Ben sanırım boşanmak istiyorum ama...

Umutluyumhalaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
83
6
86
Ben boşanmak istiyorum eşim sanki beni sevmiyor gibi hissediyorum. Eşime yakın olan iki kişi var onların eşije dert yanmıştım bi kere o seni çok seviyo senin için çok güzel sürprizler düşünüyo dedi. Bu yıl içinde üçüncü kez tatile çıkacağız inşallah kasım ayında. Kaynanamlarla yaşıyorum ve böyle tatiller iyi geliyor bize. Hatta eşimin arkadaşının nişanlısı senle nişanlıyken benim nişanlım çok güxel yaa falan diyomuş hep. Kıza fotoğraf bile göatermemiş nazar değer demiş. Bu hissi daha yeni evli olmama bağlıyorlar kendimi eşime ait hissedemiyorum ona karşı içimde hep eksik bişiler var. Tattıştık zamanında gidicem ben annemlere boşanalım yapamıyorum dedim tuttu beni bırakmam ben seni dedi. Tabi belki bunda ailesiyle soru yaşamam da var. Eşim yakım olan abisi gibi bişi eşim ona dert yanmış bana bunu eşi söyledi seni o evden çekip almak istiyor zaman ver dedi. Senin de evin ayrılıcak bir gün dedi sabret dedi. Ben bu durumda ne yapmalıyım. Eşimle aram bozukken de üzülüyorum ama bu his gitmiyo yuvam da yıkılsın istemiyorum kolay kurulmuyo bir yuva. Akıl verin ne olur. Ben ne yapmalıyım eşimle bir kaç defa konuştum bu konuyu ama hep geçiştirdi kapattı konuyu kaç defa boşanalım dedim olmaz öyle şey dedi. Ben çok kararsızım hem gitmek istiyorum hem gidemiyorum

Bu kadar kolay pes edecektiniz madem, keske evlenmeseydiniz.
Ortada siddet yok, kotu aliskanliklar yok, aldatma yok vs vs...
Bir de daha yeni evliyiz diyorsunuz.
Bir evliligin oturmasi hemen oluyor mu saniyorsunuz?
Bosanirsaniz cok pisman olacaginiz asikar.

Pişman olucağım kesin biliyorum ama bu his beni yiyip bitiriyo.

Evlenince beraber yasayacaginizi bilmiyor muydunuz ? Cok mu sasirdiniz bu duruma
Bence blöf yapiyonuz esiniz evi ayirsın diye. Madem bu kadar çabuk pes edicektiniz evlenmeseydiniz ..

Boşanalım dediğinizde eşiniz sebeb ne demedi mi? Çünkü şu yazdıklarınızda ipe sapa gelir bir boşanma sebebi yok. Birde sürekli boşanalım boşanalım demek eşinizi bıktırır.

Ortada kötü bişey yokken neyin boşanması ? Adam sizi seviyor. Bir yılda üç defa tatile götürüyor daha ne olsun ? Kv ile yaşamayı baştan kabul etmeyecektiniz şimdi bunun serzenişi çok mantıksız... Madem başka eve çıkacaksınız biraz daha sabırlı olun. Boşanırsanız pişman olacaksınız izlenimi veriyorsunuz şu an...

niye boşanalım diyorsun ayrı eve çıkalım desene, adam anasının dibinde karısına ne kadar rahat olabilir yani
yani sözüm meclisten dışarı sene 2017 hala kaynanayla oturmak diye bişey var

Ortada kuruntudan baska bir sey goremiyorum anlattiklarinizdan yola cikarsam.kendiniz diyorsunuz kolay kurulmuyo diye ama bosanmak uzereyim yazmissiniz

Boşanalım dediğinizde eşiniz sebeb ne demedi mi? Çünkü şu yazdıklarınızda ipe sapa gelir bir boşanma sebebi yok. Birde sürekli boşanalım boşanalım demek eşinizi bıktırır.
Ben yapamıyorum dedim. Sorun yaşadığımız zaman demiştim. Sanırjım özellikle ailesiyle sorun yaşamak eşimden biraz soğuttu beni

Ben yapamıyorum dedim. Sorun yaşadığımız zaman demiştim. Sanırjım özellikle ailesiyle sorun yaşamak eşimden biraz soğuttu beni
O zaman bu işi evliliğinizi yıpratmadan eşinizi kendinizden soğutmadan yapın. Evet kayınvalide ile aynı evde yaşamak zordur mutlaka ama bunu bilerek evlendiniz biraz sıkın dişinizi bir kaç yıla belki aya kadar evinizi ayırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…