- 15 Nisan 2016
- 83
- 6
- 86
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
Ben boşanmak istiyorum eşim sanki beni sevmiyor gibi hissediyorum. Eşime yakın olan iki kişi var onların eşije dert yanmıştım bi kere o seni çok seviyo senin için çok güzel sürprizler düşünüyo dedi. Bu yıl içinde üçüncü kez tatile çıkacağız inşallah kasım ayında. Kaynanamlarla yaşıyorum ve böyle tatiller iyi geliyor bize. Hatta eşimin arkadaşının nişanlısı senle nişanlıyken benim nişanlım çok güxel yaa falan diyomuş hep. Kıza fotoğraf bile göatermemiş nazar değer demiş. Bu hissi daha yeni evli olmama bağlıyorlar kendimi eşime ait hissedemiyorum ona karşı içimde hep eksik bişiler var. Tattıştık zamanında gidicem ben annemlere boşanalım yapamıyorum dedim tuttu beni bırakmam ben seni dedi. Tabi belki bunda ailesiyle soru yaşamam da var. Eşim yakım olan abisi gibi bişi eşim ona dert yanmış bana bunu eşi söyledi seni o evden çekip almak istiyor zaman ver dedi. Senin de evin ayrılıcak bir gün dedi sabret dedi. Ben bu durumda ne yapmalıyım. Eşimle aram bozukken de üzülüyorum ama bu his gitmiyo yuvam da yıkılsın istemiyorum kolay kurulmuyo bir yuva. Akıl verin ne olur. Ben ne yapmalıyım eşimle bir kaç defa konuştum bu konuyu ama hep geçiştirdi kapattı konuyu kaç defa boşanalım dedim olmaz öyle şey dedi. Ben çok kararsızım hem gitmek istiyorum hem gidemiyorum