• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben pisim galiba

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar . Ben yalnız yaşayan bir insanım evim biraz büyük nerdeyse iki günde bir temizliyorum ama bir türlü temiz gözükmüyor. Bir türlü derli toplu olmuyor. Annem gelip temizlik yaptığında ev bal dök yala oluyor. Veya arkadaşlarımın evlerine gidiyorum bakıyorum pırıl pırıl. Benim niye olmuyor, neyi yanlış yapıyorum acaba? Temizlikçi de çağırmak istemiyorum evde bir yabancı olmasından pek hoşlanmam. Ama kendim de ne kadar uğraşsam da istediğim gibi olmuyor. Bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı acaba?

Mesela nasıl yapıyorsun temizliği? Önce dağınıklığı topla gereksiz kalabalıkları at evden. Camları aç. Evi süpür halıları kaldır altlarını süpür. Vileda ile yüzey temizleyici kullanarak dip bucak sil. Kuruyunca halıları ser. Tozları al. Bu kadar bal dök yala bu oluyor

2 günde bir temizliyorsanız pis değildir o ya.
Kendiniz yaptığınız için mükemmeliyetçilik varsa beğenmiyor olabilirsiniz.
Şahsen hayatımda 2 güne bir temizlik aşamasına hiç geçemedim.
Yalnız da yaşamıyorum ona rağmen evim pis değil.

Selam kızlar . Ben yalnız yaşayan bir insanım evim biraz büyük nerdeyse iki günde bir temizliyorum ama bir türlü temiz gözükmüyor. Bir türlü derli toplu olmuyor. Annem gelip temizlik yaptığında ev bal dök yala oluyor. Veya arkadaşlarımın evlerine gidiyorum bakıyorum pırıl pırıl. Benim niye olmuyor, neyi yanlış yapıyorum acaba? Temizlikçi de çağırmak istemiyorum evde bir yabancı olmasından pek hoşlanmam. Ama kendim de ne kadar uğraşsam da istediğim gibi olmuyor. Bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı acaba?

Ben de aynı durumdayım. Yatağımı falan düzgün toplayamıyorum. Annem o yastıkları bi koyuyo adeta ikea katalogu. Ben topluyorum, ergen yatağı :olamaz: tatile gittik arkadaşlarımla, yatakta zaten bir pike bir yastık vardı. ben yatağımı topladım diye mutlu mutlu banyoya giderken bi de arkadaşımın yatağına baktım, kahroldum :eğlence:

Pis değilsinizdir
Iki günde bir temizlik yapan insan pis olmaz ben haftada bir süpürgeyi elime zor alırim

Neyse dağınık birakiyor olabilirsiniz mesela bazısı evde ne bulursa atar bazısı yerinde birakir ikisi de evi temizler ama diğeri yapmamış gibi gözükür

dip köşe değil de kaba temizlikse size öyle geliyor olabilir

Anlatın bilelim
Öncelikle evi havalandırın
Dağınıklığı toplayın
Fazlalığı atın
Sonra başkayın süoürgeye koktukların altını halıların altını
Sonra silinmedik yer bırakmayın bol çamaşır suyu ve yüzey temizleyiciyle
Sonra toz alın vitrin sehpa vs
Wc banyo dökün domestosu cifi ovalayın
Alın mis gibi ev
Ohhh bi rahatladım

bence sana öyle geliyordur, zaten tek kişi evi ne kadar pisletebilir ki, doğramaların iyi değilse toz olur alt tarafı

sen pissen benim ev çöp ev demek ki. 2 haftada bir kadın geliyor dip köşe temizliyor. onun dışında ben elimi dahi süremiyorum. bi banyo ile mutfağı düzenli toparlar temizlerim o kadar.. bu kadar takılmayın bence.. hele de evde çocuk varsa temizlik neydi diyesim geliyor.
bana kadın geliyor cumartesi pazar dağınıklık aynı.

Duzenle ilgili bir sey bu. Dolabiniz azsa, kucuk parcalariniz fazlaysa yada evinizin ici kalabaliksa o ev hep daginik gozukur. Kucuk kucuk kutular alin. Epey yardimci olur. Temizlikle ilgili degil bence sorun.

Back
X