ben onu çok sevmiştim :'(

tek tavsiyem şarkı türkü dinlemeyin bir süre.

Akrabasının dıdısının dıdısını tanımak yeterli mi sence? Onlarla evlenmiyorsun ki. Bir de "bizim iş olur mu demen" çok tuhaf olmuş. Yani böyle bir durumda insan istese bile isteği kaçar.

Akrabasının dıdısının dıdısını tanımak yeterli mi sence? Onlarla evlenmiyorsun ki. Bir de "bizim iş olur mu demen" çok tuhaf olmuş. Yani böyle bir durumda insan istese bile isteği kaçar.

Bende demicektm ama baktim benden istekli tanışmaya bende merak edip sordum durduk yere sormadim.. Bana birsey sordu ona istinaden olacaksa soyleyim yoksa soylemeyim dedim oda olur neden olmasin dedi o yuzden sordum

1 gun konusmussunuz kendini ona baglamayi zorlamissin gibime geldi okadar sevmek neden daha yuzyuze gorusmeden

Bende demicektm ama baktim benden istekli tanışmaya bende merak edip sordum durduk yere sormadim.. Bana birsey sordu ona istinaden olacaksa soyleyim yoksa soylemeyim dedim oda olur neden olmasin dedi o yuzden sordum

Anladım, benim anlamadığım neden o komşuyu duyunca değişti sevmiyor mu acaba onu? Ah be güzelim neden ekledin adamı sende, bırak o seni bulsun. Neyse hayırlısı değil demek k. Öyle düşün. Belkide görsen hiç elektrik alamayacaktın.

Tamam niyetinizi simdi anladm cok tesekkur ederim mantıklı da konustunuz zaten hen onunla evlenseydm annesinden cekecegimi biliyodum cok anneci insallah bundan sonra da müsterih olacagm zaten yorumlarinizi okudugumda ya ben ne yapmisim dedim bu kdar degersz icin agladm falan burdaki herkese teşekkür ediyorum yani gözümü aaçtınız yoksa ben cok duygusal oldugum icin kapılmış gidiyodum

Eklemedim direk mesaj attim
Tamam hata ettim komsunun aklina uyarak hata ettim.. Evet cok sevmiyor onu

Hata hikayenin basında
Siz neden mesaj atıyosunuz ki,görmediginiz adama
Gelsin görsün baksın istiyomu falan fistan
Adam da sizi cok istekli görünce vazgecti bence
Aileler birbirini taniyoken daha dikkatli davranmak lazm bence

t: 39824468 .!.:
1 gun konusmussunuz kendini ona baglamayi zorlamissin gibime geldi okadar sevmek neden daha yuzyuze gorusmeden

Annesiyle gorustuk yuz yuze yazin gittigimzde ama o baska sehirde calistigi icin yoktu.. Zaten bundan sonra adinida anmam gozumu actiniz sagolun..degersizmis simdi anladim

Bence biran bosluktaydiniz ve kendinizi kaptirdiniz. Merak etmeyin unutursunuz neler unutulmuyor ki. Insanlar onca yillik evliliklerini bitiriyorlar da hayatlarina kaldiklari yerden devam ediyorlar. Bu kadar abartmayin. Bir de size tavsiyem bir daha hic tanimadiginiz birine boyle ruyanizi falan anlatmayin. Bazi seyler size ozel kalsin. Keske ilk adimi siz atmasaydiniz da araci olacak birilerinin vesilesiyle tanissaydiniz yuzyuze. Siz cok kaptirmissiniz kendinizi. Cok umit baglamissiniz olmayinca da elinden oyuncagi alinan cocuklar gibi olmussunuz. Neyse olan olmus artik. Onunuze bakin. Hayat devam ediyor. Kimbilir kimler cikar daha karsiniza. Bu da boyle bir ani kalir. Kismet degilmis deyip hayatiniza devam etmelisiniz.

Hata hikayenin basında
Siz neden mesaj atıyosunuz ki,görmediginiz adama
Gelsin görsün baksın istiyomu falan fistan
Adam da sizi cok istekli görünce vazgecti bence
Aileler birbirini taniyoken daha dikkatli davranmak lazm bence

Hata ettigimin farkındayım zaten simdiki aklim olsa yazmazdim o an bi bosluga geldim yazdim bende pismanim

Hata ettigimin farkındayım zaten simdiki aklim olsa yazmazdim o an bi bosluga geldim yazdim bende pismanim
Hayırlısı diyelim o zaman
Bence siz daha önce pek biseyler yasamamissiniz aska dair
o yuzden kapılmışsıniz bu adama
Baska insanlarla tanismaya bakin unutursunuz

Evet bosluktaydm beni cok iyi tanımlamışsınız yorumunuz da beni cok motive etti tesekkur ederim simdi ki aklım olsa yazmazdm o an bi heyecana kapıldm ve yazdm zaten bundan sonra dab yoluma bakacagm insallah degmeyen biri icin uzulmeyecegm simdi her seyin farkına daha da vardm sagolun

Aaaay onun dedikleri yalanmış canım yaaa eğer gerçek olsaydı neden sözünde durmasın?Kullanacaktı belki de... Senin de dediğin gibi komşunun bildiğini duyunca başkaları da duyar diye korktu bence geri çekildi.

Hayırlısı diyelim o zaman
Bence siz daha önce pek biseyler yasamamissiniz aska dair
o yuzden kapılmışsıniz bu adama
Baska insanlarla tanismaya bakin unutursunuz

Ailemin bilmedigi hicbir iliski surdurmek istemem o yuzden pek ask yasamadım yasarsam da ailemin haberi olacak onayı olacak zaten isteyenler var gorusurum belki zaten boyle olduktan sonra cok da bi umudum kalmadi artik o orda gununu gun ederken..

Aynen canim oyle oldu ama seven insan arkasinda dururdu aglatmanin hesabini verecekse sozunde durmasn belki de boylesi daha hayırlı benim icin

Canım kusura bakmada ne vebali pardon? Çocuğa ilk mesaj atan sensin oda belki o an kıramadı konuştu olurmu neden Olmasın dedi sonra gercekten olmayacağını anladı ve vazgeçti.bdv de hic okumadın sanırım ne sözler veriliyor bi bilsen.cocukla yan yana bile gelmemişken söz verse ne vermese ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…