ben onu çok sevmiştim :'(

haklısınız ne diyim bi anlık boşluk bi anlık gaflet beni bu deryanın içine attı..
iyikide konu açmısım herkrsin fikirleri bende bir düşünceyi uyandırdı..

bana kalsa asla atmazdım hatta atmak için aylarca bekledim
cunku ben hiç kimseyle adı dahi duyulmamıs birisiyim
böyle seylere alısık olmadıgım ıcın baya zorlandım ve kendime yakısmayan o mesajı attım pısmanım evet..

Ha şöyle ya kendine gel canım ne gerek var böyle şeyleri güzel kafana takmaya,bosver gitsin.

aynen bosverdım sizlerin sayesinde ..
inanın varya suan cok ıyıyım cok ıyı geldı herkesin yorumları
ne aptalmısım ya bı tane kıro ıcın bunca ay hatta seneye yaklastı aglamısım
artık eskı ben yok :)

gördüm ama çoook eskıden.. ilgimi çekmediği için hatılamıyorum hatta annem cok ıyı tanıyor o buyutmus elımde büyüdü demişti daha kundagını bilirim az bakmadım ona dedi diyorum ya cok ama cok yakın aile dostumuz ve annemın akrabası..

onun bunun gazına geldık işte ahh ahh hep bu hataya dusuyorum napıyım cok ıyı nıyetlıyım herkes bişey diyor bende aptal gibi yapıyorum hala inanamıyorum ya nasıl mesaj attım asla ve asla bana yakışmayan kendime asla yakıstırmadıgım bı haraket.. amin hayırlısı olsn artık bende istemiyorum onu.. kararımı verdım

Doğru karar. Yipratiyo bu düşünceler sizi çünkü.

bana bir soru yöneltti bende ciddi isen cevaplarım bizim iş olacak mı ki cevaplayayım dedim.. oda neden olmasın dedi.. o yuzden yani..
kendi lafları bana sonunda onu söyletti yoksa nıye ben bızım ıs olur mu dıyeyım
benı o noktaya getirtti yani

Doğru karar. Yipratiyo bu düşünceler sizi çünkü.

artık yıpranmayacam inşallah..
zaten 1 aydır onu o kadar düşünmüyodum dua bile etmiyodum sadece hayırlısını istiyordum..
şimdi bu sözlerden sonra artık hep hayırlısını isticem inşallah..
yoluma bakcm ya artık..
nice isteyen oldu hiç birini istemedim
artık görüşmesem bile düşüncem..

Ne yaşadınız da seviyosunuz tipini beğenmişsiniz annenizin anlattıklarıyla bi karakter yaratmışsınız ve aşıl oldum diyosunuz iki mesajlaşmayla evlencekmiydi sizle

Madem ailesinin sizi isteyeceğini duydunuz neyi, niye bekleyemedimiz anlamadım. Iyice karıştırmışsınız ortalığı. 10 geçtiyse ve hala ses yoksa kendinizi toparlayın. Başkalarının lafıyla da gaza gelmeyin yine üzülürsünüz.

yaş 21
falancanın filancasının kaynının küçük oğlunun akrabası bir adamın ailesinin, size görücü geleceği söylenmiş.
siz de adını sanını öğrenip fotoğraflarına bakmışsınız buraya kadar tamam.

kendi kendiniz nasıl aşık ettiniz bu adama sadece fotoğrafa bakarak, bu birinci hata
hiç alakanız olmayan adamı rüyalarınıza sokacak kadar niye kanıksadınız, bu ikinci hata
hadi rüyada gördünüz gördünüz, ki rüya ile amel olmaz bu bilinir, elin herifine seni rüyamda gördüm şeklinde bir mesaj atma cesaretini, özgüvenini ve saflığını nasıl yaptınız, bu üçüncü hata.

görüşme devam ederken kırılna potları saymıyorum bile daha da üzülmeyin diye.

bir abla tavsiyesi;
şu an her ne kadar evlilik yaparım gibi gelse de size ne yazık ki buna hazır olmadığınız çok çok açık. insan idaresinden oldukça uzaksınız çünkü. şu anda bir evlilik yapsanız şu halinizle çok ama çok ezilirsiniz.
uzaklardan bir yerden gelip sana bakacaklarmış lafına o kadar itimad etmeyin. benim kulağıma 10 kişinin böyle haberi geldiyse gerçeğe dönen sadece 2 ya da 3'tür daha fazla değil.
bu tarz "kadınlarla günde oturuyoduk senin adın geçti bekar oğlu olanlar da hımmm güzel kız mı bari" şeklindeki boş konuşmaların hayatınızı bu kadar şekillendirmesine izin vermeyin.

10 aydır unutamamak sizin kendi hatanız ve şu kadar söyleyeyim siz o çocuğa aşık filan değilsiniz. hayalinizde bir adam kurgulamış o bedene oturtmuş o hayale bağlanmışsınız. biraz makul olun, azıcık mantıklı düşünün. böyle bir aşk olabilir mi yahu?

geçmiş olsun. hak alacak hak soracak bir durum yok sadece poposu tavana değmiş bir adam, sinir bozucu derece saf bir genç kız, muhabbet olsun da konuşalım derdinde bir çevre, kızını şu pozisyona nasıl düşürdüğünü hayal edemediğim bir anne var.

bu tekrarlanmayacak bir deneyim olsun. kapatın gitsin.

kendi kendine gelin güvey olmak zor olsa gerek.

millet yıllarını veriyor karşılıklı bir ilişki yaşıyor da unutuyor

siz hiç birşey paylaşmadığınız kişiyi unutursunuz elbet.

'annemi salarim' nedir pardon :)
o cocugu sevmiyorsun canim, takinti yapmissin.. insan tanimadigi, bsyler paylasmadigi birini nasil sever? guclu bi etkilenme ve ulasamayinca kafaya takma durumu olmus malesef..
hem efendi de efendi, yani insanlara saldiracak kavga edecek degil ya, herhalde efendi davranacak..
bir de msj isi iyi cesaret yani.. isin icinde tanidiklar, akrabalar var.. keske msj filan atmasaydin, madem ailesinin lafi var ortada, bekleseydin..
yapacak bsy yok.. hayirlisi.. nasipse zayen olur da.. kendini derbeder modlarina sokma; kendi iyiligin icin..

Ağlamaaa ağlamaaa :) Birine gerçekten aşık olduğunda durumuna gülüp geçersin.görmeden aşk değil hayranlık ve olur sadecee

aynen onun dediği cümleyi yazdım işte salarım dedi sanki köpeği salıyor töbe töbe
aynen ya bende şimdi anladım ki sizlerinde yardımıyla tabi :)
artık düşünmüyorum gülüp geçiyorum ve yoluma bakıyorum ayy çok sağolun yaa

Ağlamaaa ağlamaaa :) Birine gerçekten aşık olduğunda durumuna gülüp geçersin.görmeden aşk değil hayranlık ve olur sadecee

evet oyle olacak :) şimdiden boşverdim bilee.. benide seven birileri çıkar elbet bnmde seviğim birileri çıkar elbet o yuzden tınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…