmiyor dedi şok şok
Taş sadece 5 lira
Kıza demişsindir kiimse görmez gel buaya diye haha sonra ben sapıkmıyım
Tabi anım nefes alsın aman insan olsun yeter gerisi boş değil mi? :)farketmez ya insan olsun yeter zaten kkya da ondan geldim ben sus çaktırma
Seri katil olurda seri tecavüzcü olmaz mı seri tecavüzcümüxde sen ol şeşerim :)ya sapıklık buysa ben tecavüzcü falanım itiraf edeyim